• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Tuhaf bir saçmalık yaptım kaş boyamadan anlayan ??

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
saç boyasıyla kaş boyanmaz. kaşı döker. eski rengine nasıl döner bilmiyorum. sabunla iyice yıkasan sonra kumrala boyasan kaş boyası ile? şeklini bozma ama bence. hee sigara külü çıkartıyor boyayı şimdi geldi aklıma. bide aseton dene. sonra da çakmağı çak dermişim:)) ama öyle bak kuaförden öğrenmiştim bu iki taktiği. P Posedion25

Son düzenleme:
Hemen kaşlarını kapatan bi perçem kes

saç boyasıyla kaş boyanmaz. kaşı döker. eski rengine nasıl döner bilmiyorum. sabunla iyice yıkasan sonra kumrala boyasan kaş boyası ile? şeklini bozma ama bence. hee sigara külü çıkartıyor boyayı şimdi geldi aklıma. bide aseton dene. sonra da çakmağı çak dermişim:)) ama öyle bak kuaförden öğrenmiştim bu iki taktiği. P Posedion25
Çok fenasın :KK70:

Aslında tesettürlüyüm. Canım sıkıldı. Saç boyası aldım siyah. Benim saçım ve kaşım acikkumral. ve beyaz tenliyim. Sonra saçımı boyadım. Etraftan duyardım saç ve kaş aynı renkte olmalı falan diye. Sonra kaşımı da boyadım. :deli:
Ve şimdi erkek gibi kaşım var.
Kızlar ben şimdi ne yapayım???
Kaşımı ince alsam yakışır mı?
Yoksa kumral bi boya alıp yeniden boyayım mı??
Of o_O
C vitamini, cola veya karbonatla boyayı akıtabilirsiniz

Kaşta boya yarım saat tutulur mu :olamaz: fırçada kalan boyayı sürüp 5 dk tonu tutsun rengi kırılsın diye bekliyecektin o kadar, şimdi ibrahim tatlıses gibi olmuştur eminim...

Boya çıkarıcı losyonlar var onunla silebilirsin. Evde o dediğinden yok böyle de dışarı çıkamam dersen pamuğa dök alkolü yada kolonyayı kaşlarını sil bir kaç kez tekrarla bu işlemi sonra sıcak su ve sabun ile yıka peş peşe yap silinir saç boyası sonuçta öyle kalıcı olmaz pek.

yikama.islemiyle 2 gun sora anca acilir kasin..o da cok az...boya akana kadar acik renk kahve tonu far pudrasiyla boya kaslaribi firca ile

Ben de kaşlarımla zamanında çok uğraştım çok incelttim boyadım sarartıcı sürdüm. Şimdi çok sertleştiler kötü duruyorlar beyaz tenliyim saçlarım da açık kumral. Yumuşatmak için ne yapmalıyım fikri olan var mı?

Sömestr gibi evden çıkmadığım bi dönemde ağdayla tamamını alıp tüy azaltan bişey sürsem işe yarar mı?

Back