• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket "Tükürmek" Boşanma Davası için Yeterli Bir Sebebmiş Ya Sizin İçin?

"Tükürmek" Boşanma Davası için Yeterli Bir Sebebmiş Ya Sizin İçin?

• Evet Katılıyorum Bencede Yeterli Bir Sebep

OY: 2 66,7%
  • Hayır Katılmıyorum

OY: 1 33,3%
  • Karı,Koca Arasında Olur Böyle Şeyler

OY: 0 0,0%
  • Fikrim Yok

• Diğer : Belirtiniz....

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
158
İstanbul
"Tükürmek" Boşanma Davası için Yeterli Bir Sebebmiş Ya Sizin İçin? :teselli:

hımmm dielimki kavga edioruz ve sinirlenip yüzüme tükürürse, doğru anladım sanırsam CADIARZU

yok ya boşanmam ben, öle tükürdü boşan gaz yaptı boşan olurmu hiç :hulya:

daha ciddi sorunlarla karşılaştırmasın Allah evlilik boyunca, bunlar aşılabilitesi olan şeyler :kahve:

buarada ben nişanlıma tükürmüştüm bikere, kavga ederken kızmıştımm "tüüüü sana demiştim" şöle bi, belkide oyüzden boşanmam diorumkaydirigubbakcemile3

ayyy arsızmıyım neyim :hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben onun hayatının içine tükürürüm ozaman be! yavaş tükürsün!!!!!!!!!!boşanma sebebidir tabiki

ayy ne desemkii büyük konuşmak da istemem ama inşallah başıma böyle bişi gelmez

çok sinirlenilmiş bi tartişma geçmişse eşlerin birbirine tükürmesi olayı boşanmasalar dahi sevgiyi öldürür.zaten birbirine çok bağlı olan eşler böyle bi harekette bulunmazlar.bulunurlarsada boşanma sebebi değildir ancak böyle bi hareketi boşanma sebebi göstermişlerse sadece tükürük meselesi yoktur birikimler sonucu o evliliği bitirme yoluna gitmişlerdir

tokat yemiş biri olarak değil diyorum. yapılan doğru mu değil... ama affediyosun ister istemez.yaptığını ağzından burnundan getirmek şartıyla tabi.

biri küfür eder, biri kıskanmaz, biri el kaldırır, diğeri tükürür, diğeri aldatır.... aaaa nedir bizim erkeklerden çektiğimiz ya.................

nereye tukurdugune baglı:)..yuzume tukururse tabiki biter canım oldu lama gibi gelsin gelsin tukursun aman nolucakmı diycem

evt bencede tükürmek boşanmakk için yeter ne kadar aşağılayıcı bir şey tükürmek

Back