Tuğçe Kazaz'dan Bülent Arınç'a destek

Tugce kazaz once kendi memelerinin fotograflarini arama motorlarindan kaldirtsin sonra konussun boyle insanin kahkaha atasi geliyo.

Kurtajim, nasil korunacagim, kac cocuk doguracagim, nasil gulecegim kimseyi ilgilendirmez. Bazilariniz bunu anlamiyo ne yazik ki he dogru konusmus evet iffetsizdik simdi iffetli oluruz Allah razi olsun

direk buldu mu dayanamayanlar... ben de Alla Alla direk ne ola ki ne alaka diyorum saf saf, o resmi defalarca görüp tıklamamıştım bile sağolsun Arınç sayesinde tıklayıp aydınlandım

Koskoca Arınç Asenayı takip ediyormuş. Vaybe

Herkesin kendi dusuncesi kendine.
Bana gore terbiyesizlik, edepsizlik, ahlaksizlik.
Ne edep kaldi ne haya.
O yuzden memeli eylemler bana gore guzel gelmiyor malesef.
Bunu Tugce Kazaz'n soylemesi sacmalik ama ben o dusunceyi sevdim.
Soyleyene degil soyledigine hak verdim .

valla milliyette kaç defa gördümde tıklamadıydım, default olarak görmezden geldiğin haberler resimler olur ya benim için öyleydi

ama yakın takipçileride varmış demekki

Fake hesap alıp takip ediyorsa demek Ayrıca Arınç'a söylemek lazım direk dansı sadece o işe yaramıyor inanılmaz zayıflatıyor

Bir kadinin ahlakini ne baska bir erkek ne baska bir kadin olcemez, olcmemeli...
Kim veriyor arkadas bunlara genelin, ozelin hakkinda bu kadar rahat konusma hakkini...
Once kendisi kim ne bir onu cozsun de, sonra toplumsal konulara gelir mevzu

Son düzenleme:
Fake hesap alıp takip ediyorsa demek Ayrıca Arınç'a söylemek lazım direk dansı sadece o işe yaramıyor inanılmaz zayıflatıyor

Bır de anastasıa ablamzı ızlese demekki neler olacak.
Yalnız vıdeoyu ızlemenızı onerırım ben bayılıyorum bu hatunun poll dance'ine

[video=youtube;nncKE12Ni4s]http://www.youtube.com/watch?v=nncKE12Ni4s[/video]

hele miley bizden olsa kalp krizi geçircek demekki

en azından eylem yapmışlar..tuğçe ne yapmış allahaşkına..eylem yapanları kınamaktan başka..

bence de.

insanlar nasıl düşünüyor anlamıyorum, memeni gereğinde açarak defilelerde para kazanacaksın sonra da memesine yazı yazan eylemcileri kınayacaksın.

galiba bu ara iş teklifi yok. e akp destekçisi olmanın da getirisi çok elbet.

aynını düşünüyorum arkadaşım..

görevi ahkam kesmek değil tabide, doğrumu demiş yanlışmı sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabii ki de yanlis. Bir erkegin zamparaligi ve karisini aldatmasi ile bir kadinin toplum icinde kahkaha atmasi ayni kefeye konulacak iki sey degildir. Bir erkek bir kadini sokakta kahkaha atti diye bosamaz, ama bir kadin aldatildi diye bosanabilir, hakli gorulur, mahkemede donuna kadar da alir degil mi? Oyle ise?

Toplum icinde yuksek sesle kahkaha atmak iffetsizlik degil, kabalik olarak gorulebilir, terbiye kurallari ile iliskilidir, sadece kadin icin degil, erkek icin de ayni kural gecerlidir. Karsilastiracaksa en azindan kadin icin de erkek icin de adil olmalidir. Arincin yaptigi erkegin uc bir ahlaksizligi ile; herkesin uymasi gereken bir gorgu kuralini sadece kadina malederek karsilastirmak olmus. Aslinda esas niyet de ayni kadin kapansin, topuklarina kadar ortsun, haremlik selamlik olsun, sokaga cikmasin, ise gitmesin, pazardan salatalik almasin, araba kullanmasin gibi soylemlerde bulunanlarin zihniyetin bir baska acidan devami niteliginde: acikta kahkaha da atmasin, yoksa iffetsiz deriz ha. Ayni acik kadina cehennemlik dedigimiz gibi, ayni acik giyinmis sunucuyu isinden ettigimiz gibi. Ama erkege hersey mubah, he mi? Aldatmasin yeter... Hic donla denize giren, butun mali meydanda erkege Arincin bir laf ettigini duydunuz mu? Varsa yoksa kadin..

Kadin kadar baslarina tas duse...

bende yanıtlayayım dedim:)doğru değil bence erkeğiin kadını eleştirmesi ulu orta,devlet meselesi gibi

Ya bu mu şimdi sütten çıkma ak kaşık oldu. Mankenlik teklifi gelmiyor yeterince galiba. Parlak olduğu dönemlerdeki hallerini bilmesek hak vericez o kucaktan o kucağa oturuyordu tv karşısında öpüşmeler, frikikler. Bir de evlendiği erkek için dinini değiştirmedi mi sonra da ayrılıp hata yaptım demedi mi şimdi de dindar oldu hayret valla. Eylem yaparken göğsünü açanlarla kahkaha atmayı nasıl bağdaştırdı onu da anlamadım ya neyse. O gözle bakan o gözle görür göğüsleri ama vermek istedikleri mesaja odaklanmak yok tabii varsa yoksa göğüsler.

Hem yav, bunlar bir insana ne kadar kolay "iffetsiz" yakistirmasi yapabiliyor hayretler icindeyim. Hele ki insanlarin da bunu desteklemesi daha da hayret birsey. Kahkaha attin, iffetsizsin, namussuzsun. Zaten bunlarin lafina baksan butun topuklarina dek ortunmeyen kadinlar iffetsiz, yalan mi? Turkiye'nin buyuk cogunlugu namussuz zaten. Cunki onlarin istedigi gibi yasamiyoruz. Acik giyiniyoruz, kadinli erkekli plajlarda sere serpe gunesleniyoruz bir mayo veya bikini ile... Hepimiz iffetsiziz.. Namussuzuz... Sor bak karisina yaptirir mi oyle seyler? Namusu bozulur alimallah..
Bu yakistirmayi eski Turkiye'de yapsa eski adamlar "sen benim karima namussuz mu dedin?" diye onu oracikta yere sererlerdi. Ama simdikiler umursamiyor, yuzlerine tukursen yarabbi sukur derler. Namussuz, iffetsiz ne kelime?

ah işte ahhh şu kadınları dört duvar arasında tutabilseler sıkıntıları kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…