Tükendim artik nolur yardim edin...

Kiyamam sana:( durumuna üzüldüm ama görumceni uzak tutmaya çalış fazla samimi olmamaya bak. Ve ins biran önce kendi evinize çıkarsınız, gerçekten zordur kayinvalide yle yaşamak. Yeni yılın kutlu olsun nice mutlu huzurlu yıllara:7:

Ben bosanmaya karar verdim. Olanalari kaldiramiyorum. Gunlerdir agzima bir lokma yok. Yesemde midem bulaniyor. Sinirden herhalde. Simdi tek sorunum bebegim onu vermiyor bana. Kacirsam havaalaninda ya turkiyede alirlarmi elimden? Ne yapabilirim bu konuda. Birde bu ay vizem bitiyor olduda elimden aldi bebegimi bir daha giris yapamicam. Konsoloslugu arayip erken alabilirmiyim vizemi?

Ben bosanmaya karar verdim. Olanalari kaldiramiyorum. Gunlerdir agzima bir lokma yok. Yesemde midem bulaniyor. Sinirden herhalde. Simdi tek sorunum bebegim onu vermiyor bana. Kacirsam havaalaninda ya turkiyede alirlarmi elimden? Ne yapabilirim bu konuda. Birde bu ay vizem bitiyor olduda elimden aldi bebegimi bir daha giris yapamicam. Konsoloslugu arayip erken alabilirmiyim vizemi?

Seninde yeni yilin kutlu olsun canim. 2014 herkese saglik mutluluk huzur getirsin ins. Benim icinde hayirlisi neyse o olsun.

Seni cok iyi anlıyorum canım aynı sorunları bende yasadım ama cok sükür eşim hep kardeşinden önde tutuyor beni zaten öylede olması gerekiyor siz beraber bir hayatı paylaşıyorsunuz geri kalanı yerini bilecek. Benim kayınvalidem kayınpederim biz evlenmeden önce vefat etti ama kıskançmı kıskanç ruh hastası bi görümcem var cok sey yasadık sırf eşim için görmezden geldim ama en son yaptigi çok büyük bir yanlıstan sonra resti çektim ne evime sokuyorum nede evine gidiyorum eşimde aynı sekilde tepkisini verdi şimdi yüzsüz yüzsüz tekrar yanaşmaya çalışıyor ama bitti artık. İnsallah bu duruma gelmezsiniz ama yuvanında huzurunu bozuyorsa uzak tutacaksınız ne diyim allah yardımcın olsun...

Seni cok iyi anlıyorum canım aynı sorunları bende yasadım ama cok sükür eşim hep kardeşinden önde tutuyor beni zaten öylede olması gerekiyor siz beraber bir hayatı paylaşıyorsunuz geri kalanı yerini bilecek. Benim kayınvalidem kayınpederim biz evlenmeden önce vefat etti ama kıskançmı kıskanç ruh hastası bi görümcem var cok sey yasadık sırf eşim için görmezden geldim ama en son yaptigi çok büyük bir yanlıstan sonra resti çektim ne evime sokuyorum nede evine gidiyorum eşimde aynı sekilde tepkisini verdi şimdi yüzsüz yüzsüz tekrar yanaşmaya çalışıyor ama bitti artık. İnsallah bu duruma gelmezsiniz ama yuvanında huzurunu bozuyorsa uzak tutacaksınız ne diyim allah yardımcın olsun...

yazıyı okyunca ben yazdım zannettim aynen bizi anlatmışsın canım

yazıyı okyunca ben yazdım zannettim aynen bizi anlatmışsın canım

:-) :-) çok sinir bozucu bir durum ya ben kendi ailemden böyle birsey görmedim cok şükür kendi ayaklarım üstünde durabilecekte bir insanım öyle kaynanalık görümcelik yada gelinlik yapmaya çalısan insanlarıda hic sevmem ama karşılaştım işte malesef ama dediğim gibi nazar degmesin ben eşimden yana çok şanslıyım ee önemli olanida o zaten gerisi ıvır zıvır:-) :-)

