Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları TUĞRAMIN odası teyzeleri...

mientje

...bu "AŞK" bAŞKa...
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
48
1
96
Erzincan
Buda benim oğlumun odası...

Portatif beşığı kendi odama koymak için aldım... Geceleri benim yanımda gündüzleride odasında yatırmayı düşünüyorum... Bebek arabasının bütünü daha ellimize geçmedi o yüzden internetteki resmini paylaşıyorum... Bu arada duvardakı boyalar, kapı süsü, ve emzirme yastığını ben yaptım

Her şeyi çok güzel canım,çok şirin olmuş :)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

cnm ya çok güzel olmuş.
allah sağlıkla kullanmak nasip etsin.İsim yazan duvar stickerını nerden aldın?
çok güzel olmuş..

çok tatlı, çok renkli bıcır bıcır bir oda olmuş :) Allah sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin...

Beğendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim...

cnm ya çok güzel olmuş.
allah sağlıkla kullanmak nasip etsin.İsim yazan duvar stickerını nerden aldın?
çok güzel olmuş..

Amin inş cnm tşk ederim...
O duvardaki isim sticker değil onu ben kendim yaptım duvar boyası... Önce cizdim sonra parmak boyası ile boyadım

çok güzel olmuş canım sağlıkla kullansın inşallah.
bebişin oğlumla adaşmış :)

ayyy bayıldım ben çok şeker olmuş allah sağlıklı ve mutlu günlerde odasını dağıtmayı nasip etsin (biz annelere toplamak düşer )

Çok güzel olmuş allah güle güle kullanmayı nasip etsin bebek arabasını nerden aldığınızı sorabilirmiyim bende böyle birşey düşünüyorum ama kararsız kaldım

Çok güzel olmuş allah güle güle kullanmayı nasip etsin bebek arabasını nerden aldığınızı sorabilirmiyim bende böyle birşey düşünüyorum ama kararsız kaldım

Amin inş canım...
Bebek arabasını yurtdışından aldım (Hollandadan) Ama kesinlikle tavsiye ederım çok rahat ve kullanışlı bir bebek arabası...

harika olmuş çok iyi fikir geceleri senin yyanında gündüzleri kendi odasında ben de şimdiden düşünüyorum ikizlerimi nasıl halledeceğim diye hayırlısı artık...

çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun...
oğlun sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün odasında...
sana hayırlı evlat olsun inşaAllah canım...
.

çok güzel bi oda olmuş sağlıkla kullanır inşallah. ben de yeni düzenlemeye başladım odasını yakın zamanda paylaşıcam.

cok güzel olmus maşallah :) yeşil agırlıklı cıvıl cıvıl :)

Güle güle kullansın.Duvardaki zürafayı ve kapı süsünü beğendim.Ellerinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…