- Konu Sahibi Ashiyamizuki
-
Hayır komple değil benim aşırı sık olduğundan az bir bölge bir saatte bitti örneklemek gerekirse 10 tllik kağıt para kadar.Karnının komple sağ tarafı mı 1 saat sürdü ?
Sence full göbek + karın kaç saat sürer ?
Lekeleriniz oldu mu karındaFull göbek+ karın tam tur olarak 6-7 saat sürer gibi tahmini. kıl yoğunluğuna bağlı.
Şu an önceki yapılan yerlerde leke yok. Minik sivilceler çıkmıştı kabuklar dokuldukten sonra. Onlar da yok.Lekeleriniz oldu mu karında
Lazer kesinlikle o bölgelere tavsiye etmiyorum ben. Ayva tüyü ile girip erkek kılı ile çıkan var. İğneli tek çözüm ama yaptırdığınız yer ile alakalı bu durum. Ya da kabuklarınızla oynadıysanız. Göbek en geç iyileşen bölge zatenLazer işe yarıyor mu? Ben belim için yaptırmayı düşünüyorum. Göbeğime iğneli yaptırdım leke kaldı o yüzden belimi yaptırmayacağım.
Ben göğüs arama ve dekolte bölgesine yaptırıyorum göğüs aram çabucak iyileşti. Tabi dekolte daha hassas olduğu için zaman alıyorgöğüs kenarına igneli yaptırdım ve hiç önermiyorlardı iyileşmeside en az bir hafta sürdü bi dünyada merhem kullandım cok cok asırı değilse gerek yok diye düşünüyorum artık
benimki tam olarak meme ucu cevresiydi ve çok gec iyileştiBen göğüs arama ve dekolte bölgesine yaptırıyorum göğüs aram çabucak iyileşti. Tabi dekolte daha hassas olduğu için zaman alıyor
Belki göbek daha hassastır ben göbek dışında kalan karnımın kenarlarına yaptırdım. Mecburen kabuk bağlıyor ve dökülüyor. Özelden yazayım.Çok kötü oldu göbeğim ama siz nereye yaptırıyorsunuz? Doktor bırak yaptırmayı dedi.
Tek göbek değil yaptırdığım her yer öyle aşırı derecede kötüyümBelki göbek daha hassastır ben göbek dışında kalan karnımın kenarlarına yaptırdım. Mecburen kabuk bağlıyor ve dökülüyor. Özelden yazayım.
O zaman epilasyoncunuz yanlış uygulama yapıyor olabilir.Tek göbek değil yaptırdığım her yer öyle aşırı derecede kötüyüm
Merhaba son bir aydır gidemedim haftaya 3.tur için gideceğim seyrelme ve incelme var cikanlarda.nasıl gidiyor epilasyonunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?