• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendiler, artık bittiler

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298
Taksim'deki saldırı Ankara'nın devamı

İstanbul Taksim'de gerçekleştirilen saldırının faili büyük ihtimalle PKK çıktı.

stiklal caddesindeki saldırıyı ilk belirlemelere göre PKK'nın gerçekleştirdiği bilgisi ağırlık kazanıyor. Bitmek üzere olan bölücü terör örgütünün son çırpınışları olarak gösterilen bu tür sivil saldırıların ardında nelerin yaşandığını Eski Emniyet İstihbarat Dair Başkanı Bülent Orakoğlu'na sorduk. Orakoğlu "7 Haziran sonrası PKK'ya devlet kurma sözü verdiler. Taksim saldırısı Ankara'nın bir devamıdır" dedi.

İşte Orakoğlu'nun o açıklamaları

Taksim saldırısına baktığımız zaman PKK ağırlıkta gözüküyor. Yeni Kandil iddiası var ya: PKK’nın kamplarını yeni Kandil dedikleri alana taşıdıkları iddia ediliyor. Dün de Kuzey Irak’a yapılan hava operasyonları var.
Bu saldırı Ankara’da yapılan saldırıların devamı görünüyor. DAEŞ ya da PKK önemli değil. Bunlar zaten bir merkezden yönetiliyor.

TAMPON DEVLET HAYALİ

İki hedefi var: Suriye’de federatif bir yapı kuruldu iddiası var. Bu yapının Türkiye’de sözde özyönetim ilan edilen yerlerle buraları birleştirerek bir tampon devlet kurma hayali var.
PKK’nın böyle bir hayali var. Türkiye geçtim Silopi’de, Cizre’de sınır dışında bile buna asla müsaade etmeyecek.

PKK YOK OLMA AŞAMASINDA

PKK sözde özyönetim ilan ettiği yerlerde büyük bir darbe yedi. Resmen yok oldu. Ankara saldırısında tamamen Türk toplumunu hedef aldı. Masum ve sivil insanları hedef aldı.

BU BİR İNTİHARDIR

Bu dünyanın her yerinde terör örgütlerinin intiharı olarak tanımlanır. PKK’nın özyönetim ilan ettiği yerde tüm desteğini kaybetti.

PKK HER MANADA BİTTİ

Psikolojik olarak da yenildi.
Sosyal medyada da bir takım operasyonlar yapılmak isteniyor. Taksim’de bir bomba patlıyor. Sosyal medyada bunun birkaç katı büyüklüğünde bomba patlatılıyor.
Tek amaçları var: Toplumu korku ve endişeye sevk etmek.
Terörle nasıl mücadele edeceğiz?

İŞİN BİR DE EKONOMİK BOYUTU VAR

Halkın desteğini almayan bir yapı bir şey yapamaz. PKK çok sıkışmış bir vaziyettedir.
21 Mart öncesi ellerinden geleni yapıyorlar. Tabi bunda dışarıdaki güç odaklarının da etkisi var.
Aynı zamanda işin ekonomik boyutu var: Yaz geliyor. Burada ölen 12 yabancı uyruklu şahıslara baktığımızda olayın sadece vahşet tarafını görmüyoruz. Bir de turistlerden

TAK UYDURMA BİR ŞEY: BUNLAR PKK'DIR

Şimdi TAK diyorlar. Bu TAK’ın ne olduğuna bir bakalım: TAK Avrupalı devletlerin gözünde kamuflaj sağlamak için uydurulmuş bir örgüt. Yani aslında PKK.
2006 – 2007 yılında turizmin olduğu yerlere saldırdılar.

DEVLET SÖZÜ VERDİLER

Çözüm sürecini PKK niye bozdu? 7 Haziran’da 80 milletvekili çıkarmışsın. Ne oluyor da bir anda saldırıya geçiyor. PKK’ya size devlet kurduracağız diyerek kandırmışlar.
PKK adlı terör örgütü Türk toplumunu hedef aldı.
Türkiye’de iç savaş görüntüsü vermek istiyorlar. Ya da Türkler Kürtler’i katlediyor algısı oluşturmak istiyorlar. Ama devlet buna izin vermeyecek.

http://www.dunyavegercekler.com/haber/33637-tukendiler-artik-bittiler.html

Hep aynı haberler ben pkk nın yok olduğuna inanmıyorum.
Sur'da da bitmişlerdi Bağlar'daki hendekleri kim kazdı?
Doğru mu bilmiyorum ama 7 bin kişi dağa çıktı diye konuşmalar var.

En yakın zamanda bitsin tabiki de böyle öldürmekle olsaydı 30 yıl önce de biterdi pkk.

Bu Ankara ve Istanbul olaylarının da yapılan operasyonlara misilleme olduğunu düşünüyorum, bangır bangır televizyonda haber yaptılar 20 bin Polis operasyona katılacak diye ertesi gün Ankara saldırısı.

