• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendiler, artık bittiler

pelin nettin sen :KK35:

ve evet malesef ülkem hiç bi zaman kurtulmadı ne iç ne dış düşmanlarından : (

P pelinyaman28
Ortadogu denilen o karanliga cin seddini oreceksin, bir tane kus ucamayacak sinirdan buraya. suca bulasmis bulasmamis ne kadar pkkli varsa tikacaksin iceri tas ustunde tas kalmayacqk gerekirse. Avrupasina amerikasina resti cekecek butun teror baglantilarini koparacaksin. ancak oyle kurtulur ulke. tabi bunu yapabilecek kadar yurekli bir kurtariciya ihtiacimz var

Alçakca terörü yapan ister pkk ister daiş olsun hepsi birbirinin aynısı..
Allah belanızı versin sizlerin,gidin kendinizi tek başına patlatın masunlardan ne istiyorsunuz..

Tabi onlarda var belçika'da halen pkk çadırı var açık açık terörü destekliyorlar , gözümüzün içine baka baka

inşallah kökleri kururda 2023 e kadar bitmez bence .

Silah sanayisi oldukca savaslar bitmez. Bizim gibi yarım guclu ulkeler savas cikarmanin en kolay yolu.. .. o silahlar bir sekilde satilacak iste..
--OYLE pislik bir cografyada yasiyoruz yasiyoruz ki.. araplar bi yandan iran bir yandan... keske avusturalya gibi ayri bir kitada olsaydik... allahin cezasi savasin multecilerini biz cekmek zorunda miyiz.. yasadigim yerde her yer suriyeli dolu..

Taksim'deki saldırı Ankara'nın devamı

İstanbul Taksim'de gerçekleştirilen saldırının faili büyük ihtimalle PKK çıktı.

stiklal caddesindeki saldırıyı ilk belirlemelere göre PKK'nın gerçekleştirdiği bilgisi ağırlık kazanıyor. Bitmek üzere olan bölücü terör örgütünün son çırpınışları olarak gösterilen bu tür sivil saldırıların ardında nelerin yaşandığını Eski Emniyet İstihbarat Dair Başkanı Bülent Orakoğlu'na sorduk. Orakoğlu "7 Haziran sonrası PKK'ya devlet kurma sözü verdiler. Taksim saldırısı Ankara'nın bir devamıdır" dedi.

İşte Orakoğlu'nun o açıklamaları

Taksim saldırısına baktığımız zaman PKK ağırlıkta gözüküyor. Yeni Kandil iddiası var ya: PKK’nın kamplarını yeni Kandil dedikleri alana taşıdıkları iddia ediliyor. Dün de Kuzey Irak’a yapılan hava operasyonları var.
Bu saldırı Ankara’da yapılan saldırıların devamı görünüyor. DAEŞ ya da PKK önemli değil. Bunlar zaten bir merkezden yönetiliyor.

TAMPON DEVLET HAYALİ

İki hedefi var: Suriye’de federatif bir yapı kuruldu iddiası var. Bu yapının Türkiye’de sözde özyönetim ilan edilen yerlerle buraları birleştirerek bir tampon devlet kurma hayali var.
PKK’nın böyle bir hayali var. Türkiye geçtim Silopi’de, Cizre’de sınır dışında bile buna asla müsaade etmeyecek.

PKK YOK OLMA AŞAMASINDA

PKK sözde özyönetim ilan ettiği yerlerde büyük bir darbe yedi. Resmen yok oldu. Ankara saldırısında tamamen Türk toplumunu hedef aldı. Masum ve sivil insanları hedef aldı.

BU BİR İNTİHARDIR

Bu dünyanın her yerinde terör örgütlerinin intiharı olarak tanımlanır. PKK’nın özyönetim ilan ettiği yerde tüm desteğini kaybetti.

PKK HER MANADA BİTTİ

Psikolojik olarak da yenildi.
Sosyal medyada da bir takım operasyonlar yapılmak isteniyor. Taksim’de bir bomba patlıyor. Sosyal medyada bunun birkaç katı büyüklüğünde bomba patlatılıyor.
Tek amaçları var: Toplumu korku ve endişeye sevk etmek.
Terörle nasıl mücadele edeceğiz?

