- Konu Sahibi kardelenaleyna
O kadar cok bunaldim ki anlatamam. Hayattan hic zevk almiyorum.Hic tahammülüm kalmadi hic birseye. 2 yillik evliyim. Esim basta o kadar cok iyiydiki beni kirmamaya uzmemeye cok dikkat ededi. Su zamana kadar aile problemi cok yasadim. ailele kulturumuz cok farkliydi. Kiskanc bir gorumcem var. Abisini hep cok kiskandi...yapmadigi sey kalmadi anlatsam roman olur. Esim cok ailesine duskun bir insan. Tabiki bu guzel bisey ama karisini cocugunu dusunmeden biseyler yapiyorsa bu cok kotu. Kardesine hep beni ezdirdi. Ailesine birakin buyuklerini kardesine bile cok grursuz. O ona cok saygisizlik yapti. Milletin icinde azarladi. Hep alttan aldi. Ama esim benim gozumde cok kuculdu. Bu benim elimde olan bisey degil. Cunku ben boyle bir aileden gelmedim.ben anneme babama abime agzimi acip birsey diyemezdim ki ne demek millet icinde azarlamak. Kaynim ise cok tembel calismayi sevmez. Esim onun borclarini odeye odeye. Beyaz esyalarina kadar.... ben evsiz kaldim. 5 aydir esimin ailesinde kaliyoruz. Ama bittim artik. Esim bambaska bir insan oldu. Cok kavga ediyoruz ve insanlar karistikca dahada buyuyor. En son olayimiz bana ailesinin yaninda hareket cekti. Saka manasinda yapmis. Nefret ederim boyle hareketlerden. Neyse dedim. O dakika gorumcem dunku kardelenaleynaya yazdigin siirlerin hepsini okudu dedi. Halbuki bir tane okudum. Oda romantikliginin arkasinda bir komiklik vardi. Bakin ya ne komik romantik kocam benim dedim gulmus gecmistim. Esim gorursun sen bir daha yazarsam diyip tersledi beni. Ben de yanina sokulup isteyenler istediklerini aldiklari icin kina yaksinlar dedim. Gorumcemede yanlizken neden bunu abine soyluyosunki bak kavga ettik dedim... aaaa ondan mi dedi. Belki bu son olay pek bisey degil ama bende birikti tasiyamiyorum olanlari. Gonder beni turkiyeye biraz ayri kalalim buna ihtiyacim var diyorum fakat gondermiyor.Ben eski esimi istiyorum ve istiyorumki ben beni kaybetme korkusu olsun. Ama birakip gidemem cunku bir kez denedim bebegimi vermedi bana... napicam ben Allah rizasi icin yardim edin bana. Ama nolur alttan al sen ilk once adim at konus demeyin bundanda cok yoruldum.