Canlı bomba IŞİDle alakalıymış yalnız.

"İçişleri Bakanı Efkan Ala, dün Taksim'de 5 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren kişiyi açıkladı.

Ala, "İstanbul’daki menfur intihar saldırısını gerçekleştiren teröristin kimliği tespit edildi. 1992 doğumlu Gaziantep nüfusuna kayıtlı Mehmet Öztürk. Mevcut bulgular teröristin DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğunu göstermektedir. Başka bağlantıları ve arkasında başka güçlerin olup olmadığı büyük bir titizlikle araştırılmaktadır. Şahsın emniyet ya da jandarmamızda herhangi bir arama kaydı" dedi."

Taksim'deki saldırı Ankara'nın devamı

İstanbul Taksim'de gerçekleştirilen saldırının faili büyük ihtimalle PKK çıktı.

stiklal caddesindeki saldırıyı ilk belirlemelere göre PKK'nın gerçekleştirdiği bilgisi ağırlık kazanıyor. Bitmek üzere olan bölücü terör örgütünün son çırpınışları olarak gösterilen bu tür sivil saldırıların ardında nelerin yaşandığını Eski Emniyet İstihbarat Dair Başkanı Bülent Orakoğlu'na sorduk. Orakoğlu "7 Haziran sonrası PKK'ya devlet kurma sözü verdiler. Taksim saldırısı Ankara'nın bir devamıdır" dedi.

İşte Orakoğlu'nun o açıklamaları

Taksim saldırısına baktığımız zaman PKK ağırlıkta gözüküyor. Yeni Kandil iddiası var ya: PKK’nın kamplarını yeni Kandil dedikleri alana taşıdıkları iddia ediliyor. Dün de Kuzey Irak’a yapılan hava operasyonları var.
Bu saldırı Ankara’da yapılan saldırıların devamı görünüyor. DAEŞ ya da PKK önemli değil. Bunlar zaten bir merkezden yönetiliyor.

TAMPON DEVLET HAYALİ

İki hedefi var: Suriye’de federatif bir yapı kuruldu iddiası var. Bu yapının Türkiye’de sözde özyönetim ilan edilen yerlerle buraları birleştirerek bir tampon devlet kurma hayali var.
PKK’nın böyle bir hayali var. Türkiye geçtim Silopi’de, Cizre’de sınır dışında bile buna asla müsaade etmeyecek.

PKK YOK OLMA AŞAMASINDA

PKK sözde özyönetim ilan ettiği yerlerde büyük bir darbe yedi. Resmen yok oldu. Ankara saldırısında tamamen Türk toplumunu hedef aldı. Masum ve sivil insanları hedef aldı.

BU BİR İNTİHARDIR

Bu dünyanın her yerinde terör örgütlerinin intiharı olarak tanımlanır. PKK’nın özyönetim ilan ettiği yerde tüm desteğini kaybetti.

PKK HER MANADA BİTTİ

Psikolojik olarak da yenildi.
Sosyal medyada da bir takım operasyonlar yapılmak isteniyor. Taksim’de bir bomba patlıyor. Sosyal medyada bunun birkaç katı büyüklüğünde bomba patlatılıyor.
Tek amaçları var: Toplumu korku ve endişeye sevk etmek.
Terörle nasıl mücadele edeceğiz?

İŞİN BİR DE EKONOMİK BOYUTU VAR

Halkın desteğini almayan bir yapı bir şey yapamaz. PKK çok sıkışmış bir vaziyettedir.
21 Mart öncesi ellerinden geleni yapıyorlar. Tabi bunda dışarıdaki güç odaklarının da etkisi var.
Aynı zamanda işin ekonomik boyutu var: Yaz geliyor. Burada ölen 12 yabancı uyruklu şahıslara baktığımızda olayın sadece vahşet tarafını görmüyoruz. Bir de turistlerden

TAK UYDURMA BİR ŞEY: BUNLAR PKK'DIR

Şimdi TAK diyorlar. Bu TAK’ın ne olduğuna bir bakalım: TAK Avrupalı devletlerin gözünde kamuflaj sağlamak için uydurulmuş bir örgüt. Yani aslında PKK.
2006 – 2007 yılında turizmin olduğu yerlere saldırdılar.

