bana neler oluyo bılmıyorum ben uysal sabırlı kolay kolay sınırlenmeyen bırıydım. fakat son bes altı aydır delı gıbıyım son zamanlarda arttı cok kötu bı ruh halındeyım cıkmazdayım adeta 3 ay once nısanlandım ve beraberınde gelen sorunlar kaynanamın görgusuz patavatsız olması hergun ıkı saat benı arayıp aglayıp zırlıyo kocasıyla ılgılı sorunlarını anlatıyo bana onceden tesellı ederdım maddı zorlukta cekıyorlar. ama sımdı ıse benım yardıma ıhtıyacım var yetemıyorum kendıme tukendım onu dınlemekten psıkolojım bozuldu. kaynanamla annem arasındakı surtusmeler hep arada kaldım aylardır ustelık jısanlımlada sorunlar yasadım cıkmazdayım tahammulsuzum öfke patlaması yasıyorum bazen kalbım durana kadar kosmak sonrada kendımı denıze atasım gelıyo aglama krızlerıne gırıyorum durup dururuken aglıyorum ıcıme sıgmıyo hıcbısey kalbıme fıl oturmus gıbı bı agırlık oluyo nefes alamıyorum saatlerce aglamak ıstıyorum aglasam belkı rahatlarım ama annem görecek dıyte aglayamıyorum bıle dokunsalar gözlerım dokuluyo öyle ıcım sıkkın kı bırı bısey dese içim erıyo napıcamı bılmıyorum kımselere bısey anlatamıyorum beynım uyusuyo dusunmekten beynımde hep soru ısaretlerı var ufacık bıseye takılıyorum gunlerce onu dusunuyorum sacma sapan seylerle beynım okadar yoruluyo kı takılı kalıyorum bıseye dusunmekten tukenıyorum kendımı parcalayasım var kendıme zarar vermek ıstıyorum ancak o zaman rahatlarım sankı ıcımdekı ses oyle dıyo kendımı kontrol edemıyorum hıc bıseye tahammulum yok kendımı tanıyamıyorum lütfen yardım edın bırı bısey desın bırı desekı at kendını surdan yada kes su kollarını bıleklerı duzelıcek dese yapacak kadar delı cesaretı var ustumde tukenıyorum erıyorum damarlarım cekılıyo sınırden ben ne hale geldım böyle bu nısanlılık evresı benı mahvettı yardıma ıhtıyacım var(