O kadar cok bunaldim ki anlatamam. Hayattan hic zevk almiyorum.Hic tahammülüm kalmadi hic birseye. 2 yillik evliyim. Esim basta o kadar cok iyiydiki beni kirmamaya uzmemeye cok dikkat ededi. Su zamana kadar aile problemi cok yasadim. ailele kulturumuz cok farkliydi. Kiskanc bir gorumcem var. Abisini hep cok kiskandi...yapmadigi sey kalmadi anlatsam roman olur. Esim cok ailesine duskun bir insan. Tabiki bu guzel bisey ama karisini cocugunu dusunmeden biseyler yapiyorsa bu cok kotu. Kardesine hep beni ezdirdi. Ailesine birakin buyuklerini kardesine bile cok grursuz. O ona cok saygisizlik yapti. Milletin icinde azarladi. Hep alttan aldi. Ama esim benim gozumde cok kuculdu. Bu benim elimde olan bisey degil. Cunku ben boyle bir aileden gelmedim.ben anneme babama abime agzimi acip birsey diyemezdim ki ne demek millet icinde azarlamak. Kaynim ise cok tembel calismayi sevmez. Esim onun borclarini odeye odeye. Beyaz esyalarina kadar.... ben evsiz kaldim. 5 aydir esimin ailesinde kaliyoruz. Ama bittim artik. Esim bambaska bir insan oldu. Cok kavga ediyoruz ve insanlar karistikca dahada buyuyor. En son olayimiz bana ailesinin yaninda hareket cekti. Saka manasinda yapmis. Nefret ederim boyle hareketlerden. Neyse dedim. O dakika gorumcem dunku kardelenaleynaya yazdigin siirlerin hepsini okudu dedi. Halbuki bir tane okudum. Oda romantikliginin arkasinda bir komiklik vardi. Bakin ya ne komik romantik kocam benim dedim gulmus gecmistim. Esim gorursun sen bir daha yazarsam diyip tersledi beni. Ben de yanina sokulup isteyenler istediklerini aldiklari icin kina yaksinlar dedim. Gorumcemede yanlizken neden bunu abine soyluyosunki bak kavga ettik dedim... aaaa ondan mi dedi. Belki bu son olay pek bisey degil ama bende birikti tasiyamiyorum olanlari. Gonder beni turkiyeye biraz ayri kalalim buna ihtiyacim var diyorum fakat gondermiyor.Ben eski esimi istiyorum ve istiyorumki ben beni kaybetme korkusu olsun. Ama birakip gidemem cunku bir kez denedim bebegimi vermedi bana... napicam ben Allah rizasi icin yardim edin bana. Ama nolur alttan al sen ilk once adim at konus demeyin bundanda cok yoruldum.

çok üzüldüm canım eşinn huyu değişmez sanırım en nefret ettiğim erkek tipi babamda aynı ailesi hep annemden ve bizden üstün oldu onlar haksız olsada hep biz haksız konumda oldk

ama çok şükür eşim beni herkesden üstün tutar benmde görümcem şeytanın teki onun yüznden 1 kaçkez kavga ettik eşimle ama eşim onun gerçk yüzünü gördü ve muhatap olmuyoruz hiçbirşeklde sende eşine tavrını koy kayınvaldenle konuş görümcm neden böyle yapıyor bizi boşatmayamı çalışıyor faln de

ev ev üstüne olmaz eşin hangi dilden anlıyorsa o dilden konuş ve biran önce taşın yanlarından yoksa herşey dahada kötü olur biz aynı semtte oturyorz birbirimize düşman olduk seni düşünemiyorum bile allh yardımcın olsun canm işin çok zor

:-) :-) çok sinir bozucu bir durum ya ben kendi ailemden böyle birsey görmedim cok şükür kendi ayaklarım üstünde durabilecekte bir insanım öyle kaynanalık görümcelik yada gelinlik yapmaya çalısan insanlarıda hic sevmem ama karşılaştım işte malesef ama dediğim gibi nazar degmesin ben eşimden yana çok şanslıyım ee önemli olanida o zaten gerisi ıvır zıvır:-) :-)

aynen canım çok şükür bende şanslıyım bu konuda eşim herkesten önde tutar beni maşllh allahım bozmasın :nazar: kaynanam kayınbabm yok görümcelermde şeytanın teki ama eşim gerçek yüzlerini gördü ve tavrımızı koyduk muhatap olmuyorz

zaten böyle konularda enönemli kilit nokta eş eş seni ezdirmezse kimse bişey yapamz

benm babamda malesef aileci annemi ve bizi hep geri planda tuttu birde değseler kendini adam yerine bile koymazlar ama babam onlara tapar

Back
X