- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
Bende bu yolla ödeme sakın yapmayın demek için gelmiştim zira güvenli değil,avukat değilse ve senetleri vermez ise parayı alıp,tekrar arayabilirler borcunuz var diye.Arkadaşlar , avukat olduğunu iddaa eden kişi bana mesaj attı bır lınk gondermıs odeme ıcın ,
lınkde avukatlık burosu yazıyor fakat ne adres ne tel no hıcbır bılgı yok sadece odeme sayfası aktıf :)
ayrıca ınternetten bu avukat adını sorguladıgımda baska ınsanlarıda guzellık merkezı senetınız var vs dıye aradıklarını baska ınsanlar yazmıslar , anlayacagınız dolandırıcı cıktılar , e devlette herhangı bır ıcra hacız dosyamda bulunmuyor zaten , yorumlar ıcın hepınıze tesekkur ederım
Teşekkür ederim cevap için ,Bende bu yolla ödeme sakın yapmayın demek için gelmiştim zira güvenli değil,avukat değilse ve senetleri vermez ise parayı alıp,tekrar arayabilirler borcunuz var diye.
Bekleyin,icra takibi başlatılırsa sizde itiraz edersiniz hizmet almadığınız için. Şu an için yapılabilecek en mantıklı hareket bence.
Teşekkür ederim cevap için ,
ödeme yapmadım , yapmayacağımda 100 tl de indirim yaptı sozde avukat bey sagolsunuzerıne bırde ödedınızmı dıye mesaj attı
Rica ederim,icra takibi başlatacaklarını sanmıyorum zaten. Sadece yutturabildiklerinden ,korkutabildiklerinden tahsil edecekler.Teşekkür ederim cevap için ,
ödeme yapmadım , yapmayacağımda 100 tl de indirim yaptı sozde avukat bey sagolsunuzerıne bırde ödedınızmı dıye mesaj attı
Bence de öyle , bu siteden bir üyeyi daha aramışlar icraya verileceksınız dıye ,Rica ederim,icra takibi başlatacaklarını sanmıyorum zaten. Sadece yutturabildiklerinden ,korkutabildiklerinden tahsil edecekler.
aramıyorlar daha , onlar da kımınle ugrasacaklarını bılıyorlardırevet ödedim icra dairesine hesabınıza geçirmediler mi diyin
Biraz da siz onların aklıyla dalga gecin
kambiyo senetlerde takibe kiymus olsa 10Bacım dosya numarası iste tamam dosya numarasını verin o zaman icra dairesine ödeme yapıcam diyin.
Evet zamanaşımı 3 yıl senetlerde.
Avukatlık bürosu bile doğru düzgün bilgi vermezken bu konuda bilgisi olmayan kişilerin bilgi vermesi de ayrıca sinir bozucu ya iki üç mesajı anca okuyabildim
kambiyo senetlerde takibe kiymus olsa 10
koymasi icin ise 3 yildir。 ornek14 seklinde takibe konulur arkadasim bana ifade koyup bulgisi olmayanlar yazmisiniz ama benim meslegim bu。iyi gunler
Bilerek bekliyorlar inan. Nakit sıkıntısı yaşayınca bu yoka başvuruyorlar. Etik değil ama onlar da sahtekarlığın yolunu böyle bulmuşAdliye de hangi birime gidip dava açmam gerekiyor acaba ? Dava sonuçlanana kadar ödeme işlemini durdururlarmı gercekten , kafam o kadar karısık ve moralım o kadar bozuk kı 7 yıl sonra böyle bir haciz başlatmaları doğru mu ?
