Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları TUĞRAMIN odası teyzeleri...

cok guzel olmus boya oldugu hıc bellı olmuyor stıckr gıbı marıfetlısızızsaglıkla buyusun odasında

Çok şirin olmuuuuuş,çok beğendiim.
Allah analı babalı büyütsüüün miniğiii :**

Tuğra bebeğin anneciği çok marifetli maşallah Herşey çok güzel, ellerinize sağlık. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

ay maşallah ne güzel süslemişsiniz güle güle kullanın ev bizim olmadıgı için ben süsleyemeyecegim

Çok tşk ederim arkadaşlar beğendiğiniz için herşeyimiz çok şükür hazır bir tek eksik olda oğluşum... Son zamanlar hiç geçmek bilmiyor....

Tuğra bebeğin anneciği çok marifetli maşallah Herşey çok güzel, ellerinize sağlık. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin İnş canım çok tşk ederim...

ay maşallah ne güzel süslemişsiniz güle güle kullanın ev bizim olmadıgı için ben süsleyemeyecegim

Çok sağol canım... Bizde kiradayız hatta tayinciyiz dört yıl sonra tayın olup gidecez lojmanlarda kalıyoruz ama benim çok hevesim vardi oğlumun odasını hazırlamaya. o yüzden içimde kalsın istemedim hazırladım, herkeze tavsiye ederim eğer içinizde varsa bebeklerinizin odasını hazırlayın.

Oyyy Masallah....Cok güzel olmus Annesi, güle güle kullansin insallah Tugra bebek :)
Hersey cok güzel, duvardaki boyalarda cok ayri güzel olmus ellerinize saglik

iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah, maşallah çok güzel bir oda olmuş. Ben portatif beşiği nereden aldığını öğrenebilir miyim (markasını), puantiyeli olanı? Kızımda kullandığımız portatif beşik epey kirli gözüktü de, uygunsa fiyatı yeni bir tane almak isterim.

bi tuğra beyimiz eksik , hayırlısıyla gelsin odasına çok güzel olmuş hersey ellerine sağlık :103:

Amin inş canım çok tşk ederim...
Portatif beşiği ben internetten aldım gittigidiyordan buda linki>>> BONNİ BABY CİBİNLİKLİ PORTATİF BEBEK BEŞİĞİ GittiGidiyor'da 59021417
Bir kaç gün içinde elime ulaştı ve kullanışlı birşey fiyattıda gayet uygundu.

bi tuğra beyimiz eksik , hayırlısıyla gelsin odasına çok güzel olmuş hersey ellerine sağlık :103:
Hiç sorma canım ya bekle bekle zamanda geçmiyor herşey tam bir tek eksik oda oğluşum inş dediğin gibi oda hayırlısıyla gelir çok tşk ediyorum...

çok güzelmiş en çokda duvardaki tuğra yazısını beğendim çok güzel bir oda olmuş güle güle kullansın minik prensin inş.

çok beğendim çok güzeller hepsi.. duvardakiler boyamamı stiker mı? boyamaysa eğer boyaları nereden temin ettiniz? koçtaşta pahalı çok az az gidecek çünkü maliyetli olur diye düşünüyorum.. bend eolumun odasını boyama istiyorum bakalım kısmet.. emzirme yastığını nasıl yaptınız?

oda çok güzel özellikle de mavinin ağırlıkta olmamasına bayıldım.çünkü erkek deyince her şey mavi oluyor ve çok sıradan duruyor.benim de bebeğim erkek sanırım.ve maviden bıktım bile.cıvıl cıvıl olsun illa kızlarınki mi eğlenceli olacak.biz erkek anneleri üzülelim mi yani :)))

maşallah odası çok güzelmiş küçük beyimizin.

sağlıkla kahkahalarla büyüsün odasında:)

beşiğinin markası nedir acaba? bende netten ona benzer bir beşik bakmıştım, bu yüzden soruyorum.

Begendiginiz icin hepinize çok teşekkür ederim...
Çok şükür Rabbime Tuğrama sağlıklı bir şekilde kavuştuk... Artık minik prensim odasında mışıl mışıl uyuyor...

Duvardakı boya önce kara kalemle duvara cizdim sonra fırca yardımı ile bildiğimiz cocuklar icin olan parmak boyası ile boyadım. istediğim renkleri elde ede bilmek içinde bazı renkleri karıştırdım. Parmak boya kullama nedenim ise renkler daha canlı ve duvardan kolayca su yardımı ile çıkabiliyor. hem dediğiniz gibi diğer türlü boyalarla daha maliyetli olurdu.
emzirme yastıgını ise internette bulduğum şu kalıptan çıkardım===>

Bu kalıptan ıkı tane cıkardım biri kılıfı için diğeride beyaz iç kılıf için yandanda fermuar yaptım içinide elyafla doldurdum.

Çok teşekkür ederiz teyzesi...
Mobilyalar çilekten beşiği internetten aldım ===>

CİBİNLİKLİ PORTATİF BEBEK BEŞİĞİ SEPET BEŞİK GittiGidiyor'da 62220802

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…