Tüm işletmeler kapanıyor.

Öyle bir şey yok!
Resmi olmayan hiç bir açıklamaya inanmayın.
Propagandalara aldanmayın.
İnsanları paniğe sürüklemeye çalışıyorlar. Biraz aklınızı kullanın Allah rızası için

resmi olarak açıklanınca duyarsınız zaten .
temel ihtiyaç olan yerler açık kalsın gerisi kapansın zaten .
bende hala çalışıyorum . gün içinde yüzlerce insanla muhattap oluyorum .
hala teyzeler amcalar neneler dedeler sokakta.
sonumuz hayrolsun .

Her yer kapansa bile marketler; benzinciler ayrıca eczaneler açık olur. Panik yapmayın. Kafeler; eğlence yerleri kapandı. Bir ihtimalde AVM'ler kapanabilir eğer kastettiğiniz buysa.

O amcalara, teyzelere laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor.

Son düzenleme:
dışarı çıkma yasağı gelip gelmiyeceğini elbette bilemeyiz..
ama dün İletişim bakanı böyle birşeyin söz konusu olmadığını söyledi
Cumhurbaşkanıda toplantıdan önceki açıklamasında ekonomiden bahsetmiş, ekonomimizi düşünmemiz gerektiğini, yani benim tahminimce öyle bir yasak gelmiyecek, yada kısmi yasak gelebilir.. kısmi yasakta birşeye fayda etmez diye düşünüyorum
evet ekonomi kötü, zaten hep kötüydü malesef... bir yandan corona ile savaşırken öte yandan esnaf kan ağlıyor, özel sektörlerde işten çıkarımlar olmuş, malesef buda corona kadar acı
ama elbette sağlık herşeyin başı
bende bir kurumda çalışıyorum, malesef yaşlı amcalarımız teyzelerimiz sevgili pamuklarımız, öksürürken yada hapşururken ağzılarını kapatmıyorlar gençler okullarn ara vermesini tatil zannetmişler, avmde geziyorlar
aileler buna nasıl göz yumuyor anlamıyorum

hangi işletmeler kapanır hangileri açık kalır bilinmez, ama sağlık ve gıda kapanamaz diye düşünüyorum
temel ihtiyaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…