Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tüm ev eşyasında kampanya nerede?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

DXUXNYA TATLISI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
364
3
Kızlar benim salon takımı,yemek odası ve oturma koltuguna ihtiyacım var ama kampanyalı uygun bi yer arıyorum bilen varsa böyle bi yer yazarsa çok sevinirim...:sm_cool:

bende yeni evlenicem beyaz eşyada bulamadım ama mobilyada çok uygun yerler buldum...başka yerde beğendiğim bi takım 8 mılyarken burda begendıgım o kalıtedekı 3 takım sadece 6 mılyar (ama benım hesaplattırdıgım takımda bufe felan yok)hatta 3mılyara olan takımlar bıle var ve gayette guseller ...ama dedıgım gıbı beyas esyayı bıturlu bulamıorum off(

dun tv de showda alısanın programında alt yazı gecıyordu 3lu takım alana yanı yatakodası oturma gurubu bıde yemek tkımı alana beyazx esya hepsı 99 ytl

Beyaz eşyada yeni modeller çıktığı için daha sonra outlete dönüşen ürünler var bende outlet satan biyerden aldım.ıstanbul Fatihte..(bilmiyorum yasakmı ama site ismini verebilirim..)
vestel 82 ekran lcd 760 tl..arçelik bulaşık makinesi 784 tl..midi fırın 250 tl.microdalga fırın 218 tl ye almıştım..fiyatların piyasanın çok çok altındaydı.
Mobily aiçinde inegöle gideceğiz.Nişanlımın memleketi zaten umarım uygun birşeyler buluruz.

İsranbulda maltepeden topkapıya dönen yol üstünde TİMAŞ var envayi çeşit ve hiç görmediğimiz stil mobilya ve aksesuar dolu :kedi: sadece peşin ama çok uygun spot pazarı zaten orası arkadaşım 1.000 TL ye bir yatak odası almış aynı takım dışarda 2.500 -3.000 tl düşünün yani yediğimiz kazığı :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…