Biliyorum BDV kadar okunmayacak ama kitap okumayı seven ve kişisel gelişime önem veren kişiler için bir kitap önerisinde bulunmak istedim.
Okuyanus'un kendi sitesinde 20 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Ben henüz okuma fırsatı bulamadım ama google üzerinden aratırsanız bir blog da içerikle ilgili 10 maddelik bir bölüm görebilirsiniz. Ben telife girebilir diye buraya kopyalamadım.
Okursanız yorum yapmayı da ihmal etmeyin.
Sevgiler.
"Belirttiğim" 10 madde ve kitap yorumları önermeme yetti. Eğer ismini aratırsanız "belirttiğim gibi" birçok kişinin yorumuna ulaşırsınız. Henüz almadığım için okuyamadım. Yoksa o 10 maddeye bakılması bile yeter. Her şeyi detaylıca konumda "belirttim" zaten.
Çok başarılı bir kitap. Kişisel gelişim okuyarak çoğalıyor. Bireysel gelişim için Adler'in Yasama sanatı da harika bir eserdir Bu da benim tavsiyem olsun, bu topik canlanmayi hak ediyor
Çok başarılı bir kitap. Kişisel gelişim okuyarak çoğalıyor. Bireysel gelişim için Adler'in Yasama sanatı da harika bir eserdir Bu da benim tavsiyem olsun, bu topik canlanmayi ham ediyor