Tugrul turan ile gorusmem

kızım o adam farklı,bende gittim,o adam gerçekten bunu isteyıp ve ıhtıyacı olana yapıyor,işteyım uzun uzun yazamam,ama o adam bu işi bılıyor,ben vazgeçtim,ama o vazgeçirmedi,acılarına,ağrılarına katlanamam dıye,ama yıllar oldu,ben ona gideli,fakat şu an ıyıkı yaptırmadım dıyorum,ınan bana çok önemsiz,ama bu yaşta anlayamazsın,o adamda bunu bılıyor,ben ü kez görüştüm,en son tamam senın piskolojın sağlam,sağlıklı,senı aleıyat ederım dedi,lakın çok para istedi,öle bir param yoktu,ama şimdi geriye dönüp bakıyorum,çok şükür kiiiiiii yaptırmamışım,

Defne hanm bana protez+diklestrmeye bu fiyati vermisti bi iki sonucunu da gormustum gayet iyiydi
Arkadaşımın dikleştirme sonucu ilk bir yılda harikaydı. Ama o silikon yaptırmadı,sefere dikleştirme olmuştu. Bir sene sonra üst kısmı boşaldı ve altta dolgunluk oldu. Kendisi memnun kalmadı bu durumdan ama ufakta olsa protez koyulsaydı böylem olmayacaktı eminim.
Şimdi karın germe ile tekrar biraz daha ufalttı,yine protez yok . Bana kalsa çok küçük oldu göğüsleri. Ama tabi kendi düşüncesi önemli :)
Olmadı seneyede protez koydururum diyor kendisi :))
Dikişleri meme ucu falan çok çok iyi :nazar:
Allah herkesin gönlüne göre versin .. :KK66:

Merhaba kizlar benim kilo alip vermeye bagli goguslerimde sarkma var buda benim goguslerim cıktigindan beri kabusum oldu. daha once de bir baslik altinda meme diklestirme ameliyati olmak istedigimi yazmistim ve yorum almistim. Ben tugrul turan la gorustum Yasimdan dolayi bana ameliyat yapmak istemedigini soyledi daha goguslerimi görmeden. Gordugunde ise tam bir diklestirme hic proteze ihtiyac yok ama goguslerinde iz kalicak igrenc izlerin olacak diyerek beni vazgecirmeye calisti. Yani doktor olarak onun beni ikna edip rahatlatmasini beklerken ben surekli onu ikna etmeye calistim. sonuc olarak bana bi kac gun dusun igrenc izlerin olacak bunu goze aliyosan ara randevunu al dedi. Albumumde resim var yorum yapmak isteyenleri takibe alabilirim. Bu arada yasim 23

canım bekar mısın?ben de c tesi dikleştirme için görüşmeye gidicem bana da aynısını söylicek sanırım.

evet bekarım bu yuzden yapmak ıstemedı sanırım senin görusmen nasıl gectı

ben görüşmemi iptal edip ileri tarihe atmıştım..ama Tuğrul Turan vefat etmiş motor kazasında..Duyunca şoke oldum ve çok üzüldüm hiç görmemiş olmama rağmen..Allah rahmet eylesin..Ozan Balık ile görüşeceğim yakın zamanda..Çok iyi sonuçları bikaçını gördüm..Sen yaptırmadın sanırım hala?

Arkadaşlar evet Tuğrul bey vefat etmiş bende hastasıydım kendisine küültme operasyonu olmuştum, çok üzüldüm yeni öğrendim vefatını , hastalarından varmı aramızda bilgi alabileceğim işlemi yarım kalan vs. Ne yaptılar .Sekreteri Asuman hanımaulaşılmıyor

X