Tükendiler, artık bittiler

pelin nettin sen

ve evet malesef ülkem hiç bi zaman kurtulmadı ne iç ne dış düşmanlarından : (

P pelinyaman28
Ortadogu denilen o karanliga cin seddini oreceksin, bir tane kus ucamayacak sinirdan buraya. suca bulasmis bulasmamis ne kadar pkkli varsa tikacaksin iceri tas ustunde tas kalmayacqk gerekirse. Avrupasina amerikasina resti cekecek butun teror baglantilarini koparacaksin. ancak oyle kurtulur ulke. tabi bunu yapabilecek kadar yurekli bir kurtariciya ihtiacimz var

Alçakca terörü yapan ister pkk ister daiş olsun hepsi birbirinin aynısı..
Allah belanızı versin sizlerin,gidin kendinizi tek başına patlatın masunlardan ne istiyorsunuz..

Aşiretin pkk desteği bitmediği sürece bu pkk bitmeyecek gibi
İstemsiz güldüm, keşke aşiret ağaları olsaydı durum. Amerika-Avrupa-Rusya gibi büyük güçlerden besleniyor pkk da ışid de diğer terör örgütlerin hepsi de

Tabi onlarda var belçika'da halen pkk çadırı var açık açık terörü destekliyorlar , gözümüzün içine baka baka

inşallah kökleri kururda 2023 e kadar bitmez bence .

Silah sanayisi oldukca savaslar bitmez. Bizim gibi yarım guclu ulkeler savas cikarmanin en kolay yolu.. .. o silahlar bir sekilde satilacak iste..
--OYLE pislik bir cografyada yasiyoruz yasiyoruz ki.. araplar bi yandan iran bir yandan... keske avusturalya gibi ayri bir kitada olsaydik... allahin cezasi savasin multecilerini biz cekmek zorunda miyiz.. yasadigim yerde her yer suriyeli dolu..

Elif geçenlerde demiştim umarım biz yanılıyoruzdur umarım gerçekten PKK'nın son çırpınışlarıdır.

Ama kendileri bunlar başlangıç diyor ve dalga geçer gibi sıkça bomba patlatıyor.

Ayrıca merak ettiğim bitiyor diyorsunuz ve bitmesinde hükümete pay çıkarıyorsunuz. Yani hükümet başardı, bitirdi olacak adı.

Peki bitmezse ve olaylar katlanarak artarsa sorumlusu kim olacak? Çünkü burada AKP'ye oy verenler sorumlu olarak onları görmezken, terörün bitirilmesinde onlara pay çıkarınca bu çelişki olmuyor mu?

e nası korku salacaklar zeymurel başlangıç demezse..korkmuyorum diyorum ama eşim bugün otobüsle gitti gidene kadar delirdim evet ..kendimmi kendim çıkarım ya ..çünkü alna yazılan ölüm ne bi an ileri ne bi an geri gelir evet bu şekilde ölmek çok kötü ama takdir edildi ise bu şekilde ölmem evdeki kombi patlar yine öyle ölürüm...ama insanın sevdikleri olunca olmuyor işte kıyamıyor aslında evet yine kader ama nefs olacak illet bunun ayrımını yapmama izin vermiyor

hükümete pay çıkarıyorum evet çözüm sürecini sağlıklı yürütemeyip bunları bu kadar palazlandırdığı için-hala ve hala o parti adı altında terör propagandası yapanları meclisten sürmediği için ve güvenimi böyle böyle yitiriyorum ama karşışında şöyle bu sorunu dirayetle çözecek kimseyi göremiyorum ...ben oy verdiğim partinin sonuna kadar arkasında değilim hatalarını sorgulayacağım elbet hatta ben değil herkes partinize yazın diyolarya e sizde yazın madem tek biz oy verenlerimi yönetiyor bu hükümet -anlayacağın zaymur bacı gün ayrılık değil birlik vakti şu günler geçsin atın sonuna kadar hakkınız elbette eleştireceksiniz ,eleştireceğiz dozu aşmadan , sonuçta ülkemiz için oradalar,bizizm için oradalar ...

Aylardır yapılan operasyonlarda pkk'lıdan çok asker ve sivil öldü. Bu gidişle pkk değil biz biteceğiz. Ama bize bişey olmaz dimi, çatışmaya gönderecek daha çok erkek evlat yaparız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…