- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.601
Ben borsadan epey korkuyorum.Yok besim . O da iyi kafa daha rahat. Borsa da bakiyorsun arastiriyorsun. Ama hoşuma gitti . Ogrenmeye calisiyorum bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben borsadan epey korkuyorum.Yok besim . O da iyi kafa daha rahat. Borsa da bakiyorsun arastiriyorsun. Ama hoşuma gitti . Ogrenmeye calisiyorum bakalim
Çok üzücü gerçekten insanın hayat amacı ev almak falan olmuştu artık onun hayalini bile kuramıyoruz.Valla S Spizella bu kararları hepimizin alması lazım tek bir kuruş bile önemli oldu.
Bizde bu seneki yerimizde son yılımızdı tayin çıkınca ev alırız dedik gittiğimiz yerden ama hayal oldu o kadar yüksek ki ev fiyatları.
Öğlen arası da daireden çıktım kahve alayım dedim bim deki Türk kahvesi bile 6 TL idi 13.90 olmuş. Bir kahve keyfimiz vardı onu da keyifli yapamıyoruz artık.
Olmus mu 13. 90 ya en son 10 dan almıştım 6 tane falan.Valla S Spizella bu kararları hepimizin alması lazım tek bir kuruş bile önemli oldu.
Bizde bu seneki yerimizde son yılımızdı tayin çıkınca ev alırız dedik gittiğimiz yerden ama hayal oldu o kadar yüksek ki ev fiyatları.
Öğlen arası da daireden çıktım kahve alayım dedim bim deki Türk kahvesi bile 6 TL idi 13.90 olmuş. Bir kahve keyfimiz vardı onu da keyifli yapamıyoruz artık.
Bilmdigi seyden korkar insan . Ben de korkuyordum . 1 senedir takip ediyorum .iyi hisseler uzun donemde kazandiriyor. Ama yinede bilanco donemlerini takip etmek lazim . Ben suan bilmeden youtube dan temel ve teknik analizlerine. bakiyorum.Ben borsadan epey korkuyorum.
Barinma temel ihtiyac ya , bu kadar luks olmamaliydi. Cok şükür zamaninda almisiz .Çok üzücü gerçekten insanın hayat amacı ev almak falan olmuştu artık onun hayalini bile kuramıyoruz.
Valla benim hassas noktam üşümekBu petek ac kapa olayini daha fazla surduremiycem hava cok sogudu
Saglik olsun napalim.3 ay yakariz . Sonra yine ac kapa. Yaz da gec geliyor artik
Aynen bu ikisi bir aradalar gene 10 TL ama türk kahvesi bir paket en küçükleri 13.90 TL olmuş.Olmus mu 13. 90 ya en son 10 dan almıştım 6 tane falan.
Krredi kartimin kesim tarihi olsun yine toplu alayim . Yakinda toplu vermemeye baslarlar ama
Benim de hassas noktam cok üşüyen biriyim iste ekonomi yapalim derken hasta olmayalım dedim . Gecen haftalar sicakti, bu hafta hava soguyunca vazgectimValla benim hassas noktam üşümek
Üşümek istemiyorum
Napiyim artık ödeyeceğiz 6 ay. 300 geçen ay 500 bu ay geldi.
Yok turk kahvesi mehmet efendiden bahsediyorum ben 1 hafta once falan 10 liradan aldimAynen bu ikisi bir aradalar gene 10 TL ama türk kahvesi bir paket en küçükleri 13.90 TL olmuş.
Valla biz de anne baba çok sabah çıkıp akşam geliyoruz ama kapatmıyorum sıcacık eve girmek o kadar güzelki evim tek konfor alanım ama sabah azaltıp dereceyi çıkıyorum.Bu petek ac kapa olayini daha fazla surduremiycem hava cok sogudu
Saglik olsun napalim.3 ay yakariz . Sonra yine ac kapa. Yaz da gec geliyor artik
aynen maalesef şimdi 13.90Yok turk kahvesi mehmet efendiden bahsediyorum ben 1 hafta once falan 10 liradan aldim
Haklisin bence de öyle ama iste denedim olmadi cocuklar gelmeden yakiyordum onlar icin sorun yok zaten .Valla biz de anne baba çok sabah çıkıp akşam geliyoruz ama kapatmıyorum sıcacık eve girmek o kadar güzelki evim tek konfor alanım ama sabah azaltıp dereceyi çıkıyorum.
Hayirli olsun saglikla büyüt bebeğini. Olsun her zaman olan seyler degil bunlar , hem misafir berekettiren güzel gunde bunlari dusundurenler utansin.Kızlar nasılsınız?
Doğum yaptım ev kalabalik. Tüketim ve harcama arşa değdi malesef.
Allah sağlık huzur versin ne diyelim.
Hastaneden cikana kadar %30daha fakirlesmisiz. rabbim herkesin kesesine bereket versin