Tuhafffff

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadn91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok garip bir şey oldu kızlar.. kızımla birlikte parka geldik ve parkta oynarken yaşlı bi teyze geldi bayagi da konuskan bi teyze oda benim gibi torunuyla parka inmisti neyse konuşmaya daldik uzun uzadiya laf lafi açtı tabii sonra bi baktim cantadan sigarasini cikarip içmeye başladı falan baya bi sohbet ettik ama gorunuste tatli hossohbetci bi teyzeye benziyordu tabi ama emin olamadim... sürekli kendi hayat hikayesîni anlatip durdu cok dertli gibiydi bende dinledim onu... sonrasinda bana kizim seni cok sevdim ben dedi birseye ihtiyacın olursa ben hemen bu numaradaki blokta oturuyorum istedigin zaman gelebilirsin dedi bende öyle söyleyince sağol teyze Allah razı olsun ama eve giremem ama eger buralardaysan cocuklar yine oynar parkta gorusuruz dedim oyle deyince de pek tinlamadi gibi oldu...sonucta kimse kimseyi tanimiyor ne diye evine gelebilirim ki.. neyse sonrasinda dediki sizin gibi genclere cok üzülüyorum her yere yetisemiyorsunuz yaninizda yardimciniz yok kimse yok valla üzülüyorum dedi yaa aslında kötü bi teyzeye benzemiyordu ama guvenemem sonucta oturdugumuz yer guvenlikli bir site ama nasıl guvenebilirdimki ve çok ilginctir kii o kadar konuştuk ettik Giderken de pek pas vermedi niyeyse o kisminida pek anlayamadım ama bir ilginclik daha var ki teyze zor yürüyordu yasindan dolayi yani bana tuhaf gelen şey daha 2 dk önce konustugun bi insani nasıl evîne davet edebilirsin veya nasıl güvenebilirsin tuhaf degilmi hani cocuklar oynar dedi dee yinede eve alamam yanii? Bilmiyorum siz ne dusunurdunuz ki ?
Siz tuhafsınız..o yaş teyzeler laf olsun diye konuşuyor. Ciddiye almanız enteresan olmuş

Çok garip bir şey oldu kızlar.. kızımla birlikte parka geldik ve parkta oynarken yaşlı bi teyze geldi bayagi da konuskan bi teyze oda benim gibi torunuyla parka inmisti neyse konuşmaya daldik uzun uzadiya laf lafi açtı tabii sonra bi baktim cantadan sigarasini cikarip içmeye başladı falan baya bi sohbet ettik ama gorunuste tatli hossohbetci bi teyzeye benziyordu tabi ama emin olamadim... sürekli kendi hayat hikayesîni anlatip durdu cok dertli gibiydi bende dinledim onu... sonrasinda bana kizim seni cok sevdim ben dedi birseye ihtiyacın olursa ben hemen bu numaradaki blokta oturuyorum istedigin zaman gelebilirsin dedi bende öyle söyleyince sağol teyze Allah razı olsun ama eve giremem ama eger buralardaysan cocuklar yine oynar parkta gorusuruz dedim oyle deyince de pek tinlamadi gibi oldu...sonucta kimse kimseyi tanimiyor ne diye evine gelebilirim ki.. neyse sonrasinda dediki sizin gibi genclere cok üzülüyorum her yere yetisemiyorsunuz yaninizda yardimciniz yok kimse yok valla üzülüyorum dedi yaa aslında kötü bi teyzeye benzemiyordu ama guvenemem sonucta oturdugumuz yer guvenlikli bir site ama nasıl guvenebilirdimki ve çok ilginctir kii o kadar konuştuk ettik Giderken de pek pas vermedi niyeyse o kisminida pek anlayamadım ama bir ilginclik daha var ki teyze zor yürüyordu yasindan dolayi yani bana tuhaf gelen şey daha 2 dk önce konustugun bi insani nasıl evîne davet edebilirsin veya nasıl güvenebilirsin tuhaf degilmi hani cocuklar oynar dedi dee yinede eve alamam yanii? Bilmiyorum siz ne dusunurdunuz ki ?
lafın gelişi demiştir belki, neden olayı bu kadar büyüttünüz ki? bence tuhaf olan zor yürüyen bir kadınla ilgili bu kadar satır satır senaryo üretmeniz. kadıncağız siz konuştunuz diye oturur bir çay içeriz demiştir. yani bunun neresi bu kadar tuhaf ki sonuçta otobüs terminalinde karşılaşmamışsınız, komşunuz.

kızlar yorumları okumadan direk yorum yazdım. herkes harika yazmış ya. bayıldım :)

He deyin geçin, her bi gün beklerim diyeni büyük bir istekle sizi davet ediyor mu sanıyorsunuz?

Teyze sizden daha normal. Hey allahım dilenciye de ay siz bizden zenginsiniz deyin de bıçaklanın oldu olacak. Her şey söylenmez tamam en akıllı sizsiniz.

Heyecanlı başlık atmış bir de iki dakikam boşa gitti. Ben de meğer teyze torbacıymış vs gibi bir şey bekledim.

Ay kadına yüz Vermemişsin derdini anlatırken sen de hıhı hıhı demişsindir davet etmiş ona da sıcak bakmamışsın e yni bakmış ki sen tınlamıyorsun o da aynını yapmış işte neyi tuhaf
teyze face ıd tanımadı sjsjfj

Bende mi anormallik var acaba 😅 bende eşimi uzun yola gidiyor diye dışarıya kadar çıkıp gonderdigim sırada yaşlıca bir teyze yolda yürürken yorulmuş, durmuş dinleniyordu. Gel teyze sana kahve yapayım ben de dinlen demiştim 🤣 gelse mutlu olacaktım 🤣 o zaman insanlar daha mi guvenilirdi ya da ya...

Aman bende gerçekten tuhaf , değişik bı konu diye boşuna okumuşum

Eğer bu topraklarda doğup büyüdüyseniz son derece sıradan bir gün yaşamıssınız. Ben çok davet edildim öyle.Gittiğimde oldu aksi birşey gelmedi başıma.

Kız ben de tuhaf diye başlık görünce noldu acaba diye merakla okudum sonuna kadar. Allah iyiliğini versin 😅 Hayatında heyecan mı eksik bacım

Back
X