DEVLET SÖZÜ VERDİLER

Çözüm sürecini PKK niye bozdu? 7 Haziran’da 80 milletvekili çıkarmışsın. Ne oluyor da bir anda saldırıya geçiyor. PKK’ya size devlet kurduracağız diyerek kandırmışlar.
PKK adlı terör örgütü Türk toplumunu hedef aldı.
Türkiye’de iç savaş görüntüsü vermek istiyorlar. Ya da Türkler Kürtler’i katlediyor algısı oluşturmak istiyorlar. Ama devlet buna izin vermeyecek.

http://www.dunyavegercekler.com/haber/33637-tukendiler-artik-bittiler.html
Dunyavegerçekler buysa bu haber sitesinin yanlışı nasıl dır merak edilmesi durum

Hep aynı haberler ben pkk nın yok olduğuna inanmıyorum.
Sur'da da bitmişlerdi Bağlar'daki hendekleri kim kazdı?
Doğru mu bilmiyorum ama 7 bin kişi dağa çıktı diye konuşmalar var.

En yakın zamanda bitsin tabiki de böyle öldürmekle olsaydı 30 yıl önce de biterdi pkk.

Bu Ankara ve Istanbul olaylarının da yapılan operasyonlara misilleme olduğunu düşünüyorum, bangır bangır televizyonda haber yaptılar 20 bin Polis operasyona katılacak diye ertesi gün Ankara saldırısı.

aslında bu haberlerin yapılmaması taraftarıyım-ayan beyan bilgi aktarımı gibi oluyor
öldürmedende bitmedi -çözüm dedikte ne oldu bunlarla bişey çözülemeyeceğini acı bi şekilde öğrenmedik mi
Canlı bomba IŞİDle alakalıymış yalnız.

"İçişleri Bakanı Efkan Ala, dün Taksim'de 5 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren kişiyi açıkladı.

Ala, "İstanbul’daki menfur intihar saldırısını gerçekleştiren teröristin kimliği tespit edildi. 1992 doğumlu Gaziantep nüfusuna kayıtlı Mehmet Öztürk. Mevcut bulgular teröristin DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğunu göstermektedir. Başka bağlantıları ve arkasında başka güçlerin olup olmadığı büyük bir titizlikle araştırılmaktadır. Şahsın emniyet ya da jandarmamızda herhangi bir arama kaydı" dedi."

her ikisinin hepsinin belasını versin Rabbim -kendi pis kanlarında boğulsunlar

Dunyavegerçekler buysa bu haber sitesinin yanlışı nasıl dır merak edilmesi durum

neden yanlış ,bu kadar kudurmalarının arkasında ne olabilir ,pis leş kargaları

aslında bu haberlerin yapılmaması taraftarıyım-ayan beyan bilgi aktarımı gibi oluyor
öldürmedende bitmedi -çözüm dedikte ne oldu bunlarla bişey çözülemeyeceğini acı bi şekilde öğrenmedik mi

her ikisinin hepsinin belasını versin Rabbim -kendi pis kanlarında boğulsunlar

neden yanlış ,bu kadar kudurmalarının arkasında ne olabilir ,pis leş kargaları
Boşverin neyin yanlış oldunuda arada farklı yandaş heber kurumlarının dışına çıkın
Hım birde çok fazla yemin eden ve bedua edenleri dürüst bulmuyorum

Boşverin neyin yanlış oldunuda arada farklı yandaş heber kurumlarının dışına çıkın
Hım birde çok fazla yemin eden ve bedua edenleri dürüst bulmuyorum
onlara her türrlü beddua haktır emin olun -samimi bulmamanız sizin tercihiniz tabi ;) haberlere gelince elbet takip ederim -edelim paylaşın okurum ...

canlı bomba ışid'li çıkınca sanki biraz hayal kırıklığına uğradı konu sahibi pkklı diye var gücüyle yüklenirken gerçekler hoşunuza gitmedi mi?

pkk bitiyor tükeniyor diye yalan uyduranlara inandınız mı gerçekten?
:-)ilahi yeni gördüm mesajını -hayır bitmesini hazmedemeyenler komik oluyor gerçekten -ha bitmiyosa bile şu haberler onları ve yandaşlarını deli ediyor mu ?? evet ediyor :KK24:

o islam adına kurulduğunu ve Peygamberin(sav) 1400 sene önce hadislerinde bile lanetlenen grubunda ALLAH cc belalarını verecek ;)

onlara her türrlü beddua haktır emin olun -samimi bulmamanız sizin tercihiniz tabi :KK66: haberlere gelince elbet takip ederim -edelim paylaşın okurum ...
Sayın Öcalan türkiyenin önünü acıyor ama ? . Öyle dediler. Neden beddua ediyorsunuz

:-)ilahi yeni gördüm mesajını -hayır bitmesini hazmedemeyenler komik oluyor gerçekten -ha bitmiyosa bile şu haberler onları ve yandaşlarını deli ediyor mu ?? evet ediyor :KK24:

o islam adına kurulduğunu ve Peygamberin(sav) 1400 sene önce hadislerinde bile lanetlenen grubunda ALLAH cc belalarını verecek :KK66:

pkk 2002'de akp gelmeden önce zaten bitmişti sonra çözüm mözüm diye palazlandırdılar tekrar ve şu anda hiç de bitmiş durumda eğil aksine oldukça güçlüler ona bu hakları verenler silah depolarken izleyenler utansın.. ve pkk'lıları deli ediyor diyorsunuz ama ben önceki konulardan görüyorum ki çözüm süreci deyince asıl akp yandaşları kuduruyor şu an e 2-3 sene önce pek savunuyorlardı ne oldu şimdi?

