Tüm saçlarım oreyal yandı fikirlerinize ihtiyacim var:(

Lavinyaa91

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
16
3
286
İstanbul
Iyi akşamlar arkadaşlar.. 2 ay önce koyu kahve saçlarımı dipten gelen beyazlarımız çok fazla belli oluyor 3 haftada bir sürekli boyama ihtiyacı hissettigin için daha açık bir saçta belli olmaz düşüncesiyle oryalle sözde iyi bir kuaför açtırıp hayatımın hatasını yaptım tabiki tüm saçım yandı ıslakken hamur, kuruyor sert ve tiftik. Saçımı küt kestim saçımın tüm hacmi gitti tüy kadar kaldı ve bu durum psikolojimi alt üst etti artık rüyalarıma bile giriyor resmen depresyona girdim. Ya uzamazsa, ya dökülürse, ya duzelmezse kaygıları bitirdi beni. 2 aydır boyamıyorum da saçımı diplerim bembeyaz oda iyice psikoloji mi çökertti sadece dipten sağlıklı 4 cm saçım var ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. Bu tarz birsey yasayan oldu mu? Saçlarımı çok kısa kestirsem rahatlar miyim? Bana bu konuda fikir ve cesaret verir misiniz lütfen..

Aynisi başıma geldi. Saçlarım dibinden itibaren tamamen yandı. Kuafordeyken anlamadım eve gelip yıkayınca saçlarım lastik gibi uzayınca farkettim.
Hatta o zaman bile anlamadim yıprandı diye düşündüm baya bakimlar, maskeler falan yaptım ama nafile hiçbir şey çözüm değil.
1sene kadar 3 4 kez kestire kestire diplerim burnuma kadar gelebildi. Normalde çok çabuk uzarken yanınca baya yavaş uzadı bir de.
En son geçen ay küt kestim suan yarısı sarı, yarısı kendi saçım. Uzamasını bekliyorum.
Başka çare yok

Sen dayanabilmişsin benim ciddi psikolojimi bozdu psikologa bile gittim düşün banyoya girmek bana eziyet gibi geliyor hem kısacık kestirmek istiyorum hem cesaret edemiyorum arafta kaldım resmen

Aynısını yaptım, sağlıklı uzun güzelim saçlarım mahvoldu, dipten bir kaç cm sağlıklı kalanlar ise ful yanıtı. Bi süre idare ettim baş edemedim subay traşı kestirdim bir yılda uzadı eskisi gibi sağlıklı şuan

Ayy inşallah benimde düzelir kestirince oh be dedin mi bende yüzde 70 kısa kestirme taraftarıyım bide iyice moralim bozulur mu diye düşünüyorum

Sen dayanabilmişsin benim ciddi psikolojimi bozdu psikologa bile gittim düşün banyoya girmek bana eziyet gibi geliyor hem kısacık kestirmek istiyorum hem cesaret edemiyorum arafta kaldım resmen
dayanabilmissin olur mu her aynaya baktığımda o kuaföre beddua ettim resmen hakkimi da helal etmiyorum hep söylüyorum ama beklemekten baska care de yok. Kendimi uzsem de beklicem uzmesem de beklicem.
Saçlarım bir de kivircik. Kivircigi tamamen bozuldu ne duzlesebiliyor ne kivircik oluyor. Sürekli örerek gezdim kestirene kadar.
Uzar sizin de insallah zamanla

Ayy inşallah benimde düzelir kestirince oh be dedin mi bende yüzde 70 kısa kestirme taraftarıyım bide iyice moralim bozulur mu diye düşünüyorum

Tsk ederim. Beklemek çok zor resmen hayatımı etkiledi bu durum inanılmaz taktım ben birbirimiz ruh halini en iyi biz anlarız tek seferde kesip yaniklar kurtulup ve uzaması beklemek mi mantıklı yoksa uzadıkça kessek mi biraz cesaretli olmak isterdim

Ben erkek trasi gibi kestiremedim şahsen ona cesaret edemedim. Bir de kivircik olduğum için olmazdı yani, bu sekilde sürekli kestire kestire uzamasını bekliyorum.
Ama tek seferde kısacık kesince daha hızlı uzayacagi kesin
Tamamen sağlıklı sac geliyor cunku

Bu şekilde uzatmayı düşünüyorsan sadece vakit kaybedersin uçlar yanık olduğu için uzadıkça uçtan kopacak, bakım yağ vs hepsi tırıvırı para tuzağı. Kestirince oh dedim çünkü o yanık saçlarla aynaya bakmaktansa marjinal bir tarz edindim kendime, sevdim de açıkçası. Uzatma evresi komik biraz bi süre merak akşener gibi dolandım ama değdi bir yılın sonunda şuan saçlarım omuzlarımın altında tam istediğim gibi. Şiddetle tavsiye ediyorum kestir gitsin inan şuanki halinden daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…