Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu da ne modern, ne havalı bir gelinliktir. Hele de beline taşlı bir kemer alsanız...
merhabalar...
öncelikle emeğine sağlık gerçekten modellere bayıldım...ben ilk 13.resimdeki gibi bir model istiyorum.altı saten kumaş(sanırım ziberlinmiş, öğreneceğim inş.:))üzeri ise dantel.fakat izmirde gezdiğim gelinlikçilerde öle bir model bulamadım.tercih edilmediği için yapmıyoruz ama isterseniz dikeriz dediler.kumaşın kalitesinden de anlamadığım için emin olamadım.saten perde gibi durmasından çok korktum açıkçası.bu kumaşın kalitesini nasıl anlarız?yada o tarz bir gelinlik yaklaşık ne kadardır?bir fikriniz varmı acaba?yardımcı olursanız çok sevinirim...
Merhaba minenes, ben günlerdir gelinlik modeli bakarken internete yazdığım bütün markalarda karşıma senin yazılarının çıktığını farkettim. Sadece fotoğraflarını görebilmek için siteye üye oldum ve şimdi de en az 25 yorum yazarsam foto görüntüleyebileceğim gerçeğiyle karşılaştım  zevklerimiz tamamiyle aynı.. Seni daha sıkı takip edeceğim ve son bir gelinlik kararına varacağımı düşünüyorum. Bu arada bir yorumunda gelinlik diktiğini anladım ama emin de olamadım? Gelinlik ve düğün hazırlığına bir katkın olduğu kesin ama bu sürecin neresinde durduğunu öğrenebilir miyim acaba? Emeğine sağlık, güzel paylaşımların için de teşekkürler..