Tüm çeyizim bu kadar kızlar.

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Ağustosta düğünüm var ve tüm çeyizim bu kadar kızlar.

Tek duran bardak altılı tabiki de,rakı bardaklarım.

$36503f54ee9221e7446a361a8ec95ee1.webp
Eki Görüntüle 843233
$8690947591574_1_org.webp
Eki Görüntüle 843235
$ea709e7b75a8538cfae63a7298370573.webp

dert etme canım alırsın daha agustosa çok var.. hem çok eksiğinde yok.. güle güle kullan

Son düzenleme:
aa o kenarları siyah takım korkmaz mıydı ne ,benim de günlük takımım ondan.ben çok seviyorum valla.güle güle kullanın..

güle güle kullanın,inanın ben o bilmem kaç parçalık takımımı daha açmadım hiç gerek duymadım.hakkaten şık duruyorlar.bir yıllık evliyim,hep makinede yıkarım,sırlarında,başka yerinde de bişecik olmadı maşallah...

güle güle kullanın,inanın ben o bilmem kaç parçalık takımımı daha açmadım hiç gerek duymadım.hakkaten şık duruyorlar.bir yıllık evliyim,hep makinede yıkarım,sırlarında,başka yerinde de bişecik olmadı maşallah...

bende 4 aylık evliyim ama hevesle aldığım hiç bir eşyamı kullanamadım daha.. ben makinede yıkanınca kötü olur diye düşünüyordum sevindim bişe olmamasına

Benim bardak takımımın aynısı gibi bir modelinden nişanlımın kardeşinin eşi de almıştı. Yeni evlendiler,kullanmış,makinede yıkamış. Gümüş yaldızları dökülmüş. :( çok üzüldüm. Ama değiştirmeyeceğim. Ellerimde yıkayacağım.

canım topiğin hayırlı olsun çeyizlerinin hepsi çok güzel güle güle kullan

Teşekkür ederim. Allah hepimize huzurla kullanmayı nasip etsin.

Daha yeni başladım alışverişe işte. Ocak ayında Van'dan Ankara'ya taşınıyorum. İlk Van'a atanmıştım. Evimizi de Ankara'ya kuracağımız için orada almaya başlasam daha uygun olur diye düşündüm.

Hanımlar, şimdi ben bir şey soracağım. Dantela marka havlu kullanan var mı aranızda? Güzel diye duymuştum ama hiç kullanmamıştım. Şu aralar markafoni de de satışta. Sırf denemek için iki tane sipariş verdim. Umarım değer.

Maşallah canım Çeyizinin her parçası çok güzel ve şık :nazar:
Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun İnşallah Güzel Günlerde :16:

Nacizane iki parçacık ceyizim daha

$Screenshot_2013-11-06-09-28-08 (1).webp

$Screenshot_2013-11-15-13-52-32.webp

Kızlar Essedeki bu rengarenk 5li set çok hoşuma gidiyordu. Markafonide indirime girmiş, alıverdim ben de.

Havluyu da internetten almıştım.

Back
X