İŞİN BİR DE EKONOMİK BOYUTU VAR

Halkın desteğini almayan bir yapı bir şey yapamaz. PKK çok sıkışmış bir vaziyettedir.
21 Mart öncesi ellerinden geleni yapıyorlar. Tabi bunda dışarıdaki güç odaklarının da etkisi var.
Aynı zamanda işin ekonomik boyutu var: Yaz geliyor. Burada ölen 12 yabancı uyruklu şahıslara baktığımızda olayın sadece vahşet tarafını görmüyoruz. Bir de turistlerden

TAK UYDURMA BİR ŞEY: BUNLAR PKK'DIR

Şimdi TAK diyorlar. Bu TAK’ın ne olduğuna bir bakalım: TAK Avrupalı devletlerin gözünde kamuflaj sağlamak için uydurulmuş bir örgüt. Yani aslında PKK.
2006 – 2007 yılında turizmin olduğu yerlere saldırdılar.

DEVLET SÖZÜ VERDİLER

Çözüm sürecini PKK niye bozdu? 7 Haziran’da 80 milletvekili çıkarmışsın. Ne oluyor da bir anda saldırıya geçiyor. PKK’ya size devlet kurduracağız diyerek kandırmışlar.
PKK adlı terör örgütü Türk toplumunu hedef aldı.
Türkiye’de iç savaş görüntüsü vermek istiyorlar. Ya da Türkler Kürtler’i katlediyor algısı oluşturmak istiyorlar. Ama devlet buna izin vermeyecek.

http://www.dunyavegercekler.com/haber/33637-tukendiler-artik-bittiler.html

Elif geçenlerde demiştim umarım biz yanılıyoruzdur umarım gerçekten PKK'nın son çırpınışlarıdır.

Ama kendileri bunlar başlangıç diyor ve dalga geçer gibi sıkça bomba patlatıyor.

Ayrıca merak ettiğim bitiyor diyorsunuz ve bitmesinde hükümete pay çıkarıyorsunuz. Yani hükümet başardı, bitirdi olacak adı.

Peki bitmezse ve olaylar katlanarak artarsa sorumlusu kim olacak? Çünkü burada AKP'ye oy verenler sorumlu olarak onları görmezken, terörün bitirilmesinde onlara pay çıkarınca bu çelişki olmuyor mu?

Elif geçenlerde demiştim umarım biz yanılıyoruzdur umarım gerçekten PKK'nın son çırpınışlarıdır.

Ama kendileri bunlar başlangıç diyor ve dalga geçer gibi sıkça bomba patlatıyor.

Ayrıca merak ettiğim bitiyor diyorsunuz ve bitmesinde hükümete pay çıkarıyorsunuz. Yani hükümet başardı, bitirdi olacak adı.

Peki bitmezse ve olaylar katlanarak artarsa sorumlusu kim olacak? Çünkü burada AKP'ye oy verenler sorumlu olarak onları görmezken, terörün bitirilmesinde onlara pay çıkarınca bu çelişki olmuyor mu?
e nası korku salacaklar zeymurel başlangıç demezse..korkmuyorum diyorum ama eşim bugün otobüsle gitti gidene kadar delirdim evet ..kendimmi kendim çıkarım ya ..çünkü alna yazılan ölüm ne bi an ileri ne bi an geri gelir evet bu şekilde ölmek çok kötü ama takdir edildi ise bu şekilde ölmem evdeki kombi patlar yine öyle ölürüm...ama insanın sevdikleri olunca olmuyor işte kıyamıyor aslında evet yine kader ama nefs olacak illet bunun ayrımını yapmama izin vermiyor

hükümete pay çıkarıyorum evet çözüm sürecini sağlıklı yürütemeyip bunları bu kadar palazlandırdığı için-hala ve hala o parti adı altında terör propagandası yapanları meclisten sürmediği için ve güvenimi böyle böyle yitiriyorum ama karşışında şöyle bu sorunu dirayetle çözecek kimseyi göremiyorum ...ben oy verdiğim partinin sonuna kadar arkasında değilim hatalarını sorgulayacağım elbet hatta ben değil herkes partinize yazın diyolarya e sizde yazın madem tek biz oy verenlerimi yönetiyor bu hükümet -anlayacağın zaymur bacı gün ayrılık değil birlik vakti şu günler geçsin atın sonuna kadar hakkınız elbette eleştireceksiniz ,eleştireceğiz dozu aşmadan , sonuçta ülkemiz için oradalar,bizizm için oradalar ...

Aylardır yapılan operasyonlarda pkk'lıdan çok asker ve sivil öldü. Bu gidişle pkk değil biz biteceğiz. Ama bize bişey olmaz dimi, çatışmaya gönderecek daha çok erkek evlat yaparız...

Back