• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm gelinler güzel midir gerçekten?

singesong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
664
6
46
İstanbul
Ya kızlar bu evlilik stresi ne dengesizce hissettiriyormuş insana ya.. ne seçsem ne yapsam aklım kalıyor bir türlü
net olamıyorum içimi rahatlatamıyorum.. :( Aslında ne istediğimi bilen biriyim kararsızlık sorunum yok...
Ama küçük bi örnek mesela gelinliğimin 2. provasına gittim yeni tabi üst tarafın kalıbı hazırdı sadece etek için
dantel seçtim ama bu haliyle gördüğümde içime kurt düştü güzel olacak mı diye oysa gelinlikçiye inanılmaz güveniyorum normalde..
yok diyorum katalogtaki hali muhteşem ben onu istiyorum aynısı olmayacak bana öyle yakışmayacak ayy ben öyle güzel olmıycam
vs. vs. vs...Şimdi başladım kara kara düşünmeye 3. provada ne bulcam diye:( niye böyleyim ben yaa kendimi sevmiyorum bu ara hiç..:5:

tabii ki her şey mükemmel olmaz, ama beğenerek ve güvenerek seçim yaptıysan neden kötü çıksın ki :)
bence bir seçim yaptıktan sonra dönüp dönüp tekrar üstüne düşünme, başka şeylere odaklan
ki odaklanacak o kadar çok konu var ki bu dönemde :) umarım her şey düşündüğün gibi olur

aslında odaklancak şey çok haklısın çok önemsiyorum ondan kaynaklanıyor...
Hayatım boyunca rahat kendini boşa sıkmayan insanlara imrendim..
Ben kendimi her konuda yiyip bitiren bir tipim.. İnşallah her şey yolunda gider yaa
Eşyalara falan bu kadar takmam içime sinmez bi kaç yıl sonra değiştiririm
ama gelinlik, düğün,fotoğraf bunların telafisi olmaz ki
Bu özel günün tekrarı olmaz diye bu sıkıntım:50:

gelinliğin bitmemiş hali ile prova yaptığın için öyle hissediyosun bende öyle hissetmiştim.daha ona gelinlikçin çok rütuş yapacak ;) zaten düğün günü saç makyaj takı ile hepsi bir bütün olacak endişe etme :)
ayrıca dip not bütün gelinler güzeldir ama bazı gelinler çok makyaj yapıyorlar ve çok kötü bir görüntü oluyor bence.

Ya kızlar bu evlilik stresi ne dengesizce hissettiriyormuş insana ya.. ne seçsem ne yapsam aklım kalıyor bir türlü
net olamıyorum içimi rahatlatamıyorum.. :( Aslında ne istediğimi bilen biriyim kararsızlık sorunum yok...
Ama küçük bi örnek mesela gelinliğimin 2. provasına gittim yeni tabi üst tarafın kalıbı hazırdı sadece etek için
dantel seçtim ama bu haliyle gördüğümde içime kurt düştü güzel olacak mı diye oysa gelinlikçiye inanılmaz güveniyorum normalde..
yok diyorum katalogtaki hali muhteşem ben onu istiyorum aynısı olmayacak bana öyle yakışmayacak ayy ben öyle güzel olmıycam
vs. vs. vs...Şimdi başladım kara kara düşünmeye 3. provada ne bulcam diye:( niye böyleyim ben yaa kendimi sevmiyorum bu ara hiç..:5:

şöyle söyleyebilirim bütün gelinler elbet güzeldir ama ....

doğru makyaj yapıldıgında,doğru sac yapıldıgında dogru gelinlik secildiğinde prenses gibi olurlar ama herseyın dogru secılmesı gerek mesela basenli bir gelın adayının balık model gelınlık gıymesı ne kadar dogru olur sence?

şöyle söyleyebilirim bütün gelinler elbet güzeldir ama ....

doğru makyaj yapıldıgında,doğru sac yapıldıgında dogru gelinlik secildiğinde prenses gibi olurlar ama herseyın dogru secılmesı gerek mesela basenli bir gelın adayının balık model gelınlık gıymesı ne kadar dogru olur sence?

tabi o çok bariz bi hata olur:9:
ama insan istemeden de o doğrulara uzak kalabilir yaa ne bileyim kuaförün güvendiğin gibi çıkmaz falan:18:

Back