- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 998
- 83
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Pardon da o sizin yorumunuz.burası bdv, sizce normal mi diye sordugu olayda özne bile değil konu sahibi. dolayısıyla derdi bile yok.
burda oturup ona hayır nrmal değiller, nerde görülmüş böyle şey! aaa filan dememizi bekliyor, çekiştirmek istiyor
bunlar da rahatsız edici yani.
Ben niye gerileyim, oturdum çayımı içiyorum gayet sakinimiyide burda kimse kimseyi idam sehpasina cikarmadi siz niye bu kadar gerildiniz konu sahibin tuhafina gitmis burda paylasmis normal mi yoksa benmi yanlis dusunuyorum diye sormus sanki siz niye bu konuya bu kadar hiddetlendiniz ki
bencede değil ama konu sahibine kızmışlar dedikodu yapmaya mı geldin diye kim kızmış bakmadım bilmiyorum kimin dediğini konu sahibide bundan konuyu sildi heraldedeğillllllll
aynı yaştaymışız daha genç olduğunuzu düşünmüştüm
tabi işinn esprisi bu, çarpıtmak istemem. sadexe birbirleriye 7/24 vakit gecirilar gece 3lere kadar balkonda oturuyorlar vskonu sahibinin canı sıklımıs anket dedikodu takılıoz
iki komsu var ayse ile fatma
edepsiz şeyler yapıolarmıs
çünkü kocalarla sohbet fiilan balkonda otrmalar
grup seks diyen oldu
ayy ben konuyu nasıl özetledim siz nasıl anlattınızkonu sahibinin canı sıklımıs anket dedikodu takılıoz
iki komsu var ayse ile fatma
edepsiz şeyler yapıolarmıs
çünkü kocalarla sohbet fiilan balkonda otrmalar
grup seks diyen oldu
e komşusu arkadaşı ya da çevrede gördüğü kişi hakkında konu açanlar çok sitede.ilk kez mi oluyor yooo.ona göre yorumlardık .illa kendi hayatımızı yazacağız diye site kuralı yokbencede değil ama konu sahibine kızmışlar dedikodu yapmaya mı geldin diye kim kızmış bakmadım bilmiyorum kimin dediğini konu sahibide bundan konuyu sildi heralde
ben sana hep katılıyorum yae komşusu arkadaşı ya da çevrede gördüğü kişi hakkında konu açanlar çok sitede.ilk kez mi oluyor yooo.ona göre yorumlardık .illa kendi hayatımızı yazacağız diye site kuralı yok
Ok, teşekkürlertabi işinn esprisi bu, çarpıtmak istemem. sadexe birbirleriye 7/24 vakit gecirilar gece 3lere kadar balkonda oturuyorlar vs
Ben niye gerileyim, oturdum çayımı içiyorum gayet sakinimHani insanlar derdini anlatıyor ya burada, ben de ortada dert göremediğimi, kimseyi ilgilendirecek bir durum olmadığını söylüyorum sadece. Çözüm üreteceğimiz bir olay yok yani.
Ben ablamla aynı apartmanda oturuyorum kah kendi balkonumda çamaşır asarken kah onun çamaşırlarını asarken komşular görüyor. Şey diyorlardır ne kadar edepsizler çamaşırına kadar iç içe bir yaşam
olmak zorunda da değil kievet de konu sahibiyle alakalı hiçbir durum yok
Dertleşmek amacıyla açılan konular var zaten. Burda neyi dertleşiyoruz tam olarakolmak zorunda da değil ki
arkadaşımın arkadaşı arkadaşımı üzdü diye de konu açabilir insan
yönetimden dedikodu forumu kısmımı istesek acaba?Dertleşmek amacıyla açılan konular var zaten. Burda neyi dertleşiyoruz tam olarakDedikodu bölümü varsa oraya açılsın konu sabaha kadar dedikodu yapalım
bilmiyorum valla var mı ...kaç senelik üyeyim aklıma hiç gelmedi yoksa da açılsın lazım oluyor demek ki :)Dertleşmek amacıyla açılan konular var zaten. Burda neyi dertleşiyoruz tam olarakDedikodu bölümü varsa oraya açılsın konu sabaha kadar dedikodu yapalım
Linç yenecek bir durum yok aslında.Konuyu baska yere acsaydin bu kadar linc yemezdin benceama garip bencede
bunca yıldır dün ilk defa özelden bir erkek bana yazdı.başlığa ablaa yazmış ama.bir şey soracakmış erkek üye yasak mı diye sordu.tek cevap vermeyip şikayet ettim .gitmiş .abla yaşında olduğumu nereden bildi acep?bilmiyorum valla var mı ...kaç senelik üyeyim aklıma hiç gelmedi yoksa da açılsın lazım oluyor demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?