Tugrul turan ile gorusmem

kk fan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
21
6
Merhaba kizlar benim kilo alip vermeye bagli goguslerimde sarkma var buda benim goguslerim cıktigindan beri kabusum oldu. daha once de bir baslik altinda meme diklestirme ameliyati olmak istedigimi yazmistim ve yorum almistim. Ben tugrul turan la gorustum Yasimdan dolayi bana ameliyat yapmak istemedigini soyledi daha goguslerimi görmeden. Gordugunde ise tam bir diklestirme hic proteze ihtiyac yok ama goguslerinde iz kalicak igrenc izlerin olacak diyerek beni vazgecirmeye calisti. Yani doktor olarak onun beni ikna edip rahatlatmasini beklerken ben surekli onu ikna etmeye calistim. sonuc olarak bana bi kac gun dusun igrenc izlerin olacak bunu goze aliyosan ara randevunu al dedi. Albumumde resim var yorum yapmak isteyenleri takibe alabilirim. Bu arada yasim 23

Son düzenleme:
görüşlerinizin bi çoğu doğru ama bunları buraya yazmak doğru degil hakarete varıyor ama o adam takmaz yani bunları bi başka dr için desen varya ooohıhohooo biz göbeğimize imza attı dedik diye hf isimli dr için hemen avukatları falan aramıştı..

sen yinede hakaret e varan yerleri sil. abla tavsiyesi.

ben ona bırak bu mesleği dedim :KK70: emekli olun artık biraz kaçıklığı var ama onu aradığında yanıt alabilirsin sormak istediğin şeyleri yine sor

beni de ameliyat etmek istemedi çünkü görüntü olarak begendi sadece kas altı olduğu için bunu kas üstüne çevirmek çok zor bu memeler seni 10 15 yıl götürür sarkacak dokun bile olmadığı için demişti. ben ısrar ettiğim halde.

yaşın çok küçük bunun evliliğu var çocuk yapması var bu yüzden iğrenç izlerin olacak demiştir çünkü kendisi bir erkek olarak meme ucundaki ize bile tahammülü azmış gerçi bunu bi tek o söylemedi başka dr lardan da duydum.

bencede iyi düşün bu yaşta o kadar izli bi ameliyata değer mi benimde albümüm var

Başka bir doktora gidin, net. O kadar "iğrenç" izleri olsa kimse yaptırmaz bu ameliyatları. Ayrıca artık yanık izinin bile çözümü varken, ameliyat izinin mi çözümü olmayacakmış.
Ben de 23 yaşımdayım ve genç olmak işin asıl püf noktası. O göğüslerle veya burunla veya sevmediğimiz biyerimizle bizler belki 60 yıl yaşayacağız daha. 40 yaşında yaptırmaktan çok daha mantıklı genç yaşta yaptırmak, iyileşme hızından dolayı da bence.
Canım sen cidden rahatsız olauyorsan, kafana takıyorsan ne bileyim senin özgüvenini sarsıyorsa bu durum direk başka doktora git muayane ol, gerekirse 5 doktora git görün sor soruştur. 2-3 doktora danışıp ameliyat da olmayın tavsiyem. Çok geçmiş olsun, gençsin diyenleri de takma bence, o vücutla yaşayacak olan sensin

Bi doktor nasil boyle soyleyebilir hayrett dogrusu.. ben tam diklestirme oldum birak igrenc izleri varla yok arasi izlerim gordun zaten. Bi doktorla gorusup moralini bozmussun buna gerek yok canm. Baska doktorlarla da gorus

atladıgınız şey şu bu kızımızın ergenliğinden beri memeleri böyleymiş elbette rahatsız oluyorsa olması lazım ama göze alması gereken bir şey daha var oda şu
üç beş sene içinde bi çocuk doğurduğunda bil baştan olacak her şey şimdiden sarkan bi meme çocuktan sonra tekrar sarkar. eğer o zaman da yine olurum ben ameliyat diyorsan ol ama dikleştirme olduğu için senin cilt yapın buna müsait demektir. proteze de hiç gerek yok yeterince dokun var

