Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ca[/QUOTE]eteklerin bedenleri ve boyları nedir UOTE="eemell, post: 43152130, member: 710268"]Tane 4 TL :)
teşekkür ederim.cnm, hayırlı satışlar. gömleklerden 40 beden olanlar hangileri acaba? 42 veya 44 beden de var mı elinde cnm?
teşekkür ederim.
eklediklerimin tamamı hem 38 hem de 40 beden için uygun. ben her iki bedendeyken de giydim. yüklemediğim 42 olan siyah armine gömlek var elimde. yakası dantelli olan nar çiçeği de 42'ye uygun. ama 44 yok maalesef.
Var Yasemin Hanım. Gömlek, etek ve pantolon var. Siz Nasıl birşey istiyorsunuz?Merhaba elinizde 36-38 beden bir şey var mı?
Merhaba emel hanımVar Yasemin Hanım. Gömlek, etek ve pantolon var. Siz Nasıl birşey istiyorsunuz?
merhaba dilek hanım. beğenmenize sevindim. iyi günlerde kullanın.gönderdin pantolon tam oldu canım üzerime. misler gibi de kokuyordu. çok da yeniydi. seninle alış-verişi çoook sevdim cnm benim. özelden seni rahatsız etmeye devam edeceğim :)
merhaba,Özellikle turunculu olan 42/44varmi
o gömlekle ben de ilgileniyorum.QUOTE]
ayakkabılarım 39-40 numara maalesefSlm cnm. 38 no ayakkabı da var mı sende
Var evet.39 no ayakkabınız var mı