Hamilelik olsa görürdü rahat olben kadın hastalıkları doktoruna gittim ve sağ yumurtalığımda kist çıktı doktor ultrasonla kontrol ederken bu kistin bu rahmin filna dedi sizce doktorun orada en az 9-10 haftalık hamileliği görmemesi mümkün müdür? Tekrar gidixem doktora kistin durumuna bakması için ama çok korkuyorum ya hamilesin derse kafamdan bunu bir türlü atamıyorum ya
Görürdü değil mi yaİllaki görünürdü sakin ol sen ama
Ayy inşallah yaaa çok sağolunGörmemesi imkansız gibi yani... gidince dr yaz canım buradan
Yazarım tabiki imkasız değil mi sonuçta Yasmin verdi bir de kullanmam içinGörmemesi imkansız gibi yani... gidince dr yaz canım buradan
Sağolun yaaaa rahatladım birazHamilelik olsa görürdü rahat ol
Ya sormayın paranoyak gibi bişiy oldum ya haziran ayında nişanlımla birkaç günü beraber geçirdik ve öpüşmelerimiz oldu bazılarında üst üste şeklindrydik hani tüm kıyafetlerini üzerimizdeydi herhangi bir sıvı de hissetöedim bana değen ama kafamda böyle salakça bir kuruntu oldu atamıyorum hergün kendime imkansız bu imkansız diyorum yine de her şeyde acaba hamile miyim diyorum yaaa kafayı yicem düşünün doktora gittim 4-5 hafta önce Yasmin verdi kist var dedi dediğim şekilde ultrasonla baktı ben yine de kuşkuluyumiyide 9-10 haftalık hamıleliği nerden çıkardın ,
Ya sormayın paranoyak gibi bişiy oldum ya haziran ayında nişanlımla birkaç günü beraber geçirdik ve öpüşmelerimiz oldu bazılarında üst üste şeklindrydik hani tüm kıyafetlerini üzerimizdeydi herhangi bir sıvı de hissetöedim bana değen ama kafamda böyle salakça bir kuruntu oldu atamıyorum hergün kendime imkansız bu imkansız diyorum yine de her şeyde acaba hamile miyim diyorum yaaa kafayı yicem düşünün doktora gittim 4-5 hafta önce Yasmin verdi kist var dedi dediğim şekilde ultrasonla baktı ben yine de kuşkuluyum
Haklısınız zaten öyle bir birliktelik yaşamak istemiyorum bir dahası da olmayacak inşallah ....eğer anlattıgın gibi bir ilişki yaşadıysan bu imkansız
ki haziran ayında beri zaten karnın kocamn olurdu
ve bir dr muayne etmiş
artık kafana takma ve mumkunse böyle bir birliktelik yaşama
Haklısınız zaten öyle bir birliktelik yaşamak istemiyorum bir dahası da olmayacak inşallah ....
Değil mi ya normalde hesap edrsekşu an tam 17 haftaya filan denk geliyor zaten bu süre de 4 adet dönemi geçirdim birkaç gün gecikmlerle de olsa adet oldum yani
Çok teşekkür ederim ya çok rahatlattınızHamilelere yasmin kesinlikle verilmez. Doktor hamile olsanız asla ilaç yazmazdı. Zaten ilaçla beraber hemen düşük yapardınız. Bosuna endişelenmeyin. Kistler regl olmanıza engel olur bu cok normal. Bi dahaki sefere daha dikkatli olun panik olacağınız durumlara kendinizi sokmayın derim ben.
Çok teşekkür ederim ya çok rahatlattınız
Peki bu Yasmin kanamaya sebep olur mu
Allah Allah yaahayır aksine yasmin kanamayı durdurur.
öpüşmelerimiz oldu bazılarında üst üste şeklindrydik hani tüm kıyafetlerini üzerimizdeydi herhangi bir sıvı de hissetöedim bana değen
Dalga geçmek için buraya yazılır muDalga mı geçiyorsunuz ciddi mi? Ona göre cevap yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?