Merhaba kizlar benim kilo alip vermeye bagli goguslerimde sarkma var buda benim goguslerim cıktigindan beri kabusum oldu. daha once de bir baslik altinda meme diklestirme ameliyati olmak istedigimi yazmistim ve yorum almistim. Ben tugrul turan la gorustum Yasimdan dolayi bana ameliyat yapmak istemedigini soyledi daha goguslerimi görmeden. Gordugunde ise tam bir diklestirme hic proteze ihtiyac yok ama goguslerinde iz kalicak igrenc izlerin olacak diyerek beni vazgecirmeye calisti. Yani doktor olarak onun beni ikna edip rahatlatmasini beklerken ben surekli onu ikna etmeye calistim. sonuc olarak bana bi kac gun dusun igrenc izlerin olacak bunu goze aliyosan ara randevunu al dedi. Albumumde resim var yorum yapmak isteyenleri takibe alabilirim. Bu arada yasim 23
Meme dikleştirmede kalan izler hiçte igrenç değil ...Benim görüşüm :KK66: Çok yakın arkadaşım var,dikleştirme oldu. İzleri ilk günden itibaren incecik ve muntazamdı. Forumda birçok arkadaşımız var dikleştirme olan. Hiç öyle kötü iz kalan biri görmedim!
Kişisel bir durumdan dolayı izleri kötüye giden kişiler olabilir,istisna bir durum. Bu durumlardada izlerin daha iyiye gitmesi için müdahaleler yapılabiliyor sonuçta.
Dikleştirme olan arkadaşım şimdi ikinci kez dikleştirme oldu. Henüz iki haftalık ama yine güzel izleri.
Fotolarınızı merak ettim. İzin verirseniz görmek isterim :KK66:
Başka doktorlardanda fikir almanızı öneririm muhakkak. Bir doktorun görüşü ile kalıp moralinizi bozmayın. Dikleştirme gereken göğüslerde genelde üst lob boş olur. Ufakta olsa üst kısma protez koyulması ilerki senelerde daha dik bir görüntü sağlıyor .
Dediğim gibi birkaç doktorla görüşün fikir alın ve öyle karar verin .

:KK37:
Meme dikleştirmede kalan izler hiçte igrenç değil ...Benim görüşüm :KK66: Çok yakın arkadaşım var,dikleştirme oldu. İzleri ilk günden itibaren incecik ve muntazamdı. Forumda birçok arkadaşımız var dikleştirme olan. Hiç öyle kötü iz kalan biri görmedim!
Kişisel bir durumdan dolayı izleri kötüye giden kişiler olabilir,istisna bir durum. Bu durumlardada izlerin daha iyiye gitmesi için müdahaleler yapılabiliyor sonuçta.
Dikleştirme olan arkadaşım şimdi ikinci kez dikleştirme oldu. Henüz iki haftalık ama yine güzel izleri.
Fotolarınızı merak ettim. İzin verirseniz görmek isterim :KK66:
Başka doktorlardanda fikir almanızı öneririm muhakkak. Bir doktorun görüşü ile kalıp moralinizi bozmayın. Dikleştirme gereken göğüslerde genelde üst lob boş olur. Ufakta olsa üst kısma protez koyulması ilerki senelerde daha dik bir görüntü sağlıyor .
Dediğim gibi birkaç doktorla görüşün fikir alın ve öyle karar verin .
Ne guzel anlatmssn bende seni konuya etiketyecektim yardimci ol diye. Sen bitanesin

Ben tugrul turan a cok guvenerek gitmistim. Yani eger ameliyati olacaksam ona olurum diye dusunuyodum. Hala iyi bi doktor oldugunu dusunuyorum ama 23 yasinda olmamdan dolayi ameliyattan sonra izlere takicagimi dusundu sanirim. Ameliyati ileride cocuk dogurduktan sonra dusun dedi ama ben cocuk sahibi orta yasli bi kadin olduktan sonra goguslerimin sarkik olmasi beni hic etkilemez uzmezde. İzler 6 ay 1sene sonra ne duruma geliyor ameliyat olan arkadaslar beni izlemeye alabilirse cok yardimci olurlar

