- Konu Sahibi minikistan
Arkadaşlar tüm bacapına lazer yaptıran var mı? Varsa fiyatı ne kadar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçerenköyde bir poliklinikte yaptırdım.alexandrite sistemiyle 5 seans sürdü çok memmunun sonuçtan tavsiye ederim.
tüm bacak genital ve koltuk altı 300 tl.ama izmitte
izmitte nerde yaptırıyosun bende işini güzel yapan biyer arıyorum bide uygun fiyat tabii ben bi kaç yerle görüştüm sadece bütün bacak için 400 tl istediler gittiğin yeri yazarsan sevinirim
bende tüm bacağı 400 den aşağı fiyat söyleyen bulamadım
bende bulamadım bana çok geldi 400tl açıkcası
bencede fazla naapsakki :26::26:
Kizlar gecen hafta basladim bi paket program vardi ona dahil oldum bacak genital koltuk alti bitene kadar 700 tl ilk basta dandik bise zannettim makineleri cok iyiydi gerci ben baska yerleride yaptiriorum ... Suanda ilk seansi atlattik koltuk alti ve kollarimin ustu icin 30 unda randewum var... Malatyali oldugumuz icin Kili bol bi aileyiz :/:)
Kizlar gecen hafta basladim bi paket program vardi ona dahil oldum bacak genital koltuk alti bitene kadar 700 tl ilk basta dandik bise zannettim makineleri cok iyiydi gerci ben baska yerleride yaptiriorum ... Suanda ilk seansi atlattik koltuk alti ve kollarimin ustu icin 30 unda randewum var... Malatyali oldugumuz icin Kili bol bi aileyiz :/:)
merhaba paket programını kimse önermiyo bikaç seanstan sonra baştan salma yapıyolarmış
cnm çok güldüm yaaa sen çok yaşa