Ekmekler Pideler Tüm Ekmekle Pizza

kasiope

kalbimin komutanı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.220
3
116
Diğer
ekmeği uzunlamasına kesip içini açıyoruz, domatesi rendeleyip ekmeğin içini kaplıyoruz domatesle, biberleri minik küpler halinde doğrayıp serpiyoruz ve mısırıda serpip, ayıklanmış zeytinleri diziyoruz üzerinede kaşar peyniri rendesini heryere gelecek şekilde yayıp fırında kaşarlar eriyinceye kadar pişiriyoruz.

servis etmeye gelince
ben dilimler halinde servis yapıyorum, servis yapımı size kalmış. ayrıca ketçap mayonez dökerekte servis edebilirsiniz.

afiyetolsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
tuhaf şu an bendede görünmüyor. neyse tekrara vereyim tarifi.

1 ekmek bu taze yada bayat olabilir.
domates
kaşar peyniri
mısır
kırmızı - yeşil biber
siyah - yeşil zeytin

(isteğe göre sucuk sosis salam eklenebilir)

ekmeği uzunlamasına kesip içini açıyoruz, domatesi rendeleyip ekmeğin içini kaplıyoruz domatesle, biberleri minik küpler halinde doğrayıp serpiyoruz ve mısırıda serpip, ayıklanmış zeytinleri diziyoruz üzerinede kaşar peyniri rendesini heryere gelecek şekilde yayıp fırında kaşarlar eriyinceye kadar pişiriyoruz.

servis etmeye gelince
ben dilimler halinde servis yapıyorum, servis yapımı size kalmış. ayrıca ketçap mayonez dökerekte servis edebilirsiniz.

afiyetolsun.

tost ekmegiylede cok güzel oluyor hem görüntü acisindan hemde tat olarak .... ama bayadir yapmiyorum sagolun sayenizde aklima geldi yarin yaparim :))))

Back
X