Börekler Tül Böregi (Resimli)

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
683
47
Almanya
Cok basit hic ugrasmadan degisik bir börek yapmak istiyorsaniz buyrun size Tül Böregi.

2 adet yufka
5 yumurta
2,5 su bardagi süt
100 gr rendelenmiskasar peyniri
100 gr eritilmis margarin veya tereyagi

Genisce bir kapta yufkalari gelisigüzel parcalayin.
Üzerine sütü, peyniri ve yari bir yerde cirpilmis yumurtalari ekleyin karistirin.
Borcama beya tepsiye döküp kasikla düzeltin.
eritilmis margarini de üzerine döküp önceden isitilmis 180° dereceli firinda kizarana kadar pisirin.

Ellerine sağlık gerçekten iştah açıcı görünüyor,yapımı da gayet kolay,tariflerime ekledim ilk fırsatta deniycem.Teşekkürler paylaşımın için........a.s.

tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrrrrr
az önce yaptım tadı muhteşemmm oldu ellerine sağlık canım çok saoll tariflerini bizimle paylaştığın için

gerçekten güzel görünüyor ellerine sağlık..
yalnız aklıma takılan birşeyler var 2 yufka az değilmi,kaç kişilik bu tarif? gelişigüzel parçalayın derken küçük küçük mü?
tşk ler..

tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrrrrr
az önce yaptım tadı muhteşemmm oldu ellerine sağlık canım çok saoll tariflerini bizimle paylaştığın için

Canim cok sevindim begenmene.Bende cok seviyorum bu böregi.Özellikle hemen cabucak yapilmasi cok iyi.
Ellerine saglik.

gerçekten güzel görünüyor ellerine sağlık..
yalnız aklıma takılan birşeyler var 2 yufka az değilmi,kaç kişilik bu tarif? gelişigüzel parçalayın derken küçük küçük mü?
tşk ler..
2 yufka orta boy borcama tam geliyor canim.Gelisigüzel derken yani cok ta kücük olmayacak,cep telefonunun yarisi kadar gibi.Aklima baska örnek gelmedi:60:

bşy sorcam cnm yumurta çok ya içinde acaba kokarmııı...
hiç sevmiyorum böreklerde yummurta kokusunu:)

Ben hep o kadar yumurta koyuyorum canim.Ama eger sen cok rahatsiz oluyorsan yumurtadan daha az koy.

bşy sorcam cnm yumurta çok ya içinde acaba kokarmııı...
hiç sevmiyorum böreklerde yummurta kokusunu:)

canım benim yumurtalarımbiraz büyük diye 3 tane koydum istersen sende öle yap ama mutlaka dene süper bi börek hele sıcakkennnn harika

eğer tarifi azeri kıızı vermişsse valla hemen deneyim derim.mükemmel oluyo tarifleri.tahinli kurabiyeside çok lezzetli oluyor.:)onuda deneyin.

cok pratikmiş görüntüsüde süper..deniycem inş:87::79:
ellerine saglık azeri kız,bayıra garşı :71:

Back
X