Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Tüm formülleri harmanladım benimkiler büyüyor

arkadaşlar, şerbetçi otunu ben hiç kullanmadım ama 3 ay üzüm çekirdeğini yedim. evet etkili çekirdek, göğüslerim büyüdü, hatta bacaklarım kalçalarım, sıklaştı. ama çekirdek yemeği bırakınca hepsi eski halini aldı tekrar.

Ben üç dört gün kadar aksattım bir değişiklik olmadı ama genel olarak düzenli gitmeye çalışıyorum
Benim sütyenlerim malumunuz en küçüğünden yada bir büyükünün dolgulu olanı şuan dolgulu sütyenimle baya göğüsünde çatal olan bir hatun oldum hatta çıplakken bile hafifte olsa bir çatal oluştu bile

Ozaman demekki formülü bırakmıyoruz kızlar bence istediğimiz hacime gelince diğerlerini bırakıp çekirdekli üzüm ve şerbetçi otu çayına devam edersek geri dönüş olmaz heralde altı üstü bir bardak çay iki üzüm bırakmayız dimi kızlar
Herşey memeciklerimiz içinnnnnn

Tam olarak ne yapıyosun yazarmısın ne kadardır dewam ediyosun bu küre.. İki hafta yaptım hiç birşey olmadı 4 gündür bıraktım

Misscoco Merhaba,

Kullandığın malt içeceğinin markasını ve fiyatını öğrenebilir miyim rica etsem?

Merhaba kızlar kusa bir aradan sonra malum işler ben en ince detayına kadar yazdım konunun başına ama yinede kafanıza takılan bişey varsa cevap vereyim benim bir ayı biraz geçti şuan sadece çay ve çekirdekli üzüme devam ediyorum birde malt içecek ve tabiki antrenman diğerlerini bıraktım benimki 84 cm bir süredir takıldı ama cup olarak genişleme var
Buarada malt içeceği olarak Maltana içiyorum ben başta carrefour dan alıyordum 2,5 TL daha sonra çağdaşı keşfettim 1.70 TL

yani 10 cm lik bir büyümemi sağladınız

Evet acık daha büyüseler süper olacak
Ama tabi ben antrenmanında çok etkili olduğunu düşünüyorum yani tahminimce %50
sporcu olduğum için her gün göğüs antrenmanı yapıyorum ben

Benimki şuan aa cup 10 cm büyütsem c cup olur. Sizin cup değişiminiz nasıl oldu ?

Merhaba bişey soracaktım meşhur şerberçiotu kremini nasıl yapıyorsun rica etsem yazabilir misin

Çörek otu tüylenme yapıyo denilmiş formun yukarılarında oldumu öyle bişey çünki bende tüğ zaten var ve ben kurtulmak istiyoken artsın istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…