• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğrul Türkeş Başbakan oldu ..

Bende Başbakan olmak istiyorum, benim neden püskevitim yok:cry: süte püskevit batırsam, annem saçımı okşasa, torba yasaları Meclis'ten geçirsem, uçağa binip Azerbaycan senin, Türkmenistan benim gezsem, uluslararası anlaşmaları imzalasam:cry:
Başbakan ve Başkan olmak istiyorum :KK45:

Bende Başbakan olmak istiyorum, benim neden püskevitim yok:cry: süte püskevit batırsam, annem saçımı okşasa, torba yasaları Meclis'ten geçirsem, uçağa binip Azerbaycan senin, Türkmenistan benim gezsem, uluslararası anlaşmaları imzalasam:cry:
Başbakan ve Başkan olmak istiyorum :KK45:

Sende buranın başkanısın ;)

vay be.AKP gelmesin diye HDP ye oy vermek gibi olmuş.
MHP liler olmasa AKP bu kadar yüksek oy alamazdı.
Tevekkeli değil eski alışkanlıkmış.
Hdp ye oy vermek ile refah partisi için oy toplamak aynı değil .. Başbuğ devlet sola teslim olmasın diye koltuğundan vazgeçti bugün ki mhp ise sağ parti olan Akp gelmesin diye hdp ye oy verdi yani şuan ki mhp ike başbuğun mhp si arasında dağlar var bunu ayni kefeye koymak saçmalık ..

Hdp ye oy vermek ile refah partisi için oy toplamak aynı değil .. Başbuğ devlet sola teslim olmasın diye koltuğundan vazgeçti bugün ki mhp ise sağ parti olan Akp gelmesin diye hdp ye oy verdi yani şuan ki mhp ike başbuğun mhp si arasında dağlar var bunu ayni kefeye koymak saçmalık ..
neden saçmalık ?

aynı şey.

sol gelmesin de ne olursa olsun zihniyeti de terörist bir zihniyettir.
Size gore olabilir ama o dönemde yaşanan başörtüsü ve benzeri sıkıntıların sebebi Chp yi basa geçirmemek için mücadele verdi Başbuğ .. Siz bu zihniyeti mazlumları öldüren zihniyet ile bir tutuyorsanız o da sizin zihniyetiniz .. Zihniyet meselesi ..

Hanimefendi birilerini yerin dibine sokup sonra o davanin adami olursaniz doneksinizdir. Yani bunu kabul etmemeniz gercegi degistirmiyorki. Ülkü ocaklarinda olup da bilgi edinilmiyormus demek ki. Cok acayip ya. Taslari yerinden oynatmismis. Ay cok güldüm. Bilgim yoksa fikrim oldugunu iddia etmiyorum sizin gibi
Selametle
Yorumumu tekrar okursaniz taşları Tuğrul Türkeş oynattı demiyorum ve Mhp de taslar oynuyor artik diyorum bence siz kendi algılama şeklinize gülün öncelikle ...

Back