Tum mumine kardeslerimden 1 dua

Merveazra89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
18
4
86
İstanbul
Kurtaj olma ihtimalim var Allah aski icin hamile olan olmayan butun karrdesler benim icin Hurrem kardesin kurtaj olmamasi icin niyet ederek 3 ihlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi Allah simdiden hepinizden razi olsun.Dua ole kalalim insallah.

Neden böyle bir ihtimal var canım. Okudum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kurtaj olma ihtimalim var Allah aski icin hamile olan olmayan butun karrdesler benim icin Hurrem kardesin kurtaj olmamasi icin niyet ederek 3 ihlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi Allah simdiden hepinizden razi olsun.Dua ole kalalim insallah.

Okudum bacim Allah sikintilarini hayirla gidersin ins.selametle

Esim bir bebege hazir hissetmiyor kendini naptim n ettim kabullendiremedim o kadar zor zamanlar yasiyorum ki

Canim okudum ne yap yap sakın aldirma cana kıyma koca lafi mi onemli Allahin emri mi. Sen imza atmazsan asla kurtaj yapamazlar. Babaliga da hazir degilse bir zahmet pipisini tutsaydi. Asla alidrma omur boyu isin gucun rast gitmez ve vicdan azabi yasarsin. Hep ona katil mi olalim de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım okudum ama kürtaj olmaması için demedim niyetimi rabbim hakkında hangisi hayırlıysa onu ver dedim bazen bizim için kötü olan bişey aslında hayırlısı oluyor rabbim şafi adının hürmetine şifa versin canım rabbim eşine akıl fikir versin

Son düzenleme:
canım sürekli dilinden himmet ya resulallah demeyi eksik etme

Okudum canım Allah yardımcın olsun ama elinden geldigince karşı çık eşine cana kiymayın..isteyipte evlat sahibi olamayan çok insan var belki eşin hazır olduğunda bebek size hazır olmayacak elinden geleni yap lütfen hayırlı haberlerini yazarsan sevinirim Allahım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…