G gulperen Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2012 4 0 36 İstanbul 30 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gulperen #1 kızlar ya kaşlarım çok sert , erkklern sakalları gibi çıkıyor:)) hepsine lazer yaptırayım 1 2 seans daha az çıksın diyorum ne diyorsunuz kızlar?
kızlar ya kaşlarım çok sert , erkklern sakalları gibi çıkıyor:)) hepsine lazer yaptırayım 1 2 seans daha az çıksın diyorum ne diyorsunuz kızlar?
resigned Guru Kayıtlı Üye 22 Mart 2010 709 33 318 Ankara 1 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gulperen #2 Ya hiç çıkmazsa ya da arada boşluk olacak şekilde çıkarsa ne olacak? Bence mantıklı bir çözüm değil.
S seraline Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2008 39 1 86 İstanbul 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gulperen #3 bende senin durumdayım ama yapmıolarmış. sadece ortasına yapıolarmış
AkhyLs Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 2.443 63 158 Ankara 5 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gulperen #4 seraline .!.: bende senin durumdayım ama yapmıolarmış. sadece ortasına yapıolarmış Genişletmek için tıkla... kaşlarıma iğneli epilasyon yaptırdım ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
seraline .!.: bende senin durumdayım ama yapmıolarmış. sadece ortasına yapıolarmış Genişletmek için tıkla... kaşlarıma iğneli epilasyon yaptırdım ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
kLm89 Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 5 1 16 Ankara 22 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gulperen #5 AkhyLs .!.: kaşlarıma iğneli epilasyon yaptırdım ben çok memnun kaldım tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Ya o çok acılı bir yöntem değil mi.? Kıl köklerine iğne ile girip şok veriyorlar değil mi.? Acımadı mı ya.? :44:
AkhyLs .!.: kaşlarıma iğneli epilasyon yaptırdım ben çok memnun kaldım tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Ya o çok acılı bir yöntem değil mi.? Kıl köklerine iğne ile girip şok veriyorlar değil mi.? Acımadı mı ya.? :44: