- Konu Sahibi beautiful81
-
selennnn bişi sormak istiyorum,yanlış hatırlamıyorsam tuğrul bey'e ameliyat olan bir arkadaş tuğrul bey için meme küçültme ameliyatında ters T tekniğini kullanıyor hep demişti.ama alttaki yatay çizgi klasik ters T ameliyatından daha kısa oluyor demişti.bu durumda en az izle yapmış olmuyor bu ameliyatı.çünkü neredeyse tüm doktorlar lolipop scar tekniğini kullanıyor ve alttaki yatay çizgiyi hiç yapmıyorlar.yanlış anlaşılmasın ben tuğrul beyin birkaç ameliyat fotoğrafını gördüm ve yaptığı göüsleri çok beğendim.ama ters T de çok iz kalıyor o kafama takılıyor hep.bu konuda bizi aydınlatırmısın baktığın resimlere dayanarak
dahası; tuğrul bey başka kimsenin bilmediği kendisinin bulduğu bambaşka ve tamamen farklı bir yöntemle dikleştirip küçültüyor. onunla görüşen ve ameliyat olan herkes bunu bildiğine göre, bir sorun olmuş olsaydı hangi akıllı ve kim ne yapıldığından haberi bile olmayan başka bir doktora gider de ne yapıldığını bile bilmeyen birinde çare arardı?!? o nedenle, biz zaten cahiliz ya? anlamadık yazılanların amacını?. Arkadaşlar forumda tuğrul beye ameliyat olanlar da ve yazdıkları da ortada? görenler bilir, göğüslerin güzelliğine ve göğüs ameliyatlarındaki üstün başarısına laf edemeyenler daha önce de daha pahalı olduğu için "paragöz" dediler (her kuruşa değer çünkü göğüs güzelliği de karşılaştırılamaz) , "lüks BMW" ama araba işte.... diye yorumlarda(!) da bulunarak karalamaya çalıştılar? okuyun forumda. daha önce de kıskanıp çekemeyenler oldu ama böylesini hiç görmedim gerçekten!? :) doktorun ilgisi konusunda da söyliyebileceğim "ailesinden biri gibi" davrandığıdır? bana kendi ailesinden biri gibi davranmış olan bir doktorun ne yapabileceği ve ne yapamayacağı da açık? bu konuda yoruma gerek mi var?
AreaL;
beatiful81'in dediği gibi ben de tuğrul beyin bütün göğüs ameliyatlarında 1 numara olduğu kanısındayım. "muhteşem doktor - muhteşem insan" a da aynen katılıyorum! forumda silikon ameliyatı olan bir çok kişi var? onlara sor? silikon ameliyatını da diğer doktorlardan çok farklı yaptığı bir çok defa yazıldı. anesteziziz acısız hemen eve gidenler falan.. umarım her şey düzelir.
Teoman Doğan'a ameliyat olmadım ama, ona şunu sormanı öneririm. Ameliyat sonrası ağrı çekecekmiyim? Bir üyeden kendisine ameliyat olup da ağrısının olmadığını duymuştum.pekı teoman dogan hakkında bilgisi olan yok mu hiç??
merhaba arkadaşlar, ben Tuğrul Turan a ulaşmak istiyorum, Memorial da diye biliyordum ancak internet sitesinde hastane bünyesinde görünmüyor. Bana iletişim bilgilerini verebilecek olan var mı? Teşekkürler
Deepgreen arkadaşım geçmiş olsun sana da topic meme küçültme topiği. Meme küçültme yaptırdım ben de ağrım falan olmadı. Dikiş yerlerinde minik sızlamalar dışında bir şikayetimde. Genel meme küçültme topiğindeki arkadaşlarında ağrısı olmamış. Yanlış anlamışsın herhal
iki adrestende ulaşamadım.muayenehanesi ya da maili ile ilgili bilgi verebilecek kimse yok mu lütfeeeen
Arkadaşlar, ameliyat olurken gerçek isminizi, kimlik bilgilerinizi verdiniz mi?CADIARZU
sevgilil calimera, ben dr.TUĞRUL TURAN A 2 hafta önce meme büyütme+liposakşın olmuş biri olarak,sana ve tüm hanımlara AĞRISIZ, NARKOZSUZ,DRENSİZ ameliyat için tavsiye ederim. KLİNİK :4. gazeteciler sitesi , ülgen sok. ,no:24 levent/istanbul villa şeklinde süper bi muayenehane , tel no:0 212 278 67 41 cebini yazmıyorum , sekreterden alabiliyorsun, doktorumun da dediği gibi " gerçek, siyah ve parlak bir taştır." ALLAH , herkesi kıskanç insanların şerrinden korusun.turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?