• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf fobim

acayip şaşırdım yaa şoklardayım benimde su fobim var banyoda bile işkence çekiyorum yüreğim küt küt atıyo suyu kafamdan aşağı döktükçe
su fobisi derken normal sudan değil elbet suya girmekten deniz havuz banyo ama çaresiz giriyorum bide hergün banyo yaptığım için işkence bide zor kuruyan saçlarım var gür bunlarda benim hayatımı mahvediyo ama sizinki baya ilginç allah yardımcınız olsun amin.

Son düzenleme:
Tahmin ve tahammül edemiyeceğiniz kadar palyaço fobim var..kendimi bildim bileli hemde..hani bide yolda aniden çıkıp karşıma broşür falan uzatıyolar ya..Allahım Allahım..:53:

arkadaşlar benim gibi başka biri varmıdır bilmiyorumda ben düğmeye dokunamıyorum.küçüklüğümden beri böyle okula giderken annem iliklerdi lise yıllarında hep içten fermuarlı gömlekler giydim.plastik olan düğmeler özellikle bi ürperti geliyor içim kalkıyor elime yanlışlıkla değsede.gömlek ütülemem asla ütüleyemem.bi tek bendemi var bu yoksa benm gibi olanlar var mı aranızda.düğmeli giysi giyenlere sarılırken işkence çekiyorum düğmelere deymemek için.yazarken bile ürperiyorum yaaa:37::37::37::37::37::37:

bende birtek bende var sanırdım ama mecburen nişanlımın gömleklerini ütüleyince alışıyorum sanki ama hala kendim tercih etmiyorum

Back