Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salonum için tül diktireceğim ama en son trend nedir,düzmü desenli mi daha şık durur,pilelerini 3 'e 1 mi -2 'ye 1 mi yaptırmak daha iyi olur,pencerenin olduğu duvar komple mi kapatılmalı hiç bir fikrim yok.Yardımcı olur musunuz ?
Salonum için tül diktireceğim ama en son trend nedir,düzmü desenli mi daha şık durur,pilelerini 3 'e 1 mi -2 'ye 1 mi yaptırmak daha iyi olur,pencerenin olduğu duvar komple mi kapatılmalı hiç bir fikrim yok.Yardımcı olur musunuz ?
kendini nasıl iyi hissettirecekse onu seç boşver milletin önerilerini tavsiyelerini sen ve ailen yaşayacak orada, ailenin tercihini alman tanımadığın kişilerin tavsiyelerinden çok çok daha iyidir... hem ailen de onların tavsiyelerine göre hareket etmenden mutlu 0lacaktır...
kendini nasıl iyi hissettirecekse onu seç boşver milletin önerilerini tavsiyelerini sen ve ailen yaşayacak orada, ailenin tercihini alman tanımadığın kişilerin tavsiyelerinden çok çok daha iyidir... hem ailen de onların tavsiyelerine göre hareket etmenden mutlu 0lacaktır...
Kendimi neyin iyi hissettireceğini bilmiyorum işte,kocamda konu perde olunca pek tavsiyede bulunamadı haliyle,bana bıraktı :) Buradan yardım alıp yine kendi fikrimi oluşturacağım elbette...Teşekkürler.
eskiden kimsenin evinin içi görünmezdi her şeyin bir değeri gizemi özeli vardı son zamanlarda moda adı altında bağlı duran perdeler ünlü tabi ama yine de istendiğinde içeriyi göstermeyen bol desenler veya sıkı dokunmuş tercihtir. ama imkan varsa elbette 2 farklı kullanılabilir. kullanılacak mekanın dekor ve aksesuarlarına göre zebra tüller yapmışlar tek tül perde gibi duruyor ( klasik zebralardan bahsetmiyorm ) değerlendirilebilir. simli taşlı yerine renkli seçenekler bulabilir farklılık yapılabilir :))))) kolay glsin... bu tür dekor işlerinde ünlü otellerin oda fotoğraflarını da inceleyebilirsiniz. genelde ünlü iyi iş çıkaran mimarlar tarafından hazırlanırlar... benzer ürünleri de büyük marketlerde veya İstanbul Eminönü tarafında esnafların sitelerinde veya tezgahlarında parti mallar içerisinde bulma şansı çok...
Canım evin küçükmü ?camlar küçük klasikmi yere kadarmı? Aslında bir foto koysan keske daha iyi yanıt verirdik.Ben oturma odası ve salomda zebra tarzı sevmiyorum.En güzeli damask desen denilen örme tüller .Camın durumuna göre düz yada kruvaze dikilabilir.perdealemi diye bir site var orda çeşit çok bakıp fikir alabilirsin.