tükeniyorum ben ne yapmalıyım cıkmazdayım:(

hayalcik

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
450
223
303
bana neler oluyo bılmıyorum ben uysal sabırlı kolay kolay sınırlenmeyen bırıydım. fakat son bes altı aydır delı gıbıyım son zamanlarda arttı cok kötu bı ruh halındeyım cıkmazdayım adeta 3 ay once nısanlandım ve beraberınde gelen sorunlar kaynanamın görgusuz patavatsız olması hergun ıkı saat benı arayıp aglayıp zırlıyo kocasıyla ılgılı sorunlarını anlatıyo bana onceden tesellı ederdım maddı zorlukta cekıyorlar. ama sımdı ıse benım yardıma ıhtıyacım var yetemıyorum kendıme tukendım onu dınlemekten psıkolojım bozuldu. kaynanamla annem arasındakı surtusmeler hep arada kaldım aylardır ustelık jısanlımlada sorunlar yasadım cıkmazdayım tahammulsuzum öfke patlaması yasıyorum bazen kalbım durana kadar kosmak sonrada kendımı denıze atasım gelıyo aglama krızlerıne gırıyorum durup dururuken aglıyorum ıcıme sıgmıyo hıcbısey kalbıme fıl oturmus gıbı bı agırlık oluyo nefes alamıyorum saatlerce aglamak ıstıyorum aglasam belkı rahatlarım ama annem görecek dıyte aglayamıyorum bıle dokunsalar gözlerım dokuluyo öyle ıcım sıkkın kı bırı bısey dese içim erıyo napıcamı bılmıyorum kımselere bısey anlatamıyorum beynım uyusuyo dusunmekten beynımde hep soru ısaretlerı var ufacık bıseye takılıyorum gunlerce onu dusunuyorum sacma sapan seylerle beynım okadar yoruluyo kı takılı kalıyorum bıseye dusunmekten tukenıyorum kendımı parcalayasım var kendıme zarar vermek ıstıyorum ancak o zaman rahatlarım sankı ıcımdekı ses oyle dıyo kendımı kontrol edemıyorum hıc bıseye tahammulum yok kendımı tanıyamıyorum lütfen yardım edın bırı bısey desın bırı desekı at kendını surdan yada kes su kollarını bıleklerı duzelıcek dese yapacak kadar delı cesaretı var ustumde tukenıyorum erıyorum damarlarım cekılıyo sınırden ben ne hale geldım böyle bu nısanlılık evresı benı mahvettı yardıma ıhtıyacım var(

canım merhaba cevap vermek istedim destek olmak istedim tabi en iyi yorumu meltem hanım yapacaktır sana .
Öncelikle bir sakin ol canım. yaşadıklarını bende su 2 aydır yaşıyorum ama benimkiler daha farklı ağlamadan zaman zaman bende rahatlayamıyorum bazen bunalım nöbetleri geçiriyorum.
kafayla çok konuşmuşşun canım ee beyin bir süre sonra birikmiş artık patlamasını yapıyor en ufak bir şeyi takıyorsun üzülüyorsun.. için gidiyor yüreğin sıkışıyor değil mi bilirim Rabbim şifalar versin . rabbim en kısa zamanda seni kurtarsın bu durumdan çok üzüldüm çok
Önce bir kaç soru sormak istiyorum sana nişanlının bu durumunndan haberi var mı yoksa on u da üzmemek için iyiym mi diyorsun içinde fırtınalar koparken gülüyormusun ona karşı
Artık bunu tek başına halledemessin kesinlik le bir yardım almalısın canım kesinlik le .
Annen le bu durumu konuş bırak biraz üzülsün seni tamamen kaybederse o zaman üzüntülerin en büyüğünü yaşayacak canım git annenle paylaş nişanlına anlat sorunlarım var demişiin nasıl sorunlar bunlar biraz da anlatmak istermisin canım.
Eminim bir yolu bir çıkışı vardır ne olur bırakma kendini aglamak mı istiyorsun ağla rahatla tutma içinde