aha aha ahaa ne guzel anladin oyleeAa kambiyo senedi takibe konulunca demek 10 yıl ödemezse takipten düşüyor tsk bu muhteşem bilgilendirme için
Cevaplar için teşekkür ederim herhangi bir evrak gelmedi ben başka bir konu danismak istiyordumBu arada zaman aşımı konusunu da avukatınızla görüşün
Avukattan eve gelen yazı ne?Merhaba Sevgili Hanımlar ,
7 yıl önce bir güzellik merkezi ile lazer epilasyon hizmeti için anlaşmıştım fakat 2 seansdan sonra memnun kalmadığım için devam etmeme kararı aldım gittiğim 2 seansın ücretini ödedim daha sonra da 7 yıl içinde herhangi bir görüsme olmadı merkez ile aramızda ,
Sorun şu ki ; ben anlaşma yaptığım zaman 1500 tl tutarında bir senet imzalamışım ve şimdi bana borcumu ödemediğimden dolayı icraya vermişler
.Avukattan eve yazı geldi bu sabah arayıp görüştüm bana aktardığı bilgi ; evet hizmet almadığınızı kabul ediyorlar fakat ellerinde senet olduğu için bu mahkeme kanalında geçerli bir belge ve sizin adınıza haciz işlemi başlatabilirler
Gelen yazı da 3 gün içinde ödeme yapmam gerektiğini yoksa adıma haciz işlemi gerçekleşeceğini bildirmişler tüketici hakem heyetini aradım hacizlik bir durum olduğu için itiraz alamayacaklarını söylüyorlar , adliyeyi aradım haczi durdurma mahkeme kanalı ile olur dediler ,
Kafam çok karıştı ne yapacağımı bu işe nasıl itiraz edeceğimi nasıl çözümleyeceğimi bilemiyorum ,
Bilgi sahibi olan yol gösterebilecek arkadaşlar yardımlarınızı rica ederim , teşekkür ederim.
3 ün biri başlatırlar.. hizmetini vermedikleri seyin nasil ucretini alacaklarmış..Karşı tarafın avukatı adi üstunde karşi tarafin oldugu icin sizi yanlis bilgilendirmis olabilir.. Siz hic beklemeden gidin gelen kagida itirazla karşılik verinMerhaba Sevgili Hanımlar ,
7 yıl önce bir güzellik merkezi ile lazer epilasyon hizmeti için anlaşmıştım fakat 2 seansdan sonra memnun kalmadığım için devam etmeme kararı aldım gittiğim 2 seansın ücretini ödedim daha sonra da 7 yıl içinde herhangi bir görüsme olmadı merkez ile aramızda ,
Sorun şu ki ; ben anlaşma yaptığım zaman 1500 tl tutarında bir senet imzalamışım ve şimdi bana borcumu ödemediğimden dolayı icraya vermişler
.Avukattan eve yazı geldi bu sabah arayıp görüştüm bana aktardığı bilgi ; evet hizmet almadığınızı kabul ediyorlar fakat ellerinde senet olduğu için bu mahkeme kanalında geçerli bir belge ve sizin adınıza haciz işlemi başlatabilirler
Gelen yazı da 3 gün içinde ödeme yapmam gerektiğini yoksa adıma haciz işlemi gerçekleşeceğini bildirmişler tüketici hakem heyetini aradım hacizlik bir durum olduğu için itiraz alamayacaklarını söylüyorlar , adliyeyi aradım haczi durdurma mahkeme kanalı ile olur dediler ,
Kafam çok karıştı ne yapacağımı bu işe nasıl itiraz edeceğimi nasıl çözümleyeceğimi bilemiyorum ,
Bilgi sahibi olan yol gösterebilecek arkadaşlar yardımlarınızı rica ederim , teşekkür ederim.
Merhaba aynı dertten muzdaribim. 2 yıl önce lazere başlayıp devam etmediğim güzellik salonundan bugün arandım ve gitmedigim seanslarin ücretini ödemem talep ediliyor. Sizin durumunuz nasıl sonuçlandı acaba?
son durum ne acaba üzerinden epey zaman geçmiş.
kSv
Avukattan eve gelen yazı ne?
İcra dairesinden evrak geldi mi? Geldiyse sağ üst köşede 7 mi yazıyor 10 mu..10 da muhtemelen sağlam bir senetse 10 örnektir dava açıp icrayi durdurma kararı alırsınız süreç tamamlanıncaya kadar icra askıya alınır. 7 ornekse basit bir itiraz dilekçesi sunarsiniz 7 gün içinde icra durur karşı taraf dava açmak zorunda kalir
Bunun için 7 yıl mi beklemişler..? Işleri kesat galiba
Merhaba Arkadaslar ,3 ün biri başlatırlar.. hizmetini vermedikleri seyin nasil ucretini alacaklarmış..Karşı tarafın avukatı adi üstunde karşi tarafin oldugu icin sizi yanlis bilgilendirmis olabilir.. Siz hic beklemeden gidin gelen kagida itirazla karşılik verin