ışid cihad emrini yerine getiriyor neyden gocunuyorsunuz?
din allah'ın oluncaya kadar savaşın demezmi kuranda?
ışid de cihad ediyor işte küffarla savaşıyor yoksa siz kurana mı karşısınız?

pkk 2002'de akp gelmeden önce zaten bitmişti sonra çözüm mözüm diye palazlandırdılar tekrar ve şu anda hiç de bitmiş durumda eğil aksine oldukça güçlüler ona bu hakları verenler silah depolarken izleyenler utansın.. ve pkk'lıları deli ediyor diyorsunuz ama ben önceki konulardan görüyorum ki çözüm süreci deyince asıl akp yandaşları kuduruyor şu an e 2-3 sene önce pek savunuyorlardı ne oldu şimdi?

ışid cihad emrini yerine getiriyor neyden gocunuyorsunuz?
din allah'ın oluncaya kadar savaşın demezmi kuranda?
ışid de cihad ediyor işte küffarla savaşıyor yoksa siz kurana mı karşısınız?
o konulara hiç girilmemesi gerektiğini anladım şu an:KK51:nersinden tutup neresini anlatayım ki size ?

Cidde'n bu yandaş gazete masallarına inanıyor musunuz?
Ben aslında inanmadığınızdan eminim de , bizi mi salak yerine koyuyorsunuz?
Şuan bu ülkede kaç bin tane PKK lı, kaç bin tane İşid li terörist var ne hükümetin, ne istihbaratın haberi bile yok. Zira 3 yıldır Suriye sınırından giren çıkanın haddi hesabı yok. Günübirlik Suriye ye savaşmaya giden insanlar var Güneydoğu'da ya... İçlerindeki teröristlerin kim olduğunu kim nereden bilecek?
Üstelik daha 1 ay olmadı güneydoğu sözde temizleneli, Diyarbakır ve Mardin de hergün şehit veriyoruz haberiniz var mı?
6 aydır 6 bomba patladı , yüzlerce ölümüz var, ve her bombanın arkasından yandaş medya masalları başlıyor " bitirdik, son çırpınışları...."
Hadi be sende, daha ne kadar çırpınacak bunlar, daha ne kadar ölümüz, şehidimiz olacak.
Bak ben bu mesajı yazarken haberlerde 1 Şırnak'ta,1 Nusaybin de şehit verdiğimizi duydum....
Tüm bunlar hep bittiklerinden değil mi?

o konulara hiç girilmemesi gerektiğini anladım şu an:KK51:nersinden tutup neresini anlatayım ki size ?

islamdaki cihad kavramından bahsedebiliriz malum kuran inananlara islamı yaymak için savaşma ehliyeti verir ışid ve diğerleri de bunu yerine getiriyor. kafa kesme ya da insan yakma demediği için uygulamada farklılıklar var tabi.

Dini yorumlar yasaktır.
yav mune abla cevap vermeyince de bak verecek cevapları yok deniyor -ben laf anlatamayacağımı bildiğim kişiye cevap vermek istemiyorum ,cevap veripte senin o paslanmaz cımbızına maruz kalmak istemiyırum :KK12:çünkü amaçları öğrenmek anlamak değil-yaralamak incitmek yıpratmak ....

eleştirsek sorumlusu sizsiniz -eleştirmesek sessiz kalsak bak gördünmü hiç yazamıyorlar -savunsak parmağımız var şehitlerin kanında

hayır istedikleri bizi toptan sürmek bu siteden ,tahammülleri yok ,yazdıkları her cümlede ayan beyan yada üstü kapalı sürekli hakaret ediyorlar,he bunu birde alıntı yapmadan yapıp kaale almıyoruz mesajı vermiyorlarmı tam bunalım sebebi ...hayır yapmasınlar da demiyorum yeri gelir hepimiz ağır konuşuruz ancak sürekli ağır şekilde konuşup birde karşıdakinin ağzından çıkan veya cümle içinde kullandığı bi kelimeyi cımbızlayıp çıkararak (sen ne demek istiyorsun ) demiyolarmı ...:rolleyes:na böyle oluyorum:confused:

neyse profiline o kadar yazdım bi cevap verilir dimi:110: en azından senle uğraşamam kadun git başımdan falan yaz :KK42:görmezden gelme beni:KK34:

Back