- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 29
- Konu Sahibi Bernalaasl
Mrb kızlar .sizlere yazmak istedim çünkü ben işin içinden çıkamıyom benim gibi olanların bana yardımci olmasını isterim . 28 yaşındayım bı evlilik yaptım . Boşandım. Bı buçuk yıldır hayatımda kimse yok . Eski eşim resmen benim dönüm noktam oldu . Onun gibi kim kötüyse etrafımda siliyorum .ailem kan bağım dahil . Şu an etrafima bakiyorim kimsem kalmadı. Ben sahte insanlarla sahte ilişkiler kuramıyom. Gerçekten seven insan sayısı çevremde bir kişi ama ona bile açık kapı bırakmışım bir gün yanlış yapabilir. İşte derdim şu herşeyin bu denli farkında olmam insanların niyetini çok çabuk anlamam artık beni çok yoruyo ve yalnizlastiriyo . Bosandigim zaman bile hemen evlenemk isteyen ben şu an evlenecek insan görmüyorum çünkü herkes hata yapar . Yalnızlığı seven bı insanda değilim . Çok çaresiz kaldım ne yapacağımı bilemiyorum. İnsanalra karsi yapmacık bı ilişki içinde olamıyorum öte yandan bu yalnızlık da beni cdelirtecek cinsten . Evdeyim param var zamanımda var . Ama nereye gidersem gideyim hep o dertlerim benimle . Yüzmeyi çok severim mesela insan havuzun ortasında durup düşünür mü ? Bi anda durup düşünüyorum ve gözlerim doluyo cevredekiler hemen anliyo her alanda böyle . Susmak ve hickimseye birşey anlatamsm derin yalnızlık. Sadece ben mi yaşıyorum bunları?, Tükenmişlik sendromu mu? Ki o kadar mutsuzum ki bütün vücudumdaki hastalıklarıma kaynak yok hepsi üzüntüden ilaç alıyorum o bile dengeleyemiyor