• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm anneler! bu önerimi lütfen okuyun

herhalde bu herkesin ortak derdidir ama insanın bilinçaltına yerleşince bazen kendiside aynı uygulamayı yapabiliyor Allah herşeyin doğrusunu öğretsin...

benimde annem herşeye karışırdı bende çok özgüvensizdim.şimdi 3 yaşında kızım var ne isterse onu giyiyor yada alınıyor tabi alıcağı şeyler beni aşmadığı sürece..herşeyin bi ölçüsü var.olmadık biyerde olmadık bişey isterse ikna ediyorum yada bahane buluyorum.onun dışında uyumlu uyumsuz saçma sapan giyinmek istiyor tişörtle kışlık pantolon giyicekse tamam diyorum üşümediği sürece..yeterki kendi seçsin zevki oluşsun ama dediğim gibi ihtiyaçları doğrultusunda böyle olmalı.

Ben elimden geldiği kadar onların istediklerini almaya çalışıyorum. Bazen arkadaşlarım işte biraz daha uzun alsaydın, yada şu rengi alsaydın diyorlar bende çocuklarımın beğendiğini söylüyorum. sonuçta kendileri giyiyorlar. karaıda onların vermesi gerek diye düşünüyorum.

oğlum daha 4 yaşındayken aldığım bi kıyafeti beğenmedi ve ısrarla sadece bi kere giydirebildim
sonra ne yaptıysam giymedi ben de zorlamadım yepyeniydi verdim başkasına
şu an 7 yaşında ve odasına kadar onun beğendiği alındı
bu yüzden girdiği her ortamda yeni alınan herşeyi farkeder ve kıyafette dahil
bi keresinde kendi doktoruna koca prof.a dediki
''kazağınız da çok yakışmış,'' kaydirigubbakcemile3
adam şok oldu .kaç yıllık hastasıyız .meğer kazağı yeniymiş
''çok iyi bu biliyomu sunuz'' dedi
inanın ben bile bişey alırken kendime fikir verir ve genelde beğenilir
özgüven açısından ne kadar önemli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum

bende konuyu cok begendim benim kizim kendi sevmedigi seyi asla giyinmez ve aldirmaz kendi secer ve benim sectigimi begenmezse asla giymez 4 yasinda ve herseyi kendim yaparim diyo bazen oluyo bazen olmuyo ama ben yaparimlar basladi kendi yapincada cok mutlu oluyo:)))

Back