Tüketici Hakları - Haciz Durdurma

Yanlış anlamayın ben de bu dosyalara baktım böyle soracaginiza avukata gidin senet olunca ciddi bir kısmı nu sizi rehavete sokup bosvermemeniz gerekir

Ben de çalıştım biraz orda avukat değil o kisiler genelde ama açılır beni neden ariyorsunuz desen onlara icra dairesine git ama o kağıtla hemen git itiraz et ama nasıl iptal olur hizmeti almadığını kanitlarsin inan bilmiyorum çünkü senetim var
Kişi avukat olduğunu söylüyor ve bana lınk gonderecekmıs orada ben avukatın adına odeme yapacakmısım dıyor,
en ıyısı ıcra daıresını arayıp sormak benım adıma dosya varmı dıyr

Kişi avukat olduğunu söylüyor ve bana lınk gonderecekmıs orada ben avukatın adına odeme yapacakmısım dıyor,
en ıyısı ıcra daıresını arayıp sormak benım adıma dosya varmı dıyr
Yok şimdi ödeme git bir avukata icra dairesinden kapak bakiye al ne ödemesi öyle meblağ nedir peki?
Ben de çalıştım burolarda

Peki , sizde felaket tellallıgı yapmaya devam edın o zaman olmayan hukuk bılgılerınızle ,ıyı gunler
Arkadaş haklı, senet imzalamissiniz sonra kendi kendinize ödememe kararı alıp seneti de almamissiniz. Herkes bilir ki senet ne olursa olsun alınmalı.
Ki bence haksız taraf her şekilde sizsiniz ve ödemeniz gerekecek.
Haksız oluşunuz da şu sebepten; belki devam etmek istememekte haklısınız ama bu kararı hadi ben odemiyorum diyerek veremezsiniz. Sonuçta bu paraya göre iş yerinin gideri planlanıyor.

Arkadaş haklı, senet imzalamissiniz sonra kendi kendinize ödememe kararı alıp seneti de almamissiniz. Herkes bilir ki senet ne olursa olsun alınmalı.
Haksız oluşunuz da şu sebepten; belki devam etmek istememekte haklısınız ama bu kararı hadi ben odemiyorum diyerek veremezsiniz. Sonuçta bu paraya göre iş yerinin gideri planlanıyor.
Aradan 7 yıl geçti o zaman devam etmek ıstemedıgımı soyledım onlarda bana herhangı bır bılgı vermedıler yanı sozlesme yaptık odeme zorunlulugu var vb hıcbırsey demedıler senetı gerı almama konusunda cok haklısınız ben senet ımzaladıgımı bıle unuttum bu evrak gelmese onlarda benım adıma senet oldugunu bıle bılmıyorum , hadı ben odemıyorum dıyerek odememe gıbı bır durum yok hızmetınden memnun olmadıgımız bıyere devam etme zorunluluguda yok o zaman demıslerdıkı gıttıgım seansların parasını odedıgım ıcın devam etmeyebılırsınız , sımdı yonetım degısmıs 7 yıl once olan olaydan avukata vermeye baslamısşlar

Yok şimdi ödeme git bir avukata icra dairesinden kapak bakiye al ne ödemesi öyle meblağ nedir peki?
Ben de çalıştım burolarda
telefona cıkıyorlar aslında ben gebzedeyım mahkeme kucukcekmece de gıtme sansım yok suan da,
avukat telefonda kafasına gore ındırım fılan yapıyor anlamadım hıc acaba bunlar dolandırıcı mı cozemedım gercekten aklıma baska baska seyler gelıyor ınternette farklı seyler cıkıyor

ben o zaman 20 yasındaydım sımdı gel su senete ımza at dedıklerınde asla atmıyorum atsamda odeme makbuzlarımı saklıyorum gerı alıyorum senetı bu konuda dıkkatlıyım ama o zaman degıldım hukuken ben haksız gorunuyorum fakat ben odemedıysem onlar buna gore gıder planlıyorsa 7 yıl neden bekledıler o zaman bu kotu nıyetten baska ne olabılır

telefona cıkıyorlar aslında ben gebzedeyım mahkeme kucukcekmece de gıtme sansım yok suan da,
avukat telefonda kafasına gore ındırım fılan yapıyor anlamadım hıc acaba bunlar dolandırıcı mı cozemedım gercekten aklıma baska baska seyler gelıyor ınternette farklı seyler cıkıyor
İcra dairesi telefonda çıkmaz neden bir avukata dönüyorsunuz?
Burdan birşey yapamayız
Senediniz var bunlar dolandırıcılık yapmıyor
Sizin borcunuz var ama böyle burnunuzun dikine giderseniz yardım etmeyeceğim çünkü ne desek itiraz ediyorsunuz .
Dolandırıcı senediniz bilmez ayrıca yüksek bakiye verip indiriyormus gibi yapıyor siz bildiğinizi yapıyorsunuz anlatiyoruz

ben o zaman 20 yasındaydım sımdı gel su senete ımza at dedıklerınde asla atmıyorum atsamda odeme makbuzlarımı saklıyorum gerı alıyorum senetı bu konuda dıkkatlıyım ama o zaman degıldım hukuken ben haksız gorunuyorum fakat ben odemedıysem onlar buna gore gıder planlıyorsa 7 yıl neden bekledıler o zaman bu kotu nıyetten baska ne olabılır

yine kızıp felaket tellalı ilan edeceksiniz beni ama yine de yazacağım.

Şirketler, bankalar vs. ödenmeyen borçlar çok biriktiğinde dönem dönem hukuk bürolarına satarlar alacaklarını. 100 liralık alacak varsa 10 liraya satarlar. Hukuk büroları da 10 liraya aldığı borçları 20 lira tahsil ederse kar etmiş olur. Şu an avukatla muhatap olmanız da avukatın indirim yapması da borcun 7 yıl sonra istenmesi de o yüzdendir muhtemelen.

Şirketler, bankalar vs. ödenmeyen borçlar çok biriktiğinde dönem dönem hukuk bürolarına satarlar alacaklarını. 100 liralık alacak varsa 10 liraya satarlar. Hukuk büroları da 10 liraya aldığı borçları 20 lira tahsil ederse kar etmiş olur. Şu an avukatla muhatap olmanız da avukatın indirim yapması da borcun 7 yıl sonra istenmesi de o yüzdendir muhtemelen.
Yok bu senede bağlı bunda indirim olmuyor yuksek diyip indiriyor senet 500 se faizi vs 1500 oluyor arayan eleman 5 bin diyor sonra 1500 e düşüyor ama şu anda itiraz etmeli ilamsız takip çünkü itiraz edip icra dairesine gitmeli nedense burda konu açıp bizi dinlemiyor anlamadım .
Felaket değil ama olabiliyor bizimde dosyalar vardı bir böyle fazla çalışmadım ama senet ne olursa olsun imzalandiysa o borcu ödemek zorunda kalınıyor sıkıntıli bir durum

İcra dairesi telefonda çıkmaz neden bir avukata dönüyorsunuz?
Burdan birşey yapamayız
Senediniz var bunlar dolandırıcılık yapmıyor
Sizin borcunuz var ama böyle burnunuzun dikine giderseniz yardım etmeyeceğim çünkü ne desek itiraz ediyorsunuz .
Dolandırıcı senediniz bilmez ayrıca yüksek bakiye verip indiriyormus gibi yapıyor siz bildiğinizi yapıyorsunuz anlatiyoruz
Ben kendımı ıfade ettıgımı dusunuyorum , bu durumu ogrendıgımde gebze adlıyesını aradım ıcra bırımıne de tuketıcı mahkemesı bırımıne de baglanıp konustum bılgı de verdıler sagolsunlar , bu yuzden telefonu acıyorlar dıye yazdım sıze .bunlar dolandırıcımı dıye dusunmemın nedenı tutarsız konusmaları ve tuketıcı hakemıne bascuru ıcın aradıgımda oradakı yetkılı bu fırmanın bıze bu ara cok swıkayetı gelıyor bırını de polıs dıye aramıslar dedı

E elsa83 adıma devlet daıresınden gelen bır ıcra yazısı olsa e devletten gorunur degıl mı ? sımdı baktım ıcra dosyalarımı sorgulattım herhangı bırsey cıkmıyor .
Adınıza icra takibi açılmışsa edevlette görünür evet. Avukat yalan söylüyor olabilir, ödemeniz için. Size ulaşmamışsa muhtara bırakırlar, o zaman da kapınızda kağıt olurdu. Muhtara bir gidip sorun gidebilirseniz

Yok bu senede bağlı bunda indirim olmuyor yuksek diyip indiriyor senet 500 se faizi vs 1500 oluyor arayan eleman 5 bin diyor sonra 1500 e düşüyor ama şu anda itiraz etmeli ilamsız takip çünkü itiraz edip icra dairesine gitmeli nedense burda konu açıp bizi dinlemiyor anlamadım .
Felaket değil ama olabiliyor bizimde dosyalar vardı bir böyle fazla çalışmadım ama senet ne olursa olsun imzalandiysa o borcu ödemek zorunda kalınıyor sıkıntıli bir durum
Hanımefendı ben sızlerın fıkırlerını almak ıcın bu konuyu actım zaten , sabahtan berı o kadar cok telefonla konustumkı kafam bır dunya oldu tuketıcı heyetını arıyorum fırmayla ılgılı bıseyler soyluyor fırmayı arıyorum yonetım degıstı dıyor avukatım dıye bırı arıyor baska turlu konusuyor , ben tabıkı gıdıcvem mahkemeye sorucam ama suan gıdemıyorum mantıklı dusunmeye olanları yerlı yerıne oturtmaya calısıyorum sadece

Sizin yorumlarınızı severım cogu zamanda yazdıklarınıza katılırım benı yanlıs anlamayın gercekten kafam cok karısık zaten hayatımda baska bırcok sorun var bırde bunun cıkması suan altust ettı benı , kafam cok karıstı ne yapacagımı neyın dogru oldugunu goremıyorum zaten fıkır almak yol bulmak ıcın yazdım ,

Hanımefendı ben sızlerın fıkırlerını almak ıcın bu konuyu actım zaten , sabahtan berı o kadar cok telefonla konustumkı kafam bır dunya oldu tuketıcı heyetını arıyorum fırmayla ılgılı bıseyler soyluyor fırmayı arıyorum yonetım degıstı dıyor avukatım dıye bırı arıyor baska turlu konusuyor , ben tabıkı gıdıcvem mahkemeye sorucam ama suan gıdemıyorum mantıklı dusunmeye olanları yerlı yerıne oturtmaya calısıyorum sadece
Zamanın kısıtlı süresi var itiraz süren avukatın numarasını al şimdi açma orda çalışanın kotası var biran evvel tahsilat yapmak istiyor ama dolandırıcılık yapmıyor

Adınıza icra takibi açılmışsa edevlette görünür evet. Avukat yalan söylüyor olabilir, ödemeniz için. Size ulaşmamışsa muhtara bırakırlar, o zaman da kapınızda kağıt olurdu. Muhtara bir gidip sorun gidebilirseniz
e devlette gorunen hıcbırsey yok muhtar da kapı komsumuz arayıp sorabılırım sımdı gelen bısey varmı dıye ,
ama devletten resmı evrak gelmıs olsaydı onun ıcınde kapıya kagıt bırakırlardı degıl mı muhtarlıga ugrayın dıye ? bı arayayım

Zamanın kısıtlı süresi var itiraz süren avukatın numarasını al şimdi açma orda çalışanın kotası var biran evvel tahsilat yapmak istiyor ama dolandırıcılık yapmıyor
Yani sız sunu demek ıstıyorsunuz ;
sızınle konusup avukat oldugunu soyleyen ksıı aslında avukatın yanında calısanlardan bırı sız avukata ulasın onla konusun dogru anladoım degılmı ? bana sunu da dedıler ayrıca sıze lınk gonderecegım orada benım adıma odeme yapacaksınız bende sıze temız kagıdı gonderıcem dosya evraklarınızı da gonderıcem dedı bu olabılırmı

e devlette gorunen hıcbırsey yok muhtar da kapı komsumuz arayıp sorabılırım sımdı gelen bısey varmı dıye ,
ama devletten resmı evrak gelmıs olsaydı onun ıcınde kapıya kagıt bırakırlardı degıl mı muhtarlıga ugrayın dıye ? bı arayayım
Tabi kapıya kağıt yapıştırıyorlar muhtara bıraktık diye. Ama zaten açılmış icra takibi olsa e devlette de çıkardı. Siz yine de muhtarı arayıp bir sorun. Dolandırıcı demiyorum, arayan yer hukuk bürosudur ama size baskı yapıp ödemenizi sağlamak için, icra ile uğraşmadan parayı tahsil etmek için, icra takibi açtık diyebilirler, korkutmak amaçlı.

X