vurun kahpeye filmi aklıma geldi, 20 adam, bi kadına taşla sopayla çullanmış, amaç? bence tamamen kişisel zevk, sapıklık
ne gördülerse onu yapıyorlar, linç etmiş duygularını öfkeleri
Bütün pislikler nedense hep müslümanlardan çıkıyor , bir de pakistan koyu müslüman ülkesiydi dimi ? Bunların Kuran da yazılanlardan zerre kadar haberi yok cahil canlılar !!!
ne alaksı var şimdi müslümanlıkla. seri katillerde amerikada yaygın. ne diye dine getirip bağlıyorsunuz. su katılamış hayvanlık deyin olsun bitsin.......
Tüm müslümanlara şöyle dönüp bakın yönetimleri hep genelde koyu din partilerinden oluşmakta , inançlı insanlar olduğumuz için genelde bu kesimlere oy çokluğu her zaman daha fazla oluyor ve yönetiliyoruz. Ama ince bir ayrıntı var canlı bombası , çalma , çırpma , rüşvt , yolsuzluk , cahillik , tecavüz , sapıklık , müslümanın müslümanı öldürmesi bzde, en geri kalmış olduğu yerde sayan insanlar hep müslümanlardan oluşuyor ve dünyada en sevilmeyenleri de müslüman toplumlardır nedeni çok açık , bence siz mesajıma bu kadar tepki göstericeğinize ön yargınızı kırında dünya ya şöyle dönüp bir bakın . Amerkda yaşayan insanların çoğunun hayatı ; gece hayatından ibaret değil yani TV de gösterilen gibi değil , orda saat 10.00 da insanları dışarda çok az görürsün ama gel gör ki bizim ülkemizde gece hayatı var ve 10.00dan sonra başlıyor... Ama bizde kızları kaçırma toplu tecavüz , kızları sünnet etme (dinsel sapkınlık) , namussuz diye örnekte ki gibi taşlayarak öldürme , başbaşkn yanlısı olmayan yüzlerce insana idam cezası ve silahlı tarama , 1 yaşını doldurmamış bebeğin mahkemede yargılnmasıELhamdülillilah müslümanız ama gerçekçi olalım biraz .Yorumumu nasıl yapıcağımı size sormuycam bu arada istediğimi yazarım buna sizin karışma yetkniz olduğunu sanmıyorun , beğenmiyorsanız okumayın ve beni etiketlemeyin
Tüm müslümanlara şöyle dönüp bakın yönetimleri hep genelde koyu din partilerinden oluşmakta , inançlı insanlar olduğumuz için genelde bu kesimlere oy çokluğu her zaman daha fazla oluyor ve yönetiliyoruz. Ama ince bir ayrıntı var canlı bombası , çalma , çırpma , rüşvt , yolsuzluk , cahillik , tecavüz , sapıklık , müslümanın müslümanı öldürmesi bzde, en geri kalmış olduğu yerde sayan insanlar hep müslümanlardan oluşuyor ve dünyada en sevilmeyenleri de müslüman toplumlardır nedeni çok açık , bence siz mesajıma bu kadar tepki göstericeğinize ön yargınızı kırında dünya ya şöyle dönüp bir bakın . Amerkda yaşayan insanların çoğunun hayatı ; gece hayatından ibaret değil yani TV de gösterilen gibi değil , orda saat 10.00 da insanları dışarda çok az görürsün ama gel gör ki bizim ülkemizde gece hayatı var ve 10.00dan sonra başlıyor... Ama bizde kızları kaçırma toplu tecavüz , kızları sünnet etme (dinsel sapkınlık) , namussuz diye örnekte ki gibi taşlayarak öldürme , başbaşkn yanlısı olmayan yüzlerce insana idam cezası ve silahlı tarama , 1 yaşını doldurmamış bebeğin mahkemede yargılnmasıELhamdülillilah müslümanız ama gerçekçi olalım biraz .Yorumumu nasıl yapıcağımı size sormuycam bu arada istediğimi yazarım buna sizin karışma yetkniz olduğunu sanmıyorun , beğenmiyorsanız okumayın ve beni etiketlemeyin
kız daha yeni banlandın daha yeni kavuktuk senlen gene banlanıcan hep kasınıyorsun hiç kasınman bitmiyor
Yok kız diğerini bile bile yapmıştımÇünkü biri harbiden saçmalamıştı , dedim nasıl olsa bugün cuma haftasonu yokum banlanayım Ben şuan rahatım yani ön yargılı olanlar polemk yaratır
Yine söylüyorum bunların müslümanlıkla alaksı yok! Müslümanlığı anlayamamak olmasın sorun? Uzun uzun tartışırdım ama yeri burası değil ................ ; )
açtıgım konuya gel accık senlen sohbet edek özledim valla seni
Müslümanlık ile müslüman toplumu farklı , buna katılıyorum müslümanlığın özünü anlayamamışlar ve her pisliği yapıyorlar en çokta müslüman toplumlardan çıkıyor bu tür şeyler. Ben zaten müslüman ve dinini seven biri olarak müslümanlığa karşı bişi demiyorum siz beni anlayamadınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?