Ben tugrul turan a cok guvenerek gitmistim. Yani eger ameliyati olacaksam ona olurum diye dusunuyodum. Hala iyi bi doktor oldugunu dusunuyorum ama 23 yasinda olmamdan dolayi ameliyattan sonra izlere takicagimi dusundu sanirim. Ameliyati ileride cocuk dogurduktan sonra dusun dedi ama ben cocuk sahibi orta yasli bi kadin olduktan sonra goguslerimin sarkik olmasi beni hic etkilemez uzmezde. İzler 6 ay 1sene sonra ne duruma geliyor ameliyat olan arkadaslar beni izlemeye alabilirse cok yardimci olurlar
sen tugrul turanı tanıdın az çok o adam öyle senin yaşının küçük olmasından dolayı ben seni anladım gerçekten

Kizlar bu arada tugrul bey ameliyatin 17 bin oldugunu soyledi bu durum zaten ona bu ameliyati yaptirmami imkansizlastirdi. Beim butcem 10 bin daha yukariya zaten cok fazla cikamam ama merak ediyorum tugrul beye ameliyat olanlar bu fiyata mi oldu. Benim ameliyatim olmus olsaydi sadece diklestirme olucakti kucultme veya protez de yok.

@kkfan yazın bende sordum 17 bin dedi.ama ben baska sehırde oldugum ıcın gıdıp konusmadım yüzyüze. izler için amleyiyattan sonra fazla ara vermeden iyi bir dermatolog bulup lazer+prp gibi şeyler yaptırabılırsın bence cabuk iyileşir. beyazpapatya33 beyazpapatya33 izlerinni gördüm yok gibi nerdeyse

Kizlar bu arada tugrul bey ameliyatin 17 bin oldugunu soyledi bu durum zaten ona bu ameliyati yaptirmami imkansizlastirdi. Beim butcem 10 bin daha yukariya zaten cok fazla cikamam ama merak ediyorum tugrul beye ameliyat olanlar bu fiyata mi oldu. Benim ameliyatim olmus olsaydi sadece diklestirme olucakti kucultme veya protez de yok.
Dikleştirme fiyatlarını pek bilmiyorum ama normalde protez ile büyütme yada dikleştirme artı protezde protez masrafıda olduğundan daha yüksektir diye tahmin ediyorum.
Oldukça yüksek geldi fiyat bana . Dikleştirme olan birçok üye var,onlar ne kadar ödediler fiyat nedir bilmem ama bir araştır . Belkide fiyatlar öyledir :KK64:

Dikleştirme fiyatlarını pek bilmiyorum ama normalde protez ile büyütme yada dikleştirme artı protezde protez masrafıda olduğundan daha yüksektir diye tahmin ediyorum.
Oldukça yüksek geldi fiyat bana . Dikleştirme olan birçok üye var,onlar ne kadar ödediler fiyat nedir bilmem ama bir araştır . Belkide fiyatlar öyledir :KK64:
Diklestrme ve protez olacaksa diklestrme ucretini cok aza indiriyor doktorlar hatta cogu silikon ameliyati fiyatina yapar. Bu fiyat uçukkk

Arkadaşım daha önce Dr Defne Erkara ya meme küçültme ameliyatı olmuştu. Şimdi karın germe oldu ve göğüslerini biraz daha küçülttü.
Kontrole gittiğinde bir yakını ile gitti.Onunda göğüsleri kötü durumdaydı. C tesi gününe ameliyat tarihi almışlar. Verilen fiyat 6 bin TL imişşş.. :KK51:

Arkadaşım daha önce Dr Defne Erkara ya meme küçültme ameliyatı olmuştu. Şimdi karın germe oldu ve göğüslerini biraz daha küçülttü.
Kontrole gittiğinde bir yakını ile gitti.Onunda göğüsleri kötü durumdaydı. C tesi gününe ameliyat tarihi almışlar. Verilen fiyat 6 bin TL imişşş.. :KK51:
Defne hanm bana protez+diklestrmeye bu fiyati vermisti bi iki sonucunu da gormustum gayet iyiydi

X