• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuğrul turan ı düşünüyorum ne dersinizzz?

katersis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
141
39
73
36
arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum çok doktora mail attım 3 doktorla da yüzyüze görüştüm...benim için doğallık çok önemli bir okadar da kolay olması hareketlerimi çok kısıtlamaması zaten ameliyattan çok korkuyorum bununla birlikte yalnız olacağım öncesi ve sonrasında. Bana bakacak kimse yok ve kimseye söylemicem bu nedenle şimdiye kadar cesaret edemedim ama tuğrul turan korkularımı büyük ölçüde azaltttı kas üstü ve doğal olması, ameliyat sonrasının kolay olması benim için çok önemli. Yine de çekiniyorum korkuyorum fikirlerinizi almak istedim....

Seni daha önce izlemeye almıştım birçok sonuç gördüğünü düşünüyorum buna göre Dr a karar vermen daha kolay.. Dokun var demekki kas üstü olduğuna göre.. Ağrı olayı kişisel ve dr ile alakalı o Dr a ameliyat olanlar fikir verebilir.. örnek vermem gerekirse benim ağrılı değildi bi başkasının ağrılı olabilir bunu yaşayarak göreceksin hayırlısı olsun

dokum yok aslında ama tuğrul bey genelde kas üstü yapıyor ve yaptığı operasyonların fotoğraflarını gösterdi benden daha küçük göğüslerde bile çok doğal sonuçlar ben beğendim yani. Tuğrul turana ameliyat olanlar tabi daha net sağlıklı bilgi verebilir kimse de yazmıyor ama:(

dokum yok aslında ama tuğrul bey genelde kas üstü yapıyor ve yaptığı operasyonların fotoğraflarını gösterdi benden daha küçük göğüslerde bile çok doğal sonuçlar ben beğendim yani. Tuğrul turana ameliyat olanlar tabi daha net sağlıklı bilgi verebilir kimse de yazmıyor ama:KK43:
Canim doktor la rve oneriler yerine git oku orda cok sayfada tugrul tugran dan konusuluyor ameliay olanlar memmun kalan kalmayan her sey var:KK66:

doktoru tanımıyorum ama göğüs dokusu az olanlara kas altını daha çok yakıştırıyorum. başka bi doktorda bana kas üstü yaparım demişti. şimdiki doktorum kas altı deyince afallamıştım. hatta bi kaç kez sordum, hani yanlış mı anladım diye.. ama şimdi iyi ki kas altı yapmış diyorum

dokum yok aslında ama tuğrul bey genelde kas üstü yapıyor ve yaptığı operasyonların fotoğraflarını gösterdi benden daha küçük göğüslerde bile çok doğal sonuçlar ben beğendim yani. Tuğrul turana ameliyat olanlar tabi daha net sağlıklı bilgi verebilir kimse de yazmıyor ama:KK43:
Dokun yoksa kas üstü hoş durmayabilir nasıl genelde kas üstü yapabilir ki bilmiyorum valla bana bile Dr un biri kas üstü dedi koşarak uzaklaştım.. benim alttan elime silikon geliyo dokusu az olanlar da böyle ama as üstü olsa üstten re hissederdim ve yuvarlklık dışarıdan belli olurdu.. belki sana göre dokun yok ama aslında vardır hayırlısı olsun senin için

Back