Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin İnş canım çok tşk ederim...Tuğra bebeğin anneciği çok marifetli maşallah Herşey çok güzel, ellerinize sağlık. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
ay maşallah ne güzel süslemişsiniz güle güle kullanın ev bizim olmadıgı için ben süsleyemeyecegim
Buda benim oğlumun odası...
Eki Görüntüle 428499 Eki Görüntüle 428500 Eki Görüntüle 428501 Eki Görüntüle 428502 Eki Görüntüle 428503 Eki Görüntüle 428504 Eki Görüntüle 428505 Eki Görüntüle 428506 Eki Görüntüle 428507 Eki Görüntüle 428508 Eki Görüntüle 428509 Eki Görüntüle 428510 Eki Görüntüle 428511 Eki Görüntüle 428512 Eki Görüntüle 428513 Eki Görüntüle 428514
Portatif beşığı kendi odama koymak için aldım... Geceleri benim yanımda gündüzleride odasında yatırmayı düşünüyorum... Bebek arabasının bütünü daha ellimize geçmedi o yüzden internetteki resmini paylaşıyorum... Bu arada duvardakı boyalar, kapı süsü, ve emzirme yastığını ben yaptım
iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah, maşallah çok güzel bir oda olmuş. Ben portatif beşiği nereden aldığını öğrenebilir miyim (markasını), puantiyeli olanı? Kızımda kullandığımız portatif beşik epey kirli gözüktü de, uygunsa fiyatı yeni bir tane almak isterim.
Hiç sorma canım ya bekle bekle zamanda geçmiyor herşey tam bir tek eksik oda oğluşum inş dediğin gibi oda hayırlısıyla gelir çok tşk ediyorum...bi tuğra beyimiz eksik , hayırlısıyla gelsin odasına çok güzel olmuş hersey ellerine sağlık :103:
çok beğendim çok güzeller hepsi.. duvardakiler boyamamı stiker mı? boyamaysa eğer boyaları nereden temin ettiniz? koçtaşta pahalı çok az az gidecek çünkü maliyetli olur diye düşünüyorum.. bend eolumun odasını boyama istiyorum bakalım kısmet.. emzirme yastığını nasıl yaptınız?
maşallah odası çok güzelmiş küçük beyimizin.
sağlıkla kahkahalarla büyüsün odasında:)
beşiğinin markası nedir acaba? bende netten ona benzer bir beşik bakmıştım, bu yüzden soruyorum.