tüketici hakem heyetinin kararı zaten sıfır ürünle değişimi ama üreticinin 15 gün itiraz hakkı varmış. Sonuç olarakta onlar itiraz ettiler.Diyolarki arıza yok. bundan sonrası ne olacak bende bilmiyorum bilenlere danışıyorum..
birde dernek mi var teşekkür ederim derneğede gidicem bu fikir güzel.. belki oradan birşey elde ederimhakem heyeti değil derneğe gidin işte. oradaki avukata vekalet verin.
bu olayı bende duymuştum ama farklı bir yaklaşım var sanırım bize göre sıkıntılı ama onlar üründe sıkıntı tespit etmedikleri için ürün ayıpsız :)Geri çekilmeyin. Sonunda kazanacaksınız. 3 defadan sonra aynı şikayetle geri gönderilen ürün ayıplı maldır.
Emsal kararları nette bulabilirsiniz
birde dernek mi var teşekkür ederim derneğede gidicem bu fikir güzel.. belki oradan birşey elde ederim
ben bunuda düşündüm ama onun sesini kaydetmek suç olmazmı ama şöyle bir durum var eğerki üst mahkemeye taşınınca bütün temsilcilerle görüşmelerimi mahkemede delil kullanmak istiyorum demeye hakkım vardır umarım ki zaten temsilcilerde sesin gitmediğini sorunu kendileride tespit ettiklerini söylediler.servisle konusurken sesi kaydedin sesiniz gelmiyor dediklerini falan isinize yarar belki
suç olmasi için daha farkli seyler gerekir bence yani siz sizinle konusan personele karsi hic bir sikayette bulunmuyorsunuz sonucta kisiye degil firmaya davacisinizben bunuda düşündüm ama onun sesini kaydetmek suç olmazmı ama şöyle bir durum var eğerki üst mahkemeye taşınınca bütün temsilcilerle görüşmelerimi mahkemede delil kullanmak istiyorum demeye hakkım vardır umarım ki zaten temsilcilerde sesin gitmediğini sorunu kendileride tespit ettiklerini söylediler.
aksine personele çok iyi davrandımki birazda onların elinde ya lehime sonuçlandırsın diye gayet kibardım :)suç olmasi için daha farkli seyler gerekir bence yani siz sizinle konusan personele karsi hic bir sikayette bulunmuyorsunuz sonucta kisiye degil firmaya davacisiniz
tanidiginizlq yapsaniz hic olmaz kasit ararlar bunda ama personelle direk konusmak daha etkili bence
bunu daha iyi bilen biriyle görüşüp uygulayabilirsiniz eğer uygunsaaksine personele çok iyi davrandımki birazda onların elinde ya lehime sonuçlandırsın diye gayet kibardım :)
istanbulda değilim başka illerde dernek var mıdır?istanbuldaysanız dernek avukatı tavsiye edebilirim.
"sürekli aynı şekilde oyalıyorsunuz" diye sitem edin. ve son olarak -arıza güncel nasılsa- mahkemeye başvurun. kimse parayı sokakta bulmuyor.muhatap çok buluyorsun hemen apple bir temsilci atıyor işle ilenecek diyor. temsilci arıyor mühendislerimiz inceledi haklısınız hoparlörde sıkıntı var ürünün sıfırı ile değişim olacaktır. son bir işlememiz kaldı bir üst mühendislerimiz inceliyor diyor . sonuç bir geliyor üründe sıkıntı yoktur. Tüketi hakem heyeti bir üniversitenin üst düzey yönetici konumunda bir mühendisini atadı sanırım bilir kişi olarak. Yani onun atadığı adam böle telefon tamircisi vs değil kesinlikle onun sonuçlanması bile 3 ay sürdü sonuç ayıplı ürün satma sıfır ürün değişimi diye geldi.Ama itiraz ediyolar komik işte..
avukatla görüşeceğim. Şundan korkuyorum karşımdaki güçlü bir firma. ülkemizdede herzaman güçlüler kazanır haklılar değil. Apple avukatıyla benim avukatım baş edebilir mibunu daha iyi bilen biriyle görüşüp uygulayabilirsiniz eğer uygunsa
ses kaydetmeye gerek yok. isterseler zaten kendileri kayıt yapıyor.açıp dinlesinler ne dediklerini.ben bunuda düşündüm ama onun sesini kaydetmek suç olmazmı ama şöyle bir durum var eğerki üst mahkemeye taşınınca bütün temsilcilerle görüşmelerimi mahkemede delil kullanmak istiyorum demeye hakkım vardır umarım ki zaten temsilcilerde sesin gitmediğini sorunu kendileride tespit ettiklerini söylediler.
sizin avukatiniz emsal davalari öne sürer böyle davalarda hukuk genelde tüketiciden yana oluravukatla görüşeceğim. Şundan korkuyorum karşımdaki güçlü bir firma. ülkemizdede herzaman güçlüler kazanır haklılar değil. Apple avukatıyla benim avukatım baş edebilir mi
ben bunu ifade ettim tüketici haklarına başvuracağım dedim. bir sn ye nizi rica ediyorum bir üst yöneticiye bağlıyorum dedi bağladı. oda elimden geleni yapacağım başvurmayın tekrar gönderin dedi gönderdim tekrardan. sonrası yine sıkıntı yok dediler. istediğiniz işlemi yapabilirisiniz dediler. Tüketici hakem zaten beni haklı buldu. Ayıplı ürün olarak sıfır ürün gönderme kararı çıktı. ona bile itiraz ettiler işte. Bu aşamadan sonrasını bende bilemiyorum.."sürekli aynı şekilde oyalıyorsunuz" diye sitem edin. ve son olarak -arıza güncel nasılsa- mahkemeye başvurun. kimse parayı sokakta bulmuyor.
şu konuda Apple haklı ürünü sıfırıyla kolay değiştiriyor diye insanlar bu durumu çok kullanır oldu. Ama bende haklıyım benim telefonum gerçekten sıkıntılısizin avukatiniz emsal davalari öne sürer böyle davalarda hukuk genelde tüketiciden yana olur
yani düşünsenize koskoca apple la kişisel ne sorununuz olabilir demekki bir sorununuz var ki uğraşiyorsunuz
bunun başka çaresi yok. tüketici mahkemesi işinizi çözecek gibi görünüyor.ben bunu ifade ettim tüketici haklarına başvuracağım dedim. bir sn ye nizi rica ediyorum bir üst yöneticiye bağlıyorum dedi bağladı. oda elimden geleni yapacağım başvurmayın tekrar gönderin dedi gönderdim tekrardan. sonrası yine sıkıntı yok dediler. istediğiniz işlemi yapabilirisiniz dediler. Tüketici hakem zaten beni haklı buldu. Ayıplı ürün olarak sıfır ürün gönderme kararı çıktı. ona bile itiraz ettiler işte. Bu aşamadan sonrasını bende bilemiyorum..
hakli oldugunuzu biliyorsunuz elinizde belgeleriniz var hakliyken geri adim atmayin kolay kazanilmiyo sonucta o paraşu konuda Apple haklı ürünü sıfırıyla kolay değiştiriyor diye insanlar bu durumu çok kullanır oldu. Ama bende haklıyım benim telefonum gerçekten sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?