Tüm güzelliğiyle Britney Spears

evet canım biliyorum walla bende çok beğendim dans anlamında olmada neler yaşadı kendini toparlaması takdiri kesinlikle hakediyo zaten biçok kişide beğendi saçını ve vücüdunu

Yıl 2003;(Britney Kasımda 3. albümü olan In the Zone'yı yayınladı.Ve Toxic şarkısı ile ilk Grammy ödülünü kazandı

Yıl 2004;(Britney,Ocak ayında çocukluk arkadaşı Jason Allen Alexander ile evlendi ama evlilk sadece 54 saat sürdü.Daha sonra Temmuz'da kevin Fedarline ile nişanlandı ve eylülde evlendi.Ve 2004'ün sonlarına doğru ilk best of albümü olarak Greatest Hits:My Prerogative'i çıkardı.

Yıl 2004;(Britney,Ocak ayında çocukluk arkadaşı Jason Allen Alexander ile evlendi ama evlilk sadece 54 saat sürdü.Daha sonra Temmuz'da kevin Fedarline ile nişanlandı ve eylülde evlendi.Ve 2004'ün sonlarına doğru ilk best of albümü olarak Greatest Hits:My Prerogative'i çıkardı.

Ben bu kadını sevmiyorum bilmiyorum ama neden kendisi bana hiç çekici ve sexi gelmiyor...
Çirkin biri değil ama öyle çok güzel biride değil orta şeker yani..

Yıl 2006(Britney,mayıs ayında 2. kez hamile kaldığını açıkladı ve eylül ayında 2. oğlu olan Jayden James'i dünyaya getir.Evliliğini kurtardığını düşünürken eşiyle evlerini ayırdılar.Bu olaydan sonra 6 kasımda kocası Kevin'a boşanma davası açtı.Ancak mahkeme çocukları Kevin'a verince Britney bunalıma girdi ve kendini içkiye ve gece hayatına verdi)

Son düzenleme:
kendini teşhir eden kadınları hep itici bulmuşumdur sürekli donsuz fotolarını görmekten illallah gelmiş bi aralar kafamçokkarıştı şimdi toparlandı mı bilmiyorum ama benim için britney bitmiştir yerimseniben

eğer beğenmiyorsan gidip başka topiclerde paylaşımda bulanabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…