Size gore laf söylemesi kolay Iste ne yaşadığımı nerden bileceksiniz ki yaşadığım yerde küçük bir il doğru düzgün psikolog bile yok neyse olan birine gittim 150 tl her senas için verip gittim 45 dk lık nasildi biliyor musunuz asıl psikolog ile görüşmüyordum psikolog diplomasi olmayan yardımcısı ile görüştüm hep asıl psikolog iş yeri açmış fakat orda yardımcıları var kendisi semada girmiyor kendisi de alıyor birilerini ama kendisi aynı anda seansta yardımcısı benle sebaste gibi sonra onlar bir araya gelip durumumu değerlendiriyormus savma saçma işler bir süre gittim anlatıp çıktıktan sonra acayip rahatliyorsun ama o geçici bir rahatlama oluyor sonra yine aynı seyler devam Yani tıbbi sende bazı şeyleri bitirecek yada iyileştirecek kadar hükmü olmuyor netten takip ettiklerimse acayip pahalı seansi 500 tl den başlıyor birinin seminerine gideyim diye heveslendim iletişim nolarina mesaj attim ne deseler beğenirsin seminer ücreti 300 tl hesaba yatırıyorsun geri kalanı nakit elden veriyormussun toplam ücreti ne kadar biliyor musunuz iki günlük seminer 3 bin 500 tlPsikoloğa ayıracak paranız bile yoksa neden çalışıyorsunuz?
Vermeye calisiyorum bakalimKilo vermekle başlayacaksınız. Saydığınız biyolojik birçok şeyi zamanında bende 85 kilo iken yaşadım. Kilo verdiğimde herşey rayına girdi. Vücut sağlam olunca psikoloji de kendine geliyor.
Allah aşkına yazdıklarınızı bir okuyun sonra gönderin. Hiç bir şey anlamadım. İlk mesajınıza yazmayayım kadın üzgün dedim ama bu şekilde iletişim kurup derdinizi anlatmanız imkansız.Size gore laf söylemesi kolay Iste ne yaşadığımı nerden bileceksiniz ki yaşadığım yerde küçük bir il doğru düzgün psikolog bile yok neyse olan birine gittim 150 tl her senas için verip gittim 45 dk lık nasildi biliyor musunuz asıl psikolog ile görüşmüyordum psikolog diplomasi olmayan yardımcısı ile görüştüm hep asıl psikolog iş yeri açmış fakat orda yardımcıları var kendisi semada girmiyor kendisi de alıyor birilerini ama kendisi aynı anda seansta yardımcısı benle sebaste gibi sonra onlar bir araya gelip durumumu değerlendiriyormus savma saçma işler bir süre gittim anlatıp çıktıktan sonra acayip rahatliyorsun ama o geçici bir rahatlama oluyor sonra yine aynı seyler devam Yani tıbbi sende bazı şeyleri bitirecek yada iyileştirecek kadar hükmü olmuyor netten takip ettiklerimse acayip pahalı seansi 500 tl den başlıyor birinin seminerine gideyim diye heveslendim iletişim nolarina mesaj attim ne deseler beğenirsin seminer ücreti 300 tl hesaba yatırıyorsun geri kalanı nakit elden veriyormussun toplam ücreti ne kadar biliyor musunuz iki günlük seminer 3 bin 500 tl
Siz düşünün bakalım ev almış kredi öde ben ve geçimini saglayip ayakta durmaya çalışan biri bu paraları verebilir mi
Bu ne saçma bir düşünce kusura bakmayın ama kimin ne için çalıştığını nerden bilebilirsiniz ki belki ihtiyacı var belki borcu var her çalışanın parası cebinde mi kalıyorPsikoloğa ayıracak paranız bile yoksa neden çalışıyorsunuz?
İnsan ne için çalışır? Daha iyi bir hayat yaşamak, istediklerine ulaşmak vs. ilk sebeptir. En azından benim için bu böyle. İstediğimi yiyemeyecek, gitemeyecek olmayı geçtim tıbbi yardıma ihtiyacım olduğu halde alamayacaksam çalışmanın bir anlamı yok. Çalışmak bana bir şey katmıyor, yaşadığım hayatı bir adım ileri taşımıyor demektir.Bu ne saçma bir düşünce kusura bakmayın ama kimin ne için çalıştığını nerden bilebilirsiniz ki belki ihtiyacı var belki borcu var her çalışanın parası cebinde mi kalıyor
Allah razı olsun yazın evet aynen seminerleri çok pahalı bende elimden geldiğince insta dan takip etmeye çalıyorum sanirim duyguya giremesen bile çalışmayı tekrarlı yapmak ta iyileşme sağlıyormuş duyguya girmekte zorlananlar içinBende Barış Muslu kitaplarını aldım videolarını izlemeye çalışıyorum ama üç beş aydır tam odaklanamıyorum anlattıklarına göre travmamı biliyorum ama duyguya girip temizleyemiyorum, duyguya girmeyi nasıl yapacağımı çözemedim. Seminerine gitmek istedim çok pahalıSiz yine güçlü görünmeye çalışıyormuşsunuz inanın bu bile bir umut sizin için benim üstümde sanki ölü toprağı var. Bunları niye yazdım sadece yanlız olmadığını bilin diye
Aynen öyleBu ne saçma bir düşünce kusura bakmayın ama kimin ne için çalıştığını nerden bilebilirsiniz ki belki ihtiyacı var belki borcu var her çalışanın parası cebinde mi kalıyor
Allah razı olsun yazın evet aynen seminerleri çok pahalı bende elimden geldiğince insta dan takip etmeye çalıyorum sanirim duyguya giremesen bile çalışmayı tekrarlı yapmak ta iyileşme sağlıyormuş duyguya girmekte zorlananlar için
Ben çok kayıp yaşadım 15 yaşında babamı kaybettim sonra yumurtalık kistlerim oldu gogsumde kistler cıktı sonra 34 yaşında erken menapoza girdim 35 yaşında annemi kaybettim belkide şu benim kist lere bakıca travması hep ayrılık vs terkedilmeymis bende ilk once kitapları okuyup bitireyim sonra kayıplara çalışayım diyorum ama kayıp travmasına nasıl calisilacak ilk once onu öğrenmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?