• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükenmiş hissediyorum

duruhayat336

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
64
17
88
Hayata karşı hevesim isteğim kalmadı.

İlişkiler konusunda da pek iyi değilim hep yanlış insanları seçiyorum buluyorum sanırım. Mutlu olamadım o konuda.

Hem bu beni çok üzüyor. Hem atanmak için uğraşıyorum bu ayrı yıpratıcı.hiç bir şey yoluna girmiyor gibi.Hobilerim vardı önceden artık onlar bile ilgimi çekmiyor çok keyif alırdım normalde.

Hayata karşı tamamen tükenmiş hissediyorum şu yaşımda geleceğe dair umudum yok. Hiçbirşeye hevesim yok.

Bu durumdan nasıl kurtulacağım ben😔

Kişisel gelişim videoları izleyin "Sebnem Bolkan , Kuantum Kraliçeleri tv " bunları önerebilirim. Zihninizi biraz olumsuz düşüncelerden arındırın.

Valla bence ülkecek böyleyiz, amaçsız yaşıyor gibiyiz. Baksana, ekonomi kötü, deprem, dünya savaşları… çevreme bakıyorum insanların modu da yok. Sokakta da bakarsan kimsenin yüzü gülmüyor.. çaresini bulan bana da söylesin 😇

Valla bence ülkecek böyleyiz, amaçsız yaşıyor gibiyiz. Baksana, ekonomi kötü, deprem, dünya savaşları… çevreme bakıyorum insanların modu da yok. Sokakta da bakarsan kimsenin yüzü gülmüyor.. çaresini bulan bana da söylesin 😇
Gerçekten ya hiçkimse mutlu değil gibi 😊

rica ederim .
Kendinizi yalnız hissetmeyin .
Zamanla her şey mutlaka iyi ve güzel olur . Allah gönlünüze göre versin.

İlişkiler konusunda da pek iyi değilim hep yanlış insanları seçiyorum buluyorum sanırım. Mutlu olamadım o konuda.

Hem bu beni çok üzüyor. Hem atanmak için uğraşıyorum bu ayrı yıpratıcı.hiç bir şey yoluna girmiyor gibi.Hobilerim vardı önceden artık onlar bile ilgimi çekmiyor çok keyif alırdım normalde.

Hayata karşı tamamen tükenmiş hissediyorum şu yaşımda geleceğe dair umudum yok. Hiçbirşeye hevesim yok.

Bu durumdan nasıl kurtulacağım ben😔
açın bi kırmızı varsa evde nostaljik radyo bir rulo kağıt havlu. önce keyif sonra iç dökme.gözler ve kalp yıkansın.yarın başka bir güne uyanmak.tertemiz ve umutlu

Güneş gecenin en karanlık vaktinin peşinden doğar. Bazen çıkmadan önce en dipte hissederiz. Daha iyi hissedeceğiniz günler gelecek.

Offf bendee insanları ozenleeee yanlış seçiyorum. Dünya kadar zaman gecirdim hepsiyle tek tek tek geçmişte ve şimdi kocaman bir pişmanlık hissiiii. Hep mi yanılır insan ? Yok ben akillanmam. Kim var şimdi ? Hiiickimse. şimdilerde özeleştiri yapıyorum. Dünya kadar insandan neden kimse yok mesela şimdi...

Bendee hobi mobi hiçbiri ilgimi çekmiyor.. Zorluyorumda kendimi bir şeylerle ilgileneyim istiyorum. Ama yokkk . Olmayınca olmuyor :KK70: canım kendim acınası kendim acınası biz.

İzah edemiyorum kendime mizahini yapiyorum... Şaka bı yana cidden üzülüyorum bazen çok.. bu arada konuya gelen mesajlar çok güzel.. güzel teselliler.. ve belkide güzel gerçekler.. 😔

Back