Arkadaşlar evimin tüm duvarlarını parlak ve beyaz duvar kağıtlarıyla kaplatmak istiyorum.Salon için beyaz düşünüyorum.Elinizde böyle dekorasyon örnekleri veya fikirleriniz varmı?Çok mu kötü durur?Salonum aydınlık ferah ve beyaz olsun istiyorum.Yorumlarınız bekliyorum.
Arkadaşlar evimin tüm duvarlarını parlak ve beyaz duvar kağıtlarıyla kaplatmak istiyorum.Salon için beyaz düşünüyorum.Elinizde böyle dekorasyon örnekleri veya fikirleriniz varmı?Çok mu kötü durur?Salonum aydınlık ferah ve beyaz olsun istiyorum.Yorumlarınız bekliyorum.
Demode değil canım,aksine artık tüm duvarlar sade duvar kağıtlarıyla kaplanıyor.
Ben yerinizde olsam beyaz tercih etmezdim,ama beyaz uyuyorsa mobilyalarınıza duvar kağıdının dokusuna dikkat edin seçerken.
Dokusu olmayan ince bir kağıt seçerseniz ,eviniz beyaz boyanmış gibi gözükür.
ben komple koridorum,salon ve yatak odamda beyaz simli duvar kağıdı kullandım hem çok şık hem pırıl pırıl ter temiz duruyor 3yaşında çocuğum var bazen kirletse de temizlemesi kolay ama o da kağıdın kalitesi ile değişiklik gösteriyor alıcaksan kaliteli bir markanın kağıdını alınmalıdır
Bu beyaz duvar kağıtlarının istenilirse boyananlarıda var sonradan sıkılırsan üstüne boya sürebiliyorsun ama ben olsam kimi yerleri ingiliz home tarzı duvar kağıtlarıyla kaplardım çok hoşuma gidiyor
evet demode olur tüme v kağıt kaplı olmuyor sadece hol tüm kaplanabilir ama odalarda bölgesel çalışmak mesela konsol arkası ünite arkası gibi kısımlara duvar kağıdı olur kalanlar normal boya..tüm evi kaplatmanın maliyeti d cok fazla benim gözüme hoş gelmiyor açıkçası..