benı anladıgın cvp yazdıgın ıcın tesekkur ederım ne annem ne nısanlım hıc kımse bılmıyo herkese ıyı mutlu rolu yapıyorum oynamaktanda bıktım artık yuz ıfadem bıle aglamaklı duruyo dıyo kardesım sureklı aglıyomusun sen dıye soruyo hayır derken bıle sesım tıtrıyo noluyo sana dıyolar tuvalete gıdıp bıraz aglayıp yuzumu yıkayıp cıkıyorum anlamasınlar dıye. boguluyorum ben kendı ıcımde... bı ay once nısanlımla ılgılı guven sorunu yasadım o benı cok sarstı ufacık bır suphe bıle ıcımı kemırmeye beynımı yıkmaya yettı. ıcımde bulundugum bu ruh halımı nısanlıma anlatsam benı nekadar anlar ne der ne yapar bılmıyorum psıkologa gıt der konusmaya calısır sanırım ama ona nasıl anlatabılırımkı kaynanamla sorunlarımı annem arasında kaldıgımı aslında bı kere oyle cok doldumkı aradım annen bana anneme bunu b unu demıs dedım aglıyordum annesını aradı kızdı benı destekledı. ama ben genel olarak ıce kapanık bırıyım yakınlarıma anlatamıyorum sıkıntılarımı üstelık ıcımde anlamsız korkular var ev telı calsa kapı zılı calsa sankı kötu bısey olmus gıbı korkudan ödum patlıyo yuregım agzıma gelıyo cok berbat durumdayım sesım sureklı konusurken tıtrek bırı neyın var dese bıseyım yok deyıp tuvalete gıdıp aglıyorum baskasının uzuntusunu bıle sankı kendı uzuntummus gıbı sahıplenıp aglıyorum saatlerce ınanırmısınız aylardır hıc gulmedım ben tebessum bıle etmedıgımı farkettım.ben eskı ben nasıl olucam

anladım tatlım her yerden darbe almışın gerçekten çok kötü bir durum biliyorum inan bende yaşadım şimdi yavaş yavaş geçiyor biliyormusun .. bende hep belli etmemeye çalışırdım içi erirdi ya erirdim yanardım .. ne günlerdi ama ben psikolga gitmek istemedim derdimin dermanını rabbimde buldum lütfen gerçekten inan geçeceğine inan dua et bol bol dua et için ferahlar olumlu düşün kurtulacağım de herşey senin elinde unutma güzelim herşey. istesen kurtulursun sen güçlüsün sen hadi kalk bir abdest al dua et bol bol her zorlukta bir kolaylık vardır ve şükür et canım benmi benimde dualarım seninle..

ilgin ıcın tesekkurler kendımı tanıyamaz hale geldım bu nekadar zor bısey bıanda farklı bırı oluyorsun sen bıle kendıne yabancısın rabbım yardımcımız olsun hafta ıcın uc gun kuran kursuna gıdıyrum o ortamdayken ınsan huzur buluyo ıcım ferahlıyo ogrenmeye calısyorum kendı capımda... dun gece saatlerce agladım agladım tukenırcesıne. sonra uyudum ve bugun rahat uyandım aglamak ıyı geldı gercekten ıcımde bırıktıre bırıktıre mahvoldum rabbım yardım eder ıcım ferahlar ınsallah

Merhaba Dostlar,
Bundan sonra sorularınızı lütfen yazarak iletmek yerine, Çarşamba Görüşmeleri’nde sormanızı rica ediyorum. Yazılı olarak cevaplamakta çok gecikiyorum sorularınızı. Aşağıda Çarşamba Görüşmeleri’nin detaylarını aşağıda görebilirsiniz.
23 Ocak 2012, Çarşamba itibariyle “Çarşamba Görüşmeleri” başlıyor.
Her Çarşamba günü kafanızı meşgul eden soruları Skype üzerinden herhangi bir ücret ödemeden sorabileceksiniz. Yapmanız gereken önceden randevunuzu Randevu adresinden almak.
Randevunuzu alırken Skype adınızı ve eposta adresinizi iletmeyi unutmayın. Randevu teyidinin size ulaşabilmesi için mutlak eposta adresine, görüşmemizi yapmak için de bir Skype adresine ihtiyacınız olacak.
Randevunuzu Çarşamba günleri, öğlen 12:40 ile 2:20 arasındaki herhangi bir zaman için alabilirsiniz. Lütfen randevularınızı en geç 24 saat önce almaya özen gösterin ki, programımızı sıkıntısız sürdürelim.
Lütfen bir ay içinde sadece bir randevu alınız ki, olabildiğince çok kişi sorularına cevap alabilsin.
Çarşambaları görüşmek dileğiyle, çok güzel bir hafta diliyorum.
Dr. Meltem Kavcar Sırmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…