Tüm güzelliğiyle Britney Spears

britney-spears-conway-recording-01.jpg

Yeni klibine de, şarkıya da, kendisine de bayıldım. :KK69::KK69:
Eski güzelliğinden eser kalmamış olsa da, hala harika bence. :KK69::KK69:

[video=youtube;-Edv8Onsrgg]http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg[/video]

Son düzenleme:
Evet çok fark var şimdi ve eski arasında. Çok çirkinleşti, yüzündeki ışıltı, mutluluk söndü. Zoraki yaşıyor gibi bir hali var malesef. Ama ben çok seviyorum onu. Muhteşem olmasa da güzellik açısından, çok ayrı bir havası var. Çok seksi ve çekici geliyor. Vücuduna aşığım özellikle. Objektif olursam güzel diyemem çok, ama öznel düşündüğümde çok çok güzel buluyorum. Selülitliyken bile müthiş seksi benim için. Britney'e sevgim bambaşka. :97::97:

ay britney ortaokul yıllarımdan beri ona karsı acayip bir ilgim var benim icin hep bir numara:KK16:

son senelerde yaptıklarıyla kendini yerin dibine batırdı..eskiden çok severdim ve dinlerdim ama şimdi asla..

Britney Spears'ın Toxic video klibinde aslında kristal taşlarla dolu transparan bir kostüm giymediğini, çıplak olduğunu ve taşların vücuduna 3 saat boyunca özel bir tutkalla yapıştırıldığını biliyor muydunuz? :KK9:

Britney Spears'ın Toxic video klibinde aslında kristal taşlarla dolu transparan bir kostüm giymediğini, çıplak olduğunu ve taşların vücuduna 3 saat boyunca özel bir tutkalla yapıştırıldığını biliyor muydunuz? :KK9:

...........................................

Evet. :97:

X