- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.226
- 498
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
Ya şu adamı ben hiç bir yere yakıştıramıyorum. Resmen dalga geçildiği kadar var.
Kurt postu giymiş Ak koyun!
Kurt postu giymiş Ak koyun!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman bayramı kutlu olsunbugün Tuğrul Beyin 23 nisan'ı![]()
Bende Başbakan olmak istiyorum, benim neden püskevitim yoksüte püskevit batırsam, annem saçımı okşasa, torba yasaları Meclis'ten geçirsem, uçağa binip Azerbaycan senin, Türkmenistan benim gezsem, uluslararası anlaşmaları imzalasam
Başbakan ve Başkan olmak istiyorum![]()
Hdp ye oy vermek ile refah partisi için oy toplamak aynı değil .. Başbuğ devlet sola teslim olmasın diye koltuğundan vazgeçti bugün ki mhp ise sağ parti olan Akp gelmesin diye hdp ye oy verdi yani şuan ki mhp ike başbuğun mhp si arasında dağlar var bunu ayni kefeye koymak saçmalık ..vay be.AKP gelmesin diye HDP ye oy vermek gibi olmuş.
MHP liler olmasa AKP bu kadar yüksek oy alamazdı.
Tevekkeli değil eski alışkanlıkmış.
neden saçmalık ?Hdp ye oy vermek ile refah partisi için oy toplamak aynı değil .. Başbuğ devlet sola teslim olmasın diye koltuğundan vazgeçti bugün ki mhp ise sağ parti olan Akp gelmesin diye hdp ye oy verdi yani şuan ki mhp ike başbuğun mhp si arasında dağlar var bunu ayni kefeye koymak saçmalık ..
Sizce sol parti gelmesin diye sağ bir partiye açık destek vermek ile sırf Akp gelmesin diye terörün resmi partisine oy vermek ayni şey mi ?neden saçmalık ?
Sizce sol parti gelmesin diye sağ bir partiye açık destek vermek ile sırf Akp gelmesin diye terörün resmi partisine oy vermek ayni şey mi ?
Size gore olabilir ama o dönemde yaşanan başörtüsü ve benzeri sıkıntıların sebebi Chp yi basa geçirmemek için mücadele verdi Başbuğ .. Siz bu zihniyeti mazlumları öldüren zihniyet ile bir tutuyorsanız o da sizin zihniyetiniz .. Zihniyet meselesi ..aynı şey.
sol gelmesin de ne olursa olsun zihniyeti de terörist bir zihniyettir.
Ayrıca sol gelmesinde ne olursa olsun değil sol gelmesin sağduyu gelsin davasıydı o zamanki ..aynı şey.
sol gelmesin de ne olursa olsun zihniyeti de terörist bir zihniyettir.
son 60 yıldır bu ülkeyi sağ partiler yönetti.Ayrıca sol gelmesinde ne olursa olsun değil sol gelmesin sağduyu gelsin davasıydı o zamanki ..
Emin misiniz ? Bir arastirmanizi tavsiye ederim.. Başörtüsü yasağı solcular tarafından getirildi bu inkar edilemez ve tartışilmaz bir gerçek ..son 60 yıldır bu ülkeyi sağ partiler yönetti.
Başörtüsü sorunu 1964 yılında başladı .
:)
Tuğçe kazaz ismini, Herhangi bir siyasetçiyi yükseltmek için kullandı diye kimseyi kıracak değilim.En azından kırmadan yorum yaptığınız için teşekkür ederim ..
Yorumumu tekrar okursaniz taşları Tuğrul Türkeş oynattı demiyorum ve Mhp de taslar oynuyor artik diyorum bence siz kendi algılama şeklinize gülün öncelikle ...Hanimefendi birilerini yerin dibine sokup sonra o davanin adami olursaniz doneksinizdir. Yani bunu kabul etmemeniz gercegi degistirmiyorki. Ülkü ocaklarinda olup da bilgi edinilmiyormus demek ki. Cok acayip ya. Taslari yerinden oynatmismis. Ay cok güldüm. Bilgim yoksa fikrim oldugunu iddia etmiyorum sizin